SAZNAJTE Kako ćete znati da li se nekome sviđate

horoscope guru

simpatija

Simpatija :Prizant ću ti nešto. Ni jednom muškarcu nije uspjelo da okupira moje misli prije spavanja, kao tebi.

OVAN

Ovnovi ne vole okolišati, ako im se sviđate reći će vam. Ponekad su tajanstveni i postaju nemirni, ali to samo znači da bi sa vama bili na nekom drugom mjestu.

BIK

Simpatija: Bikovi si tradicionalni i može se reći staromodni, tako će vam to i pokazati. Ispitat će vas sve što volite i od hrane i od muzike, i tada isplanirati izlazak sa vama.

BLIZANCI

Oni su u vijek u društvu omiljeni suprotnom spolu i teško ćete znati na koga su bacili oko. Vole flertovanje, ali ako vas ispituju neka intimnija pitanja, znak je da im se sviđate.

RAK

Rakovi su obiteljski ljudi. Ako povedu sa vama razgovor o svojoj obitelji, ispituju vas o vašoj, siguran je znak da im se sviđate. Ako vas pozovu i svojoj kući, tada ste sigurni da ste ih osvojili.

LAV

Lavovi su uvijek u centru pažnje i moraju biti. Oni sebe stavljaju na prvo mjesto. Kako da znate da im se sviđate? Jednostavno, kad vam dopuste da ste vi centar pažnje to je znak.

DJEVICA

Vrlo su praktične i analitične. Zepko se opuštaju. Kad im se netko sviđa povedu temu o emocijama, ako sa vama o tome pričaju, tada znate da ste im važni.

 VAGA

Kod njih je sve  u balansu i harmoniji. Ljubavni su sa svima, pa i onom osobom koja im se sviđa. Kada vas vaga pusti u svoj svijet to znači da ste izabrani.

ŠKORPION

Kad primijetite nečiji prodoran pogled na sebi, sigurno se radi o Škorpionu. Tako oni pokazuju da im se netko sviđa. Ne gube vrijeme i ne bacaju pogled na osobe koje im nisu zanimljive.

STRIJELAC

Zbog svoje otvorenosti i srdačnosti vrlo često se tu može pomiješati prijateljstvo ili ono nešto više od prijateljstva. Međutim pošto oni jako cijene svoje vrijeme, ako su odvojili vrijeme za vas, sigurno im se sviđate.

JARAC

Sa njima je dosta teško, naročito da shvatite da li im se sviđate. Tvrdoglavi su i hladni. Ali ako pokušavaju da se uklope u vaš neki raspored, ljubav je na pomolu.

VODENJAK

Poznati ekscentrici uvijek spremni na šale. Neće vam se udvarati na staromodan način. Ako se sviđate Vodenjaku sa vama će se šaliti, a kasnije ćete voditi filozofske razgovore.

RIBE

Ribe jel kao pročitati. Postaju puni pažnje prema vama, čak vas mogu obasuti  ljubavnim porukama, sigurno je tada da im se sviđate.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)