Smiješna strana seksa, što možete očekivati

horoscope guru

 

Seks

Pa evo kako se tko ponaša i što možete očekivati od vaše najdraže osobe, ili od one za koju se nadate da ćete se s njom zbližiti.

OVAN
UVOD: Daj već jednom da pređemo na stvar!
ZAPLET: Ovo me izluđuje, ne mogu više čekati. Ta požuri već jednom, dosta mi je trljanja i glađenja…. A i za dva sata mi počinje prijenos utakmice…
KULMINACIJA: Too, kao da smo na vrhu Mount Everesta. Toooo! Juhuuu!
RASPLET: Stvarno mi se spava. Bilo je super…..(hrkanje)…

BIK
UVOD: Jedan tebi, dva meni, jedan tebi, tri meni, znaš da slatkiši debljaju, zato još jedan tebi, četiri meni. Može sad jedna pusa?
ZAPLET: Budi ljubazan (ljubazna) i dodaj mi onu kremšnitu s ormara. Naći će se nešto i za tebe. Samo ništa ne prekidaj, nego dodaj kolač! Pogledaj usput ima li i koja bajadera. Znam da je nešto ostalo u kutiji. Bilo bi šteta da to sad ne okusimo. Potpuni užitak!
KULMINACIJA: Mljac, mljac, hrmb, njaaamm…
RASPLET: Sad bi bilo najbolje da uzmemo onu janjetinu iz frižidera, nema veze što je od juče. A poslije ćemo nastaviti. Samo s kavicom usput. I s puuunooo šlaga.

BLIZANAC
UVOD: Jutros kad sam išao (išla) na posao bio je takav krkljanac da je bilo nemoguće za probiti se. Da znaš i da je netko nadrapao, sudarili su se tramvaj i bus, no ja sam u autu samo prozujao (prozujala) i sve se vid’lo. Usput one četkice koje smo prošli tjedan nabavili ne peru dobro zube, bar ne meni, ne znam kako tebi, ali u dućanu preko puta mog posla ima tako dobrih jakni. Moramo to otići pogledati.
ZAPLET: Znaš, ne mogu izdržati da ti samo još ovo ne ispričam. Jedan moj prijatelj otkrio je da njegov prijatelj i njegova djevojka pripremaju tulum na koji će pozvati sve njegove bivše. A fora je u tome da ona to ne zna. Zamisli koji je to trač i perverzija.
KULMINACIJA: Hi, hi…ho,ho…Kao Angleina Jolie i Jennifer Aniston…. Aaah, hi, ho…. Šta ti misliš da li će ona skužiti da su na tulumu njegove bivše?
RASPLET: Ako je glupa vjerojatno ni neće, no ako zna čitati između redova nešto će joj sigurno biti čudno. Mogli bismo mi poći na tu zabavu. Mislim, ako se ne ljutiš i ja sam pozvan(a)…. u statusu bivše(g). Al’ ti se pravi kao da ništa ne znaš. Baš me zanima kako će to ispasti.

RAK
UVOD: ……(nježni pogledi govore više od riječi)……
ZAPLET: Molim te budi pažljiv(a)…… (milovanja u tišini)….
KULMINACIJA: …….(jedva da se čuje muha)…… (tihi jedva čujni uzdasi)….
RASPLET: Tako sam žedan (žedna). Jesi za malo vina?

LAV
UVOD: …..(pojavljuje se potpuno gol/a pod rasvjetom lampe, pozira i tren čeka dok ga partner/partnerica gleda)…..
ZAPLET: …..(kako partner/ica ne reagira, pali jaku blještavu rasvjetu i pozira poput bildera/bilderice)….. Vidi me! Tu sam!…..(zalijeće se i skače na partnera/partnericu)…
KULMINACIJA: …..(čuje se rika, poput one lavovske)…..
RASPLET: Jesi vidjela/vidio? Šta ti kažeš na to? Gdje je publika?… Šta, nema nikog? Sami smo? Pih.

DJEVICA
UVOD: Da uzmem pjenicu ili dijafragmu? Pilulu nećemo koristiti, povećava rizik od raka, a znaš koliko je zdravlje važno. Možda da ipak uzmemo samo kondom, to je najjednostavnije i najzdravije?
ZAPLET: Čekaj malo, sfrkao mi se naopačke. Mislim da je ovo prava strana. Taaako.
KULMINACIJA: Pazi da ne spadne.
RASPLET: Pazi da se ne razlije. Uh, dobro je. I to je prošlo.

VAGA
UVOD: …..(gleda partnera/partnericu s konstatnim smiješkom na licu)……
ZAPLET: Ti si meni sve. Dođi k meni…. (uzima partnera/partnericu za ruku i odvodi je u krevet, nježno se grle)…
KULMINACIJA: Make love, not war, make love, not war!
RASPLET: ….(leže u bjelini posteljine zagrljeni i nasmiješeni baš poput Johna Lennona i Yoko Ono nekad)…. Peace, brother, peace.

ŠKORPION
UVOD: Voliš više duži ili kraći bič?
ZAPLET: …..(u seksi crvenim tangama i s crnom kožnom maskom na licu naizmjenično stišće i bičuje partnera/partnericu)….. Ovo ti ja volim! Tooo!
KULMINACIJA: ……(ljubi partnera/partnericu gdje god stigne i skače, ispušta krikove i glasne uzdahe)….. Pokori se, pokori mi se!
RASPLET: Znaš, možemo se malo odmoriti, a onda nastavljamo dalje. Ovo je tek početak.

STRIJELAC
UVOD: Do you speak english? No? Šprehen zi dojč? No? Parle vu franse? No? Parlate italiano? No?… Pa nisi valjda odavde?
ZAPLET: Ok, nema veze, ali izgledaš mi zaista egzotično. To mi se sviđa. Priđi bliže…..(poljupci, zagrljaji)….. Najbolje da se odmah skinemo. Odjeća me žulja.
KULMINACIJA: Ne žulja te? Odlično… Kao da smo na drugom kontinentu. To!
RASPLET: Čuj, moram stvarno brzo poći, zakasnit ću na avion…. Bok, slatkice, čujemo se…..

JARAC
UVOD: Šta je sigurno, sigurno je. Reci mi svoj životopis.
ZAPLET: Mislim da je najbolje da koristimo kvalitetnu kontracepciju….. (poljupci, grljenja)…. Evo, tu na polici ima dobar izbor.
KUMINACIJA: Volim kad sam siguran/sigurna i bez brige…. (uzdasi)….
RASPLET: Pametno smo izabrali. Zato smo se i mogli potpuno opustiti. Ponovit ćemo ovo još koji put. Samo da pogledam u svoj planer (rokovnik).

VODENJAK
UVOD: Teško je naći srodnu dušu, kad si tako drukčiji od svih.
ZAPLET: Ima jedna nova poza iz Kama Sutre koju još nikad nismo probali. Nešto sasvim novo. Ali ja bih to na svoj način. Ovako: ti se sagni, pruži ruku lijevo, taaako, onda se istegni, spusti se u most, a ja ću onda…..
KULMINACIJA: Ne ide tako, moraš se još malo saviti…. Takoo, bravo!
RASPLET: Imam još par ideja… Šta ti je? Ukočila su ti se leđa? Ali to je bila samo jedna mala varijacija na pozu!? Ok, izmasirat ću te, pa nastavljamo. Istegnut ćeš se na drugu stranu, pa će se to ispraviti, ne brini.

RIBE
UVOD: Znaš, mislim da sam se zaljubio/zaljubila…. (gleda zaljubljeno partnera/partnericu)….
ZAPLET: Stvarno sam se zaljubio/zaljubila…. (poljupci i nježnosti)
KULMINACIJA: Ali ja sam se tako zaaaljuuubio/zaaaljuuubila…… (uzdasi)
RASPLET: Toooliiiiiko sam zaljubljen/zaljubljena da mi se plačeeee….. Šmrc….šmrc… (plakanje tiho, pa sve jače)……

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)