Pun Mjesec u Lavu posebnu sreću nosi za ova 3 znaka

horoscope guru
pixabay.com

Spoj punog Mjeseca u Lavu 28. siječnja donosi kreativnost, pojačano samopouzdanje, strast. Ova tri znaka but će posebno obasjana ovim lunarnim ciklusom, zablistat će u svom najboljem svjetlu.
BLIZANCI
Pred Vama je odličan period društvenih promjena jer pun Mjesec osvijetlit će vaše polje komunikacija. Bit ćete izrazito kreativni i to će vam dati i poslovni zamah. Ovo je vrijeme da se povežete s novim ljudima, poslovnim partnerima što će dugoročno dati dobre rezultate. Iskoristite ovaj period za čišćenje negativne energije i planiranje.
DJEVICA
Ovaj lunarni ciklus kod vas potiče mentalnu stimulaciju i vrlo izraženu kreativnost. Za vrijeme punog Mjeseca obnovite energiju, obnovite poslovne i obiteljske odnose. Nemojte ostati fokusirani samo na trenutne odluke, obratite pozornost i na snove koji vam šalju poruke.
STRIJELAC
Pun Mjesec utječe na vaš razvoj i predstavljanje, a također jedan iznenadni događaj pokrenut će velike pozitivne promijene. Počeli ste obraćati pozornost na detalje, a lunarna energija pomaže vam da shvatite i širu sliku. Ovaj lunarni ciklus iskoristite u potpunosti.
Izvor: lovesensa.rs

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)