Sa kim se najbolje slažete u krevetu

horoscope guru

krevet

Krevet: Što se dogodi kad se zemljani znakovi u krevetu spoje sa vodenim? Kakva je to sila strasti koja u krevetu spaja nemoguće?

OVAN

Za osobe rođene ovoga znaka koje vole strast i izazove najbolji partner je Blizanac. Blizanci koji su nemirni i spremni na akcije mogu Ovna svakako dovesti do velike strasti i uzbuđenja. Oni će uvijek zbog svoje intelignecije Ovna moći držati zainteresiranim.

BIK

Škorpioni koji su velika suprotnost od Bika mogu izazvati pravi vulkan emocija i strasti. Senzualnost bika kao magnetom privlači Škorpiona. Ta fatalna privlačnost među njima je ono što ih može održati u vezi ili braku.

BLIZANCI

Blizanci vole eksperiment i neka rutina im brzo dosadi. Ovnovi koji su uvijek za akciju ostavljaju Blizance bez daha i ova kombinacija u krevetu svakako donosi mnogo različitih igrica i uzbuđenja.

RAK

Rakovi nisu uvijek strastveni, ali Jarac koji je stabilan i prizemljen može im dati baš ono što žele. Strast i sigurnost jer Rakovima je vrlo važna sigurnost, pa čak i u krevetu razmišljaju o bankovnom računu Jarca.

LAV

Lav voli kad mu se udovoljava, pažnjom, hranom, pa i u krevetu. Tu se jako dobro snalazi Vaga koja točno zna što treba jednom Lavu, u kojem trenutku treba što reći, a Vage imaju sposobnost da točno znaju što partner želi u krevetu.

DJEVICA

Djevice puno pažnje pridaju detaljima, pa tako i onima u krevetu. Ribe su te koje će im znati skrenuti pažnju na ono što je bitno. Ribe koje znaju unijeti maštovitost u seks vrlo brzo mogu jednoj Djevici skrenuti misli, sa glupih detalja.

VAGA

Vagama je bitno da i tokom seksa izgledaju dobro. Uz Lava koji zna kako seks sa Vagom je umjetničko djelo. Među njima će uvijek biti nivo napetosti i uzbuđenja što Vagi neće dati šansu da se okrene za nekim drugim.

ŠKORPION

Taj magnetizam koji posjeduju Škorpioni jedino može prizemljiti i obezbijediti jedan Bik koji će mu sve to davati u malim ali dovoljnim dozama. Škorpion će sigurno sa Bikom naći sklad i čeznuti za svakim novim odlaskom u krevet.

STRIJELAC

Strijelci koji vole avanture i zabave svake vrste, kad nalete na Vodenjaka, shvatiti će da je on uvijek korak ispred njih. To će dodatno Strijelca uvijek vući Vodenjaku. To je jedan strastven i opasan spoj strasti i erupcije želja.

JARAC

Jarac je senzualan i u seksu, zato mu svakako odgovara Rakova vjernost i smjelost. Rak u odnos unosi i emocije što je Jrcu vrlo bitno. Jarac neće sa svakim u krevet, ali uz Raka neće oklijevati.

VODENJAK

Vodenjaci su kao djeca, nestašni i vole kad ih netko iznenadi nečim novim u krevetu. Strijelac koji je uvijek za izazove i spreman za nove eksperimente idealan je partner za seks sa jednim Vodenjakom.

RIBE

Ribe su maštovite, a Djevice znaju tu maštovitost provesti u djela. Pošto su Djevice majstori za detalje točno će znati koja je to točka jednoj Ribi koja će ispuniti sva čulstva strasti i odvesti ih do savršenog vrhunca.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)