Sretni znakovi Zodijaka za vrijeme Mladog Mjeseca 15. rujna / septembra – 6 znakova čeka sreća u ljubavi i financijama!

horoscope guru


Mladi Mjesec u znaku Djevice događa se 15. rujna/septembra 2023. u 2:40h i donosi početak novog mjesečevog ciklusa. Svi znakovi Zodijaka osjetit će njegovu snagu, no šest znakova Zodijaka će posebno biti pod jačim utjecajem.

Djevica
Mladi Mjesec u vašem znaku dat će vam energiju da svoj osobni život izgradite prema svojim pravilima!

Donijet ćete važnu odluku u smjeru poboljšanja dobrobiti i udobnosti.

Jupiter, vladar vašeg sektora odnosa, kao i vladar sektora nekretnina, promovirat će stambena rješenja.

Možete se preseliti u novi stan, razmišljati o renoviranju ili će vam partner ponuditi zajednički život.

Ribe
Mladi Mjesec se javlja u vašem sektoru odnosa – i da, ovo je 100% početak nove ljubavi, poznanstva ili ćete osjetiti veliko zanimanje za sebe od strane suprotnog spola.

Također je vjerojatno da će vam partner dati ponudu koja bi mogla biti vezana uz putovanje.

Bit će romantično, s daškom luksuza i materijalnog blagostanja.

Blizanci
Mladi Mjesec u vašem stambenom sektoru donijet će vam novu fazu povezanu s mjestom stanovanja.

Zajedno s partnerom možete odlučiti kupiti zemljište u drugoj zemlji ili (ako je partner u inozemstvu) preseliti se k njemu.

Također možete ući u vezu s osobom koja je vezana uz psihologiju, medicinu ili je financijski stručnjak (radi u poreznoj ili osiguravajućoj kući).

Škorpion
Mladi Mjesec u Djevici pojavljuje se u vašem sektoru prijatelja, primajući aspekt podrške od Jupitera i Urana iz vaše kuće odnosa.

To znači da 15. rujna/septembra možete započeti aferu s nekim od kolega, prijatelja ili starih poznanika.

Zanimljivo, Pluton će biti u sektoru putovanja pa bi mogao biti primjetan napredak u već postojećoj vezi. Na primjer, u vezi sa selidbom.

Bik
Mladi Mjesec je u vašem ljubavnom sektoru, a Jupiter i Uran u vašoj prvoj kući mogli bi vas pripremiti za novu ljubavnu priču.

Najvjerojatnije će u vezi biti elementa nekakve slobode od obaveza, jer planeti stupaju u odnose u kućama koje su odgovorne za slobodu i ljubav, a koje u ovom slučaju nisu u suprotnosti jedna s drugom.

Jarac
Mladi Mjesec je u vašem sektoru putovanja, a Jupiter i Uran u sektoru ljubavi mogu učiniti vašeg partnera proaktivnijim.

Najvjerojatnije će vam ponuditi da započnete zajednički život ili da odete na putovanje.

Također, za one koji su slobodni, postoji šansa da svog partnera upoznaju na tečajevima, na putovanju ili prilikom sastavljanja nekih međunarodnih dokumenata.

Izvor: atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)