Sreća kuca na vrata za ova 4 znaka Zodijaka – da li je Vaš znak među njima?

horoscope guru


Ovi znakovi Zodijaka dostojanstveno su preživjeli opasno vrijeme i sada dobivaju sretnu kartu za prekrasnu budućnost – provjerite jeste li među njima!

Ovan
Prvi predstavnik zodijačkog kruga, koji je pao pod raspodjelu nebeskih blagoslova. Ovnovi će biti šokirani iznenadnom srećom koja ih je snašla. To mogu biti veliki dobitci na lutriji, kao i darovi iz neočekivanih izvora. Možda će vam uskoro biti vraćen dug ili ćete pobijediti u nekom sporu.

Ako ste dugo čekali odgovor državnih tijela, do kraja mjeseca lipnja/juna ćete ga dobiti, a rezultat će vas sigurno zadovoljiti.

Morate uzeti sve od sudbine i početi riskirati sada. Uostalom, nije poznato kada će sljedeći put više sile biti ovako neviđeno velikodušne.

Lav
Lavovi su dostojanstveno prošli testove, vrijeme je da prime zasluženu nagradu. Prije svega, zvijezde su odlučile iznenaditi Lavove koji su već u vezi: vrlo brzo će vam partner ponuditi brak, budite spremni na to.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, sudbina vam je spremila darove u vidu unapređenja na poslu, kao i neočekivani bonus za dosadašnje zasluge.

Lavovi će također moći osloboditi svoj potencijal i konačno napraviti posao koji će donijeti ne samo zadovoljstvo, već i pristojan prihod.

Molimo vas da mudro trošite svoj novac, gledate daleko u budućnost i prestanete živjeti dan po dan. Trebate dokazati višim silama da zaslužujete više, a onda ćete redovito biti obasuti srećom.

Jarac
Jarci s pravom zaslužuju sretnu kartu od sudbine. Posljednjih mjeseci progonili su ih izazovi, ali nisu gubili nadu u bolji život i samo su išli naprijed. Milost viših sila pokazat će se u vidu korisne suradnje – dobit ćete partnera o kojem ste toliko dugo sanjali.

Sljedeća dva mjeseca mogu se nazvati jednim od najuspješnijih razdoblja u vašem životu u protekle dvije godine.

Jarci se moraju pripremiti za nadolazeće promjene u gotovo svim područjima života.

Više nećete morati birati što želite više – obitelj ili posao iz snova. Sudbina će vam dati sve odjednom.

Škorpion
Škorpioni, otvorite džepove i uzmite svoju sretnu kartu u vidu neočekivanog bogaćenja. Morate misliti na budućnost i ne trošiti sve što dobijete odjednom.

Razmislite o novom poslu ili uložite u nekretnine – ulaganje je također dobra opcija. Općenito, morate učiniti sve da stvorite takozvani zračni jastuk, jer je sudbina promjenjiva.

Nastavite raditi na sebi, uskoro ćete dobiti dar Svemira.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)