Snažna energija Mladog Mjeseca očekuje ova 4 znaka

horoscope guru

 

Mladi Mjesec u Vagi 16.10. bit će intenzivniji nego inače. Zbog T kvadrata sa Marsom, koji je retrogradan u Ovnu, zajedno sa Saturnom i Plutonom, ovakav aspekt nosi vrlo jake unutarnje sukobe, a ovo su4 znaka Zodijaka koji će ovaj aspekt najjače osjetiti.

OVAN

Ljubavni odnosi i emotivne veze dolaze u probleme, rasprave pa i prekide. Razlog tome su Sunce i Mjesec koji su u suprotnom znaku. Moguće je odnose spasiti, ali potrebno je naći unutarnji mir. Više pročitajte ovdje.

RAK

Iako ste u velikom stresu zbog problema koje prolazite već neko vrijeme, mladi Mjesec u Vagi donijet će vam dodatne brige. Želite li izbjeći ljubavne turbulencije, posvetite se svome ja, za vrijeme energije mladog Mjeseca.

VAGA

Drage Vage, sa Mjesecom u vašem znaku ovo je period odličnih novih početaka. Očekuje vas puno novih projekata, a spremni ste sve ostvariti.  Ne žurite, polako donosite odluke i vratite svoj unutarnji balans.

JARAC

Mladi Mjesec donosi vam vrlo značajne promjene u polju karijere, primamljive ponude, ali zbog velikih astroloških aktivnosti koje direktno utječu na vaš znak u svim aspektima, budite oprezni. Mladi Mjesec u Vagi nosi vam i dobru emocionalnu energiju, samo je važno da ostanete prizemljeni.

Izvor: loversensa.rs

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)