SAZNAJTE ČIME ŠARMIRATE SUPROTNI SPOL – Koliko ste šarmantni

horoscope guru

 

Šarm

Šarm i horoskopski znakovi : Koliko ste šarmantni i koliko Vaš šarm privlači suprotni spol.

Ovnovi

Odmah pri prvom susretu ostavljaju snažan dojam. Naravno kada im je životni cilj nametnuti se okolini! Traže strastvenu vezu u kojoj će biti dominantni, ali kada se zaljube vrlo su iskreni i spontani, a zbog svojeg impulzivnog ponašanja ponekad mogu ostaviti dojam nasrtljivca, ali šarm svakako imaju veliki!

Bikovi

Veliki materijalisti koji i na emotivne odnose često gledaju kroz korist. Pred potencijalnim partnerom uvijek žele ostaviti dobar dojam,a svoje velike zahtjeve i senzibilnu narav pažljivo skrivaju za poslije.Nikad ne preuzimaju inicijativu! Što to Bikove koči i zašto  štite svoj šarm, ne pokazuju ga odmah, možete pročitati ovdje.

Blizanci

Zabavit će vas kao ni jedan drugi znak. Kod suprotnog spola najvažniji im je, barem na početku, vanjski izgled.Svoje emocije drže pod kontrolom iz samo njima poznatih razloga, ali usprkos svemu, njihovom šarmu i duhovitosti teško se može odoljet.

Rakovi

Veliki su romantičari koji naglo i često mijenjaju raspoloženje. Od partnera očekuju veliku pažnju, a prepuštaju se svojim osjećajima tek kad se uvjere da je druga strana iskrena. Njihov šarm mije sporan a više o tome možete pročitati ovdje.

Lavovi

Mogu podnijeti nevjerojatan broj komplimenata i hvale na svoj račun. Svaki novi odnos će doživjeti kao priliku za dokazivanjem, a iako su vrlo strastveni, ponekad se nemoguće nositi s njihovom ljubomorom.

Djevice

Vrlo su promišljene i direktne, a od partnera traže sigurnost, povjerenje i točnost. Prevelika romantika i izjave ljubavi njima izgledaju smiješno, pa s tim nemojte ni pokušavati! Ali ipak njihov šarm se i ističe. Ovdje možete pročitati baš sve o šarmu ovog vrlo snažnom znaka.

Vage

Zavodnici sa stilom koji kod suprotnog spola imaju velike uspjehe. Brižljivo će procijeniti šarm, vanjski izgled i ukus osobe koja im se sviđa jer im je vrlo bitno da uz njihovu savršenu vanjštinu ide i takav partner. Zašto imaju problem u uspostavljanju muško ženskih odnosa i što je slaba karika njihovom šarmu pročitajte ovdje.

Škorpioni

Obožavaju igrice zavođenja, seks im je jako važan, a osjećaje brižljivo skrivaju. Kada ih osoba povrijedi nikada ne zaboravljaju osvetu.

Strijelci

Hrabri su te posjeduju veliku energiju i samopouzdanje. Spremni su na svaki rizik. Avantura sa Strijelcem uvijek će biti zanimljiva, dinamična .

Jarci

Odmah daju do znanja da u njihovim emotivnim odnosima mora biti reda. Njihova veza odvija se prema protokolu i bez izljeva emocija. Zapravo oni nisu toliko hladni koliko se to čini, kada će svoj šarm izbaciti  i upotrijebiti ga, svakako pročitajte ovdje.

Vodenjaci

Vole skretati pažnju na sebe, a igrice zavođenja s njima donose uzbuđenja i neizvjesnost. Njihovo ponašanje ponekad je ekscentrično i provokativno, ali s njima vam nikada neće biti dosadno.

Ribe

Vrlo su emotivne i zaljubljive po prirodi pa je lako izazvati njihovu pažnju. S njima treba postupati vrlo oprezno jer ih je lako povrijediti, a najveća maštarija im je njihovu ljubavnu priču pretvoriti u bajku sa sretnim krajem. Da li uvijek njihov šarm ima uspjeha ili ponekad i zakaže, pročitajte detaljnije ovdje.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)