SKRIVENE ŽELJE – SMS poruke i horoskopski znaci

horoscope guru

Poruke

Otkrijete kroz astrologiju kako koji znak horoskopa piše poruke, uz astrologiju otkrijte njihove skrivene želje.

OVAN
Zašto bi on uopće nekog zavodio, pogotovo SMS-om, kad Ovan osvaja na licu mjesta, bez uvijanja i dopisivanja (to je tako sladunjavo). Ipak, većina muških Ovnova rado će citirati nekog pjesnika, ne bi li očarao osobu koja mu se dopada. Pa, ako baš treba da bude romantičan, bit će i takav, a u ljubavi je – sve dozvoljeno! Žena Ovan će proslijediti neku duhovitu (čak i lascivnu) cirkularnu poruku na više brojeva i – sačekat će da vidi tko se “upecao”.

BIK
Kada su već izmislili mobilni telefon i SMS, romantični Bik će izabrati neku grafičku poruku u obliku cvijeta. On nigdje i nikada ne žuri, pa će strpljivo sačekati vaš odgovor, a ako ga ne bude, poslat će buket pravih ruža na vašu adresu i čekat će ispred vaše kuće da se uvjeri da ste ga dobili, a to će snimiti mobilnim telefonom. Žena Bik uživa u romantičnom SMS dopisivanju i mogla bi tako danima i noćima, sve dok udvarač ne poduzme odlučujući korak.

BLIZANCI
Ovaj maestro verbalnog zavođenja “zna znanje”, pa će “zasipati” vaš mobilni telefon koji nećete ispuštati iz ruku, jer će poruke stizati i stizati. Možda ćete imati dojam da čitate roman u nastavcima ili gledate seriju. Ženi Blizancu dešava se da pošalje poruku na pogrešan broj što obično dovodi do neočekivano uzbudljivog ili duhovitog obrta u vezi, naravno.

RAK
Kako on voli da se dopisuje, kao nijedan drugi horoskopski znak, jer tako može da iskaže ono što ponekad ne umije ili ne može da prevali preko usta. Zato su poruke kao stvorene za emotivnog Raka, bez obzira na to kojeg je spola: njegove poruke nisu prepisane sa Interneta, niti ih prosljeđuje na više adresa, jer on se obraća jednoj i jedinoj osobi, u tom trenutku, za njega. Ponekad smišljeno pusti nježnu poruku sa drugog broja i čeka odgovor od druge strane.

LAV
Šta bi on mogao da vam napiše, a što vam već nije pokazao, kazao ili dao na znanje ili vas je već jednostavno šarmirao bez ijedne ispisane poruke. Kad odluči da vas zavede riječima, Lav ma koga spola bio, već vas je napola obori s nogu pa mu preostaje samo – finiš. A kad već do toga dođe, on će se potruditi da vas obori s nogu jednom porukom koju ćete neprestano iščitavati na displeju. Lavica umije da vam pošalje pravu poruku u trenutku kada ste već pomislili da vas je zaboravila, a onda ćete joj jesti iz ruke kao mala maca.

DJEVICA
Zašto gubiti dragocijeno vrijeme na dopisivanje, kad možete da se vidite u četiri oka, negdije u nekom kafiću uz osviježavajuće piće i dezert? Ali, i u tom slučaju. Djevica će vam poslati kratku i jasnu, nedvosmislenu poruku, a ako je ne zanimate ili trenutno niste na spisku njenih želja, pravit će se da je poruku vidjela – tek sutradan. Vrlo mudra žena Djevica, će na neželjenu poruku odgovoriti isto kao i na onu priželjkivanu -šutnjom. Pa, tko razumije, shvatit će…

VAGA
Radoznala i romantična Vaga uživa u SMS zavođenju i kao prava pjesnička duša, rado citira stihove poznatih pisaca ili strofe iz neke pjesme. Pa, vi onda razmišljajte šta je htjela da vam poruči – obično, ništa posebno, osim želje da vam stavi do znanja kako je osvajanje, za nju, najzanimljiviji dio veze. A što ima ljepše od čarobnog zvuka tek pristigle poruke, kad zasvijetli mali ekran mobilnog telefona okićenog nekim srcolikim privjeskom, pogotovo kod ženske Vage?

ŠKORPION
Tko vas to zove sa skrivenog broja, kada na displeju svog mobilnog ugledate onaj famozni “privatan broj” koji može ozbiljno da vas zaintrigira. Tajanstvena Škorpija ne voli da ostavlja tragove, čak ni u vidu poruka, mada vam može poslati SMS sa nepoznatog broja i čekati da vidi kako ćete da reagirate. Ako šaljete poruke u njenom prisustvu, potrudit će se da vas špijunira i sazna kome i zašto pišete. Žena Škorpija napisat će vam šta je tog dana obukla ili će vam jednostavno prosljediti sliku, pa pokušajte da je ignorirate, ako izdržite.

STRIJELAC
On često zabrlja iz najbolje namjere, pa prosljedi pravu poruku na pogrešan broj, odnosno pogrešnoj osobi. Kad je šteta već učinjena, pravit će se kao da se ništa nije desilo, ali će ubrzano smišljati koji će izgovor najbolje upaliti. Ona je duhovita i voli pomalo da filozofira, čak i kad šalje zavodničke poruke, ali pada na tajanstvene i nedorečene SMS-ove, pogotovo kad nije sigurna koji joj od brojnih udvarača piše.

JARAC
SMS zavođenje je kao stvoreno za romantičnog i nježnosti željnog Jarca, pa će on uživati u svakoj riječi, u svakoj rečenici nekih poruka koje će dugo čuvati u memoriji svog telefona. Kada mu je stalo do nekoga, pisat će mu iskreno, od srca, ne sluteći koliko riskira otvarajući svoju dušu. Ako nije zainteresiran, Jarac će vam munjevitim odgovorom staviti do znanja da ste nepoželjni. I da nema potrebe da ga više uznemiravate.

VODENJAK
Vodenjak vam neće pisati romantične, već duhovite poruke, ali takve da ćete teško smisliti odgovor. I dok vi budete razmišljali, ona će se stvoriti pred vama, na vašim vratima ili će vas kao slučajno sresti u blizini vašeg omiljenog kluba ili kafića. Pokazat će vam najnoviji iPhone na kojem je baš vaša fotografija, ali ne slučajno, već namjerno. Prosljedit će vam i neki video ili tonski zapis nas koji nećete moći da ostanete ravnodušni, jer Vodolija je umjetnik moderne tehnologije. I modernog zavođenja.

RIBE
Onaj ko je izmislio SMS dopisivanje imao je neke veze sa Ribama, jer njima baš to odgovara, bilo da zavode ili žele da budu zavedene. Muške Ribe pažljivo barataju s porukama, brišu ih poslije čitanja, jer se boje da ih stalna partnerica ne uhvati na (pismenom) djelu. Ženske Ribe su nenadmašne zavodnice čak i na riječima i to pisanim u vidu SMS-a, jer znaju da odaberu pravi izraz u pravom trenutku. A onda zašute, kao da su u zemlju potonule, dok druga strana čezne i ne zna što će sa sobom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)