RECITE NE PUŠENJU UZ POMOĆ HOROSKOPA

horoscope guru

 

RECITE-NE-PUŠENJU-KROZ-HOROSKOP-300x225 [640x480]

OVAN – najbolji način za ovnove da bi prestali pušti je totalni rez,reći dosta i ne više zapaliti. Velika je vjerojatnost da Vam i sama ideja o prestanku pušenja dođe iznenada u tom slučaju cigarete odmah bacite u smeće,udaljite iz stana sve upaljače,poklonite ih ,a pepeljare porazbijajte. Nakon toga ćete samom sebi otvoreno i bez sustezanja priznati da ste se ostavili cigareta i da nećete više zapaliti. Pitanje je,možete li se pridržavati toga? Često odluke koje su donesene naglo,a to je kod Vas slučaj,budu i zaboravljene. Vi imate bez sumnje dovoljno volje da prestanete sa pušenjem no ne zaboravite na svoju manu,niste ustrajni i uporni u onome što odlučite. Prije takvih odluka osvjestite sami sebe i odvagnite sve žrtve koje će biti neminovne i svjesno recite ne pušenju. Najpametnije je da napismeno iznesete sve prednosti ne pušenja i usporedite sa potencijalnim opasnostima koje cigarete nose.

BIK – teško ćete se odreći pušenja jer ste tip koji je orjentiran na zadovoljavanje vlastitih zadovoljstava,a pušenje je jedna od njih. Čak ni činjenica da ste zemljani znak uporan i sklon promjenama,ne pomaže. Teško Vas je navesti na promjenu vlastitih navika jer možete biti vrlo tvrdoglavi kad to želite. Ogroman trud je ono što će Vama vjerojatno trebati za prestanak pušenja,ali one dobre strane i ishode tog truda lako bi mogla prepoznati ona Vaša praktična strana naravi. Vi,ako jednom prestanete pušiti,velika je vjerojatnost da ćete se toga i držati. Kod vas bi pomogao sustav nagrađivanja. Razmislite o drugim onim manje štetnim navikama koje bi si mogli priuštiti umjesto pušenja,a to nikako ne upućuje pretjerano prejedanje i konzumiranje alkohola. Za početak krenite sa shoppingom,a i žvakače gume bi pomogle.

BLIZANCI – niti jedan znak Zodijaka nije toliko sklon pušenju kao Blizanci jer vladaju rukama,ramenima plućima. Svake minute budnog stanja Vaše ruke moraju nečim biti zaposlene. Ali,nažalost nitko ne bi trebao izbjegavati toliko pušenje koliko Vi. Vjerojatno ste i počeli pušiti jer niste znali što bi sa rukama. Kao strastvenom pušaču kod Vas nije ništa čudno ako istovremeno Vam gore i dvije cigarete. Ali sve to teško pada Vašim živcima i plućima. Pronađite neku drugu aktivnost za svoje ruka kada se odlučite na prestanak pušenja. Stavite na sebe više nakita,pustite noktiće pa se igrajte njima,nosite uz sebe nešto što će smiriti Vaše ruke.

RAK –  kod Vas pušenje proizlazi iz nesigurnosti i činjenice da Vas cigareta čini zadovoljnim. Najviše pušite kod kuće,posebno u kuhinji.Ako ste spremni raditi na tome da prestanete sa pušenjem,ponajprije poradite na vlastitim emocijama. Pošto se vi jako veselite dugom životu,situiranosti neka Vam to bude motiv za prestanak pušenja. Uz čitanje i ako shvatite motiv prestanka pušenja, Vi ste na dobrom putu da i prestanete pušiti. Duboki osjecaji prema svemu tome bit će Vam dobar saveznik u zdravom razumu koji Vam govori da je rizik zdravlja u suprotnosti onoga što vi očekujete od života.

LAV – Vama pušenje proizlazi iz samo jedne činjenice,mislite da Vam to dobro stoji. Kao i svaki Lav i Vi želite se uklopiti,biti upečatljiv,prihvaćen ,stoga da je pušenje štetno i u društvu sve manje prihvaćeno za Vas bi bio dobar motiv da prestanete. Podsjetite se da zubi i prsti pušača nisu nimalo lijepi,a to je još jedan od motiva koji Vas može natjerati na prestanak pušenja jer Vi morate biti lijepi i dopadljivi. Pošto ste Vi rođeni „vođa“ prijedlog Vam je da pokušate organizirati grupni prestanak među prijateljima koji ćete sami voditi.

DJEVICA – kod Vas prestanak pušenja ne bi trebao biti veći problem budući ste Vi vrlo osviješteni. Kod Vas vladavinom Merkura u Vašem znaku pušenje može dostatno utjecati na Vaše zdravlje vezano uz mozak i živce. Vaša svijest o detaljima i smisao za praktičnost  može biti motiv za prestanak pušenja. Mrlje na zubima,suho grlo,bespotrebno kašljanje,pa počnite konačno to primjećivati i zapamtite da ste Vi promijenjiv i prolagodljiv znak i da Vam prestanak pušenja ne bi trebao biti problem.

VAGA – najveći problem,odluke. Pušiti ili ne pušiti? Kad osvijestite svoju urođenu brigu za ravnotežom u prirodi i oko Vas,možete prestati pušiti. Papir u ruke i napišite prednosti i mane prestanka pušenja i možete mirne glave započeti sa procesom prestanka pušenja jer ćete znati da ste primijenili svoje načelo pravednosti. Ako pogledate svoju kožu i zube to Vam je dodatni motiv,budući da se jako brinete o tome kako izgledate.

 

ŠKORPION –   Ni jedan znak u Zodijaku nema tu sposobnost da sasjeće u korjenu ono što za nije dobro kao ovaj. Ako vam netko prigovori za pušenje i kako to nije dobro Vi ste u stanju tvrditi da pušite zato što to želite. Vaše želje jesu ključ do uspjeha,ali i do ponora, razlika je jedino u načinu na koji ih primijenjujete u životu.Ako zaista odlučite da ćete prestati pušiti Vi to i hoćete. Vaša snažna volja može učiniti čuda kad to želite. S obzirom da ste vodeni znak odlučite to kroz emocije.Uzmite u obzir činjenicu da pušenje smanjuje seksualnu moć to će Vas dodatno motivorati.

STRIJELAC – s obzirom na Vašu opsežnost u razmišljanju moguće je da nikad niste ni pušili ili da nikad niste razmišljali o štetnosti pušenja na Vaše zdravlje. Možda Vam je nekad i palo to na pamet ali vjerojatno ste pomislili da Vaša sreća može Vas sačuvati od bilo kakvih negativnih posljedica. Kako bi bili svjesni negativnih činjenica uzmite u obzir sve medicinske činjenice o štetnosti. Pročitajte knjige, časopise,a zatim se spustite na zemlju i razmislite o sebi. Pošto ste skloni ignoriranju činjenica najbolji način je da zapisujete koliko ste dnevno cigareta popušili,pa zbrojite koliko ste novaca potrošili. Štedite novac koji bi potrošili na pušenje pa se počastite putovanjem, uložite ga u nešto čime ćete nadograditi svoje znanje.

JARAC –  pošto ste orjentirani k izgradnji što većeg životnog uspjeha možda ste već i sami zahvaljujući svojoj upornosti postigli veči napredak u odvikavanju od pušenja. Vaš zdravi razum dovest će Vas do zaključka da bi zbog pušenja mogli doživjeti i razočarenja. Pozicija i uzor koji imate u društvu mogu biti jedan od motiva jer pušenje već dugo nije znak mudrosti i zrelosti kao što je nekad bilo. Ako želite postati uzor,jednostavno prestanite pušiti. Morate znati da je Vaš položaj u društvu djelomično određen i Vašim navikama.

VODENJAK – kod Vas je vjerojatno buntovnik progovorio i tada ste počeli sa pušenjem. Kad se odlučite prestati pušiti bit će to na inteligentan i orginalan način. Budući da ste prijateljski orjentirani možda ćete postati „vođa“ prestanka pušenja među okolinom i prijateljima. Postavite pravila zabrane pušenja na zabavama,druženjima i ostali će Vas slijediti. Najvažnije je da shvatite da pušenje nije vrijedno posljedica koje nosi za sobom. Kod većine Vodenjaka najbolji prekid je prestanak pušenja „preko noći“.

RIBE – Vama je teško otvoriti oči i vidjeti stvarnost. Često utjehu potražite u zamišljenim situacijama kakve priželjkujete. A potencijalna opasnost od pušenja za Vas je vrijeme da se trgnete iz sna. Otarasite se maštanja i zamišljanja,suočite se sa činjenicama,pušenje je štetno za zdravlje,a tu ćete tvrdnju naći na svakom pakiranju cigareta. Kad to shvatite i prihvatite to će Vas probuditi iz Vaše sanjivosti. Ako želite prestati pušiti potkrijepite svoje znanje znanstvenim činjenicama. Stvarnost će vrlo brzo prodrijeti u Vaše emocije,Vašu motivirajuću snagu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)