Što Vam donosi mladi Mjesec u Strijelcu? – Okolnosti se brzo mijenjaju!

horoscope guru

Mladi Mjesec u Strijelcu donosi nam novu i pokretačku energiju. Ovih dana možete pronaći nešto posebno i jedinstveno u sebi, ali i pokazati svoju ljubav prema slobodi, putovanjima, avanturama, učenju i stjecanju novih vještina. Mladi Mjesec je vrijeme novih početaka , trebali biste prigrliti prilike i misterij onoga što dolazi.

Ovan

U ovom razdoblju Ovan bi trebao biti pažljiviji na ponude neprovjerenih osoba. postoji velika vjerojatnost da će vaš trud biti iskorišten u vlastite sebične svrhe. Ali u sferi osobnih odnosa, Mladi Mjesec za obiteljskog Ovna prilika je za rješavanje dugogodišnjih sukoba i rješavanje dugogodišnjih pritužbi.

Bik

Mladi Mjesec Bikovima donosi vrijeme novih otkrića. Ovaj zemljani znak uspjet će pronaći u sebi dosad nepoznate talente. Glavna stvar je ne bojati se staviti svoje sposobnosti u praksu. Budite hrabri i otvorit će vam se novi horizonti!

Blizanci

U ovom trenutku, Blizanci, više nego ikad, trebaju raditi na svom samopouzdanju. Sumnja u sebe može postati glavna prepreka na putu do uspjeha . Savjet zvijezda je da budete aktivniji i vjerujete u sebe. Tako ćete prvi uspjeti i postići više.

Rak

Za vrijeme mladog Mjeseca, Rakovi bi trebali što više slušati svoju intuiciju. Ona je ta koja može postati najpouzdaniji savjetnik. Usredotočite se na svoje snove. Snovi vam otkrivaju tajne vaše podsvijesti i smjernice koje mogu biti

Lav

Mladi Mjesec izvrsna je prilika da se riješite loših navika ili odnosa s otrovnim ljudima . Sada možete odabrati za sebe stanje harmonije, i općenito – izabrati sebe. Njegujte ljubav prema sebi i posvetite se osobnom razvoju.

Djevica

Razdoblje mladog Mjeseca Djevici donosi uspjeh na profesionalnom planu. Ono na čemu ste dugo radili urodit će plodom. Stoga pokušajte ne usporiti i ići naprijed, čak i ako se željeni cilj čini vrlo iluzornim. Sada se okolnosti mogu brzo promijeniti, i to u povoljnom smjeru za vas.

Vaga

Nemojte žuriti sa zaključcima o novim okolnostima u vašem životu. Postoji rizik da će ishitrena odluka biti pogrešna . Pouka zvijezda: slušajte svoj unutarnji glas, ali i savjete bližnjih. To će pomoći u izbjegavanju pogrešaka.

Škorpion

Ovo razdoblje za Škorpione je vrijeme kada lako možete postići unutarnji sklad . Predstavnici znaka moći će prihvatiti sve svoje prednosti i sve nedostatke. Ovo stanje bit će izvrstan temelj za daljnja postignuća. Glavna stvar je ne ostaviti ih po strani.

Strijelac

U ovom razdoblju planetarni aspekti potiču Strijelce na pretjeranu kategoričnost. Predstavnici znaka mogu percipirati svijet samo crno ili bijelo, ne primjećujući polutonove. Savjet zvijezda je da budete suzdržaniji. Najvjerojatnije će se vaše mišljenje o ljudima ili okolnostima brzo promijeniti. Ne žurite s riječima i odlukama. Dobro razmislite prije nego što nešto učinite!

Jarac

Mladi Mjesec za Jarce je vrijeme za akciju. Moguće je da ćete završiti stvari koje ste dugo odgađali ili ćete znati pokrenuti poslove i pothvate o kojima ste dugo sanjali. Sve to vrlo brzo može postati uspješna stvarnost. Glavno je napraviti prvi korak. Usudite se!

Vodenjak

U ovom razdoblju zvijezde ukazuju da Vodenjake očekuju male nesuglasice na planu osobnih odnosa. Sada čak i konstruktivnu kritiku vaš partner može shvatiti kao prigovor. Pa pokušajte to uzeti u obzir. Ne iskušavajte snagu osjećaja voljene osobe. Uz smiren razgovor lakše ćete pronaći rješenje.

Riba

Budi oprezan! Sada će vam zvijezde dati mnogo dobrih prilika. A glavni zadatak je ne propustiti velike prilike. Ne bojte se pokucati na zatvorena vrata! Ne bojte se isprobati nove izazove. Vaša aktivnost tajni je sastojak uspjeha!

Izvor: Sensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)