Što je za vas najvažnije u životu- Otkrivamo vam vaše pravo lice Zodijaka

horoscope guru

Život

Za Blizance je važno da imaju slobodu, Djevicama je važno da oni donose odluke…

OVAN

Ovnovim je važno da budu što jesu. Vole neovisnost, ne vole glumu i pretvaranja. Ni u poslu ni u ljubavi ne vole da im netko priča šta bi oni trebali raditi. Vole da ih se prihvaća onakvima kavi jesu i da ih se ne pokušava mijenjati.

BIK

Oni su uporni i rade, svoje plodove rada ne žele sa nikim dijeliti. Važno im je zadržati ono što im pripada. Nije to pohlepa već njihov cilj do ostvarenja onoga što žele. Kad nešto zacrtaju da moraju imati odreći će se i ljubavi ako je potrebno.

BLIZANCI

Život – Vrlo su kreativni i mnogo razmišljaju i planiraju. Važno im je da imaju svoju slobodu mišljenja. Uvažavat će tuđa mišljenja, ali od svoga neće odustati. U ljubavi su ipak popustljiviji, ako im partner zagolica maštu.

RAK

Oni su zaigrani i na prvi pogled nježan. Važno je da prihvaćate njihove emocije, njima nije bitno ako  vas time guše, važno je da prihvatite njihovo mišljenje, njihove želje jer u suprotnom postaju prikriveni agresivci.

LAV

Vrlo su nježni, zaigrani, pažljivi. Njima je najvažnije da se pokažu u najboljem svjetlu. Mrze svaku vrstu nametanja, vole luksuz koji će i sa vama podijeliti. U ljubavi će vam dati sve što poželite, ako ih stalno hvalite.

DJEVICA

Ove osobe su poznati analitičari. Analiziraju i posao i ljubav u najsitnije detalje. Za njih je važno da su oni ti koji donose odluke. Ako im se suprotstavite gubite ih i kao prijatelja i kao partnera.

VAGA

Vage vole balans i harmoniju. Znaju se izboriti za sebe i poslovno a i u ljubavi. Važno im je da mogu ugoditi i sebi i drugima. Ljubavnom partneru  pokazat će svu pažnju, ako partner nije ljubomoran.

ŠKORPION

Jako dobro znaju što žele i kako do toga doći. Ustrajni su u onome što žele i nikad ne odustaju. Njima je važno da dobe ono što žele u poslu a i onoga koga žele u ljubavi.

STRIJELAC

Spontani su i u svemu se vole i zabaviti. Ne vole ozbiljnost, vole šale, a najvažnije im je istraživati. Tako u poslu, a naročito u ljubavi. Vole imati svoju sliku o svom partneru koju ono stvore sami.

JARAC

Jarčevi u svemu oko sebe traže neku svrhu. Imaju moć iskoristiti i pronaći ono najbolje za sebe. Uvijek žele neke stvari popraviti, uvijek se za nešto opravdavaju. Važno im je da imaju autoritet. U ljubavi kad nađu pravu osobu poklanjaju im svu svoju pažnju i vrijeme.

VODENJAK

Oni su  jednostavne osobe koje žele mijenjati svijet. Svakome će izaći u susret. Važna im je sloboda. Poslovno kad nisu opterećeni najbolji su suradnici. U ljubavi ako im partner dopušta slobodu, poštovat će to i davati se u potpunosti.

RIBE

Oni su neka vrsta vizionara. Slijede svoje snove i želje. To im je najvažnije u životu, da nitko ih ne sputava u njihovim snovima i idejama. Ljubavno su osjjećajniji vrlo ranjivi.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)