Škorpion ljubavni horoskop za 2018 godinu

Škorpion ljubavni godišnji horoskop za 2018

Godišnji ljubavni horoskop za Škorpione donose Vam naši astrolozi. Pročitajte kakva Vas ljubavna događanja očekuju u 2018 godini.

2018. godina će, što se ljubavi tiče, biti veoma uzbudljiva i nepredvidljiva. Donijet će vam nova poznanstva i romanse koje neće biti dugog vijeka. Vama će to odgovarati jer ne volite se vezati. Osobe suprotnog spola će privlačiti energija kojom zračite i zadovoljavat će se time da budete samo prijatelji.

Ako ste u dugoj vezi, krajnje je vrijeme da partneru/partnerki pokažete šta zaista osjećate prema njemu/njoj. Često ćete ostavljati utisak osobe kojoj ni do koga nije stalo pa partner/ka neće znati šta da očekuje od vas. Ako ste u braku, moguće je da ćete imati tajnu vezu s osobom koja vas privlači. Uspješno ćete se kriti od drugih, ali shvatit ćete da previše toga riskirate i vratit ćete se svojoj obitelji.

Ožujak i proljeće za Škorpione nosi nova poznastva, pa i sa osobama koje nisu mu u blizini. Tu će flertovati i prepustiti se ljubavnom ushićenju. Travanj za pripadnike ovoga znaka nosi burne rasprave sa voljenom osobom. Oni koji su u braku svađat će se zbog svojih krutih stavova. U svibnju slobodni Škorpioni kroz posao ući će u tajni odnos koji će im biti vrlo bitan. Lipanj nosi zaljubljenost i romanse svim Škorpionima.

Kraj lipnja i početak ljeta vrlo je senzibilan period za ženske pripadnike ovoga znaka. Tražit će više pažnje od voljene osobe, možda čak u tome i pretjerivati. Srpanj zaljubljenim Škorpionima nosi vrlo strasne noći i romantiku. Neki pripadnici ovoga znaka po prvi puta će shvatiti što znači voljeti. Kolovoz je mjesec kada će zauzeti Škorpioni odlučivati o braku ili zajedničkom životu. U početku rujna, za one u dužim vezama, kao grom iz vedra neba, u život im se vraća osoba iz prošlosti.

Sredina rujna i početak jeseni za mnoge pripadnike ovoga znaka je težak period. Nešto što nisu rasčistili sa osobom iz svoje prošlosti, sada je vrlo bitno. Tokom listopada ipak će većina Škorpiona znati što želi i neće odustati od onoga što misle da je najbolje za njih. U studenome, mnogi pripadnici ovoga znaka odvojit će se od svoje obitelji i započeti zajednički život sa partnerom. Decembar je povoljan za one koji su još sami.

Kraj godine i početak zime za usamljene Škorpione nosi značajne prilike u kojima će imati više prilika za vezu. Siječanj je mjesec gdje će mnogi zauzeti Škorpioni koji imaju brak, razmišljati o svojim postupcima. Veljača svim Škorpionima koji tajno su u vezama nosi spoznaje što su stavili na kocku. Početkom ožujka, oni se vraćaju svojim obiteljima i trudit će se poboljšati odnose sa voljenom osobom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)