Kako se pomiriti sa bivšom ljubavi?

horoscope guru

Prošlost

 Prošlost Ako ste u prekidu sa Blizancem, najbolji način je da se javite nekom šaljivom porukom, Da bi pomirili se sa Rakom, trebat će vam dobra taktika…

OVAN

Prošlost Kod Ovna morate brzo reagirati. Nemojte odugovlačiti i čekati pravi trenutak jer Ovan brzo uskoči u novu vezu. Potražite ga i priznajte svoju pogrešku, dajte mu obećanje. Ako ga baš želite impresionirati, ispričajte se javno, pred prijateljima i držite do svoje riječi.

BIK

Ako ste u svađi sa Bikom, teško vama. Prvo mu morate dati do znanja da je on u pravu, mada i nije. To je jedini način da se pomirite. Recite mu da  je bio u pravu vezano uz temu zbog koje ste se posvađali. Zbog svoje tvrdoglavosti samo na taj način ga možete vratiti.

BLIZANCI

Ako ste u prekidu sa Blizancem, najbolji način je da se javite nekom šaljivom porukom i nećete pogriješiti. Njega morate osobno  potražiti jer on nije tip koji će čekati pored telefona. Pokažite spremnost da ga želite vidjeti da želite se družiti, i bez histerije.

RAK

Da bi pomirili se sa Rakom, trebat će vam dobra taktika. Nikako ne naglašavajte svoju pogrešku i ne šalite se na svoj račun. Rako  možete reći da ne možete živjeti bez njega. Pokažite mu ljubav, nježnost, čak će odmah pristati i na sex. Ali sve to morat ćete ponoviti možda i nekoliko puta da se pomirite.

LAV

Lavovi kao pravi kraljevi vole laskanje, komplimente, ispričajte se i naglasite kako  ste bez njega tužni, pustite i suzu, ako  ga želite natrag. Lavovi su površni, potrebno je samo da pokažete koliko se trudite i vratite ćete ga. Neće na odmet biti i neka fina čokolada.

DJEVICA

Prošlost Ako ste u svađi sa ovim znakom, morate imati dobru taktiku. Budite pristojni, dođite na vrijeme na sastanak, nikako nemojte prostačiti. Priznajte svoju pogrešku i bez filozofije, Djevice vole logiku sa što manje scena.

VAGA

Da vratite Vagu pokažite veliki interes za njegovo polje posla, aktivnosti. Svakako budite fini i lijepo dotjerani, obavezno mu udijelite kompliment. Vaga mora biti siguran da ste iskreni u vašoj isprici, ali doza romantike u tome neće škoditi.

ŠKORPION

S puno riječi ovaj znak nećete vratiti. Djela su ono što Škorpiona zanima. To znači da vaša isprika  mora biti i u tome da ćete i neke stvari mijenjati neke svoje navike. Jer sigurno nešto od vaših navika je i bio razlog ovog prekida.

STRIJELAC

Ovim znaku budite kao umiljato mače, ako želite ga vratiti. Budite otvoreni i priznajte pogrešku, ali predite kao maca. Recite mu  i to da je njegovo društvo zaista dobro i da ste nekad i griješili što niste to prihvaćali. Brzo će vam oprostiti čim vidi kako se ponašate u  njegovom društvu prijatelja.

JARAC

Ako imate namjeru vratiti Jarca, tu vrijedi istina i samo istina. Otvoreno mu se obratite budite kratki ali iskreni. Jarac će vam oprostiti, ali će tražiti malo vremena da razmisli. U tom periodu nemojte ga obasipati pozivima, neka se on vama javi.

VODENJAK

Pozovite ga u omiljeni kafić na piće. Budite otvoreni i ne okolišajte. Priznajte grešku, lak mu dopustite da se duri još malo. Ako ga nježno zagrlite i kažete da razumijete ako ne može da prijeđe preko toga, to će ga pokrenuti. Samo nemojte roniti suze.

RIBE

Da bi vratili jednu ribu tu će vam trebati vrlo malo truda. Ribi je najvažnije da uz ispriku date mu do znanja da je napametniji, najljepši jer vole komplimente. Uz to obećajte mu da ćete otići na romantični vikend samo vas dvoje i da ćete mu tada i dokazati koliko želite to pomirenje.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)