Ribe ljubavni horoskop za 2018 godinu

horoscope guru

Ribe godišnji ljubavni horoskop za 2018

Godišnji ljubavni horoskop za Ribe donose Vam naši astrolozi. Kakva dešavanja su pred Vama i tko će voljeti, a tko biti i dalje sam, pročitajte u ljubavnom horoskopu za 2081!

Krajnje je vrijeme da prestanete da živite u prošlosti i da od sebe pravite žrtvu. Ako bolje pogledate, mnogi ljudi iz vašeg okruženja su preživjeli teža iskušenja od raskida i nesretne ljubavi. Čim promijenite stav, shvatit ćete da nisu svi isti i da još uvijek ima dobrih ljudi.

Ako ste u vezi, sredinom godine ćete partneru/partnerki postaviti ultimatum da bira između vas i osobe koju ne podnosite. Bit ćete svjesni da je velika vjerovatnoća da ćete ga/je zbog toga izgubiti, ali odlučit ćete da riskirate.

Ako ste u braku, početkom godine ćete vi i suprug/a imati nesuglasice. Nakon par mjeseci situacija će se popraviti pa se može desiti da ćete negdje zajedno otputovati.

U početku proljeća u prvim danima ožujka Ribe koje su u brakovima imat će rasprave se voljenom osobom koje bi mogle završiti kobno. Travanj nosi za sve pripadnike ovoga znaka povoljno ljubavno razdoblje, uz nova poznanstva. U periodu svibnja zauzeti pripadnici ovoga znaka sve više će bježati od voljene osobe. U počecima lipnja, oni koji su još slobodni, zaljubit će se.

Krajem lipnja i početkom ljeta zaljubljene Ribe planirat će romantično putovanje za sebe i svoju ljubav. Srpanj donosi lijepe i romantične trenutke za sve Ribe ženskog spola. Bit će sigurne i voljene. Tokom kolovoza većina pripadnika ovoga znaka, koji su u vezama dužima, ili braku, naći će se na prekretnici. Početkom rujna, neki od vas odlučit će se za prekid.

Jesen i sam kraj rujna za one Ribe koje su prekinule vezu ili brak,daje vrlo zanimljivo poznanstvo sa osobom koja živi i drugom gradu. Listopad za Ribe koje su vezama nosi mnogo sreće i zadovoljstva, neki će se odlučiti na brak. Studeni je značajan za one koji su prekinuli i upoznali novu osobu, pošto uz novo poznanstvo, ponovo cvijetaju. Početkom prosinca svi pripadnici ovoga znaka imaju svoj mir i voljenu osobu pokraj sebe,prepušteni ljubavnom skladu.

Kraj godine i početak zime miran je period za vas Ribe. Dolaskom nove godine i početkom siječnja, oni koji su prekinuli svoje veze još uvijek pate. Nema smisla žaliti nešto što je prošlost. Veljača za Ribe koje su u novim vezama daje vrlo skladne trenutke. Dolaskom ožujka mnogi pripadnici ovoga znaka, počinju shvaćati da je vrijeme da nešto mijenjaju i kreću u nova poznanstva.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)