SAZNAJTE Što Trebate Znati O Svom Partneru – Što trebate znati o svom muškarcu

muškarac

Muškarac : Kakav je muškarac kojega imate pored sebe, što trebate znati o njemu da bi ga zadržali i održali vezu ili brak.

OVAN

On je uvijek u centru pažnje, fizički privlačan i okružen ženama. Obožava ženstvernost kod žena, ali cijeni i njihovu inteligenciju. Veliki je romatičar, i uspješan u planiranju. Vrlo je marljiv i lako dolazi do novca. Da mu se uvućete u srce, samo odobravajte njegove planove.

BIK

Tvrdoglavi su i sumnjičavi, često pokazuju ljubomoru. Vole praktičnost i poštovanje. Prate modu i imaju uspjeha u poslu.Njih je teško zavesti, ali oni koji su u vezi  bit će uvijek na strani svoje partnerice. Bitno je da im uvijek poklanja dovoljno pažnje.

BLIZANCI

Poznati si po svojoj inteligenciji i komunikaciji. Prije braka oni su jedini znak koji ima najviše veza. Šarmu njihovom i humoru teško ćete odoljeti. Imaju puno seksipila i dobro su ljubavnici. Problem je što im brzo sve dosadi.

RAK

Muškarac : Uvijek su usredototočeni na obitelj i obiteljski život, predani i odani svojoj partnerici. Vrlo su brižni muževi i ženi će ispuniti svaku želju. Imaju vrlo često probleme sa novcem jer troše više nego što imaju. Pokazuju ljubomoru ako njegova partnerica pogleda drugog muškarca.

LAV

Kao pravi kraljevi imaju svoju karizmu i naglašenu intuiciju. Vrlo lako i dobro se snalaze u ženskom društvu, ali oni moraju biti centar pažnje. Hiroviti su i brzo mijenjaju mišljenje. U partnerskim odnosima važno im je da im partnerica bude i dobra savjetnica.

DJEVICA

Ovo su praktični muškarci posvećeni karijeri. Čvrsto stoje nogama na zemlji i vode veliku brigu oko higijene. Ne znaju biti otvoreni u pokazivanju emocija, potiskuju ih. Jako ih usrećuje kad partnerica pokazuje interes za njegovu pamet jer smatraju se jako pametnima.

VAGA

Atletski građeni muškarci, vrlo komunikativni, najveći šarmeri, ali i odlični ljubavnici. Vrlo lako se dignu kad su povrijeđeni i kreću dalje, njihov zavodnički talenat je nepokolebljiv. Kod žena traže fizičku ljepotu.

ŠKORPION

Tajanstveni su i to je ono čime će privući žene. Vole kontrolu i nikad ne pokazuju emocije u potpunosti. Znadu držati distancu u ljubavnom odnosu jer na taj način zadržavaju partnericu. Znaju jako dobro baratati novcem i ovi muškarci u većini slučajeva su bogati. Od partnerice očekuju apsolutno vjernost.

STRIJELAC

Ovi muškarci su puni optimizma kako u poslu tako i u ljubavi. Vole zavađati ženu koja im se sviđa. Posvetit će joj svaki trenutak i iznenditi je svako malo. Vole lijepe stvari i harmoničan život.

JARAC

Intelignetni i uspješni u poslu i karijeri. Vole posao koji rade i potpuno mu se posvete. Zbog toga često zaborave na svoj emotivan život. Partnericu vole i poštuju, ali ne znaju joj pokazati pažnji, pa tu može doći do nesuglasica. Strastveni su ljubavnici, ali karijera im je ispred svega.

VODENJAK

Ovo su snažni i stabilni muškarci. Spremni su suosjećati sa drugima,ali kad su oni sami u pitanju i emocije tu ne znaju se istaknuti. Velika su zagonetka za žene, nemaju šarma. Često se povlače u sebe i žive u svom svijetu mašte.

RIBE

Oni imaju vrlo naglašenu intuiciju. Razumijet će vas kad vam svi okrenu leđa. Pažljivi su muževi i odani svojoj partnerici. Znaju pokazati emocije, ali znadu često biti ljubomorni, pa i posesivni.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)