Što Vas očekuje u Doba Vodenjaka koje dolazi nakon 400 godina!

horoscope guru
Pixabay.com

Zbog poravnavanja Jupitera i Saturna 21.12.2020. stiže doba Vodenjaka nakon 400 godina! Ova velika konjunkcija donosi blagostanje. Kako će utjecati na vaš znak horoskopa?

OVAN

Ovnovi su slobodni, a doba Vodenjaka poticat će ih da stvore vrlo jake emotivne veze. Promjene su velike uz nove ljude i vašem životu.

BIK

Dragi bikovi vas očekuje zaista veliki uspjeh jer ćete slušati srce, a srce zna koga bira. Doba Vodenjaka pozitivno će se odraziti i na vaš profesionalni život.

BLIZANCI

Doba Vodenjaka za Blizance donosi duhovno prosvjetljenje, uspjet ćete naći unutarnji mir, te nastaviti istraživati nove puteve života.

RAK

Rakovi će u doba Vodenjaka raditi na stabilnosti financija, svom emotivnom životu, te obiteljskim odnosima. Bez obzira na vaše unutarnje sukobe pred vama će biti čitav niz novih mogućnosti.

LAV

Doba vodenjaka kod Lavova budi strast, Lavovi će se strasno zaljubiti. Zauzeti će obnavljati strasti, dok će slobodni otvoriti srce i ludo se zaljubiti.

DJEVICA

Djevice u doba Vodenjaka očekuju novo poslovni projekti i veća odgovornost. Djevice će tražiti i nove načine aktivnosti da mijenjaju svoju svakodnevicu.

VAGA

Vage će tokom doba Vodenjaka sanjati i maštati, ali značajne promjene očekuju ih u ljubavi. Ljubav će biti najvažnija, motivirat će ih da ostvare sve svoje snove.

ŠKORPION

Škorpioni će kroz doba vodenjaka preispitivati sami sebe, često se vraćati u prošlost, djetinjstvo. Tražit će neke prekinute veze koje će pokušavati obnoviti. To će m donijeti unutarnji mir.

STRIJELAC

Doba vodenjaka Strijelcima nosi važnu odluku da se pripreme za važne životne preokrete. Više će slušati druge i prilagoditi se situacijama, tako će postići osobno zadovoljstvo.

JARAC

Početak doba Vodenjaka i izlazak Jupitera i Saturna iz znaka Jarca, nosi im veliko olakšanje. Jarci će štedjeti novac i prihvaćati sve dobre mogućnosti.

VODENJAK

Vodenjacima novo doba Vodenjaka nosi sjajne promjene, ispunjenje želja i nove vizije. Bit će spremni raditi na sebi i u ljubavi pružati maksimum.

RIBE

Novim dobom vodenjaka ribe će se maknuti iz loših veza, krenuti u nove ljepše početke. Spremne su raditi na sebi i emotivnom životu. Čeka ih sreća jer to i zaslužuju.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)