Proljeće, ljubav i horoskop

horoscope guru

ljubav i proljeće

 

OVAN

Tajna ili zabranjena ljubavna romansa u koju ste se upustili može puknuti  početkom aprila ali već sredinom mjeseca

u nekoj kućnoj posjeti upoznajete drskog šarmera ili egzotičnu ljepoticu koji će vas baš izluđivati sve do 9. maja. A onda, na nekoj sportskoj tribini ili u svlačionici poslije treninga aerobika, možete do kraja juna, doživjeti ‘adrenalinski šok’, zbog nekog mačo tipa muškarca ili bezobrazno zgodne ženske osobe. U perodu od 26. maja do 19. juna mučit će vas emotivna dilema, zbog dvije podjednako intrigantne i mladolike osobe sa kojima ćete ostvariti komunikaciju putem SMS-a ili mejla.

BIK

Susret sa osobom koju ste upoznali u zadimljenom kafiću ili na premijeri nekog filma, lako može buknuti u strast do 6. aprila, ali ćete (iz nekih krajnje razumljivih razloga) vašu emotivnu vezu držati u tajnosti. Ipak, početkom maja, sve izbija na vidjelo, a počevši od 20. maja bit će i ljubomornih scena i razočarenja i suza (naročito za majske Bikove). Od 24. maja do 17. juna, na kraćem poslovnom putu, a možda i u nekoj piceriji ili italijanskom restoranu, možete upoznati mlađu, vrlo šarmantnu osobu. Ukoliko je Djevica ili Blizanac, moguće je da od vas nešto krije, ali teško ćete joj ući u trag.

BLIZANCI

Pošto ste vi uglavnom ovisnik od svih vidova suvremenih komunikacija, oduševit ćete se kada, negdje sredinom aprila, počnu da vam pristižu SMS-ovi ili mejlovi romantičnog sadržaja od anonimnog obožavaoca ili obožavateljice. Moguće da će vas, poslije 20. maja, opasno zaintrigirati jedan staložen Bik ili neka Vaga čijem ćete šarmu vrlo lako podlegnuti, pogotovo ako vam je rođendan u maju. Vrlo uzbudljiv ljubavni period, naročito od 26. maja do 18. juna, bit će ispunjen paralelnim vezama, kraćim putovanjima i nerazumijevanjem od strane jedne Ribe koja će, zamislite, posumnjati u vašu vjernost!

RAK

Sentimentalno dopisivanje ili telefonska komunikacija sa romantičnom osobom iz inozemstva ili Ribom, poslije 6. aprila može ustupiti mjesto konkretnom udvaranju od strane Ovna ili jedne simpatične, ali vrlo nasrtljive osobe sa posla ili iz vašeg susjedstva. Bolji, mada ne tako uzbudljivi, dani u ljubavi nastupaju poslije 9. maja, iako će vas i tada obljetati jedna zauzeta i prilično naporna osoba. Pošto ćete situaciju sa njom raščistiti do 20. maja, ponovo ćete krenuti u dopisivanje sa vašom starom ljubavi koja vas neće ostavljati na miru sve do sredine juna.

LAV

Skriveni nemir po pitanju jedne neraščišćene emotivne veze ili situacije u ljubavi koji vas prati već mjesecima, konačno popušta poslije 9. maja kada za vas počinje gotovo dvomjesečni period uzbudljivog ljubavnog života. Neće vam biti lako da se obranite (a pitanje je da li ćete i željeti da se branite) od udvarača, naročito na radnom mjestu. Jedan Ovan, Bik ili Škorpion mogu biti vrlo uporni u namjeri da vas osvoje, što će najvjerojatnije uspjeti, ali ne njima, već jednom Lavu koga već dugo poznajete. Jer, tko će vas bolje razumijeti i ljepše vam ugoditi, nego netko tko vas tako dobro osjeća i na neka lijepa vremena podsjeća.

DJEVICA

Kako ćete vi samo podnjeti i kontrolirati sva ta ljubavna uzbuđenja i prebacivanja od strane vašeg partnera koja će vas snalaziti do 6. aprila? Ako vam je vaša emotivna veza važna, možda ćete uspjeti da isplivate iz emotivnog kaosa, uprkos vašoj potrebi da sve radite kako vama odgovara, ne razmišljajući o osjećanjima drugih kojima je možda isto toliko, ako ne i više, stalo do vas. Hoćete li smjeti priznati, prije svega sebi, da taj izljev strasti koji će vas preplaviti u aprilu, nije ni slučajan, a ni riješiv, tek tako, preko noći? U maju slijedi povoljnija emotivna klima, jer će vas kontaktirati netko tko živi daleko od vas, a nekad ste bili vro bliski.

VAGA

Tko to kaže da Vagama u životu ništa osim ljubavi nije važno, kao da se od te iste ljubavi zaista može živjeti i jesti, a o plaćanju računa da i ne govorimo! Udvaranja kolega na poslu uopće ne moraju toliko da vam imponiraju koliko drugi misle, bar ne u toj mjeri da biste riskirali svoju istinsku ljubav do koje vam je stalo. I bez koje zaista ne možete, mada ćete u aprilu pokušavati da ubijedite partnera kako njegovoj ljubomori nema osnova, ali uzalud. Tek posle 9. maja, malo ćete progledati i shvatiti koliko vam imponira jedan Jarac koji je uvijek tu – samo za vas.

ŠKORPION

Slatka je ta ljubav na daljinu, kada se vidite, ugasite žarku želju i rastanete se do sljedećeg susreta – strasnog, svakako. I tako će biti do 6. aprila kada za vas počinje period koji traje do početka jula u kojem ćete vi morati više da brinete o partneru – gdje li je i s kim, da vas možda ne vara, i to s nekim izsusjedstva, vama ispred nosa, a samo vi ništa ne primjećujete? Oko 20. maja, izbrojite do deset i udahnite zrak, jer vi sve stvari (pa makar i one koje vam liče na prevaru) dramatizirate i prikazujete crnijim nego što zaista jesu. Iako ste pomalo mazohista u duši, u junu ćete ipak odahnuti, jer će vaš partner postati mnogo razumniji.

STRIJELAC

Vrijeme pritajenih i tajnih strasti ostaje daleko za vama ustupajući, u aprilu, mjesta otvorenim i dominantnim muškarcima (ako ste žena) i smjelim ženama koje se ničega ne plaše (ako ste muškog spola) koji će pred vas postavljati visoke zahtjeve. A vi kao da ste samo to i čekali, jer vas izazovi oduvijek vuku, jer su vam izazovi sve ono u čemu ćete uživati, shvačajući da je konačno došlo vrijeme neke odluke koja je već mjesecima sazrijevala u vama. A to pravo vrijeme – vrijeme za ljubav dolazi uoči 20. maja i potrajat će do početka jula. Taman kad nastupi žarko i vrelo ljeto – odraz vaše duše i vaše podsvijesti željne uzbuđenja.

JARAC

Vaše ljubavno proljeće počinje, zapravo, u maju, ne samo zbog procvjetalih ruža, već i zato što se onda konačno, bar za izvjesno vrijeme, nazire kraj pothranjivanju vaših ljubavnih razočarenja od kojih ste već duže vrijeme u sebi stvarali sliku neostvarenih ideala. Druga polovica maja donosi vam strast o kojoj ne smijete ni da progovorite onoliko koliko biste željeli, ali ćete je sigurno ponovo osjetiti, zbog kontakta sa osobom koja dolazi iz druge sredine, grada ili države. A možda će to biti netko koga jednostavno dugo, baš dugo niste ni vidjeli, ni čuli (ili niste imali dovoljno sluha za njega), a rođen je možda u znaku Vodenjaka iliVage. Natezanje sa poslovnim partnerom u junu koji pokušava da vam se dopadne, ničemu ne vodi.

VODENJAK

Nema toga što za vas može biti nedostižno, kad je ljubav u pitanju, jer vi ste u stanju da prevalite brda i doline kako biste bili sa onim do koga vam je stalo. Pa čak i kad te razdaljine nisu, zaista, toliko dugačke u kilometrima, jer ćete u aprilu vjerojatno samo hvatati zalet za emotivne doživljaje koji vas očekuju u maju i pred kojima će vam zastajati dah. Ali, isplatit će vam se, i vi to znate, jer baš tada, jedna dinamična osoba naglašenih umjetničkih sklonosti, Bik ili Vaga, može zauzeti posebno mjesto u vašem životu. Pa čak i ako vas budu obuzele slatke emotivne nedoumice u periodu od 24. maja do 28. juna, teško da ćete se vi promijeniti (a upravo to i privlači one koji vole vas).

RIBE

Još jedno slatko ljubavno razočaranje do 6. aprila, vjerujte, neće od vas napraviti nekog tko će se zakleti da se nikada više neće zaljubiti, ni na drugi, a kamoli na prvi pogled. Jer, vi volite da volite, ali i da patite, bar pomalo, bar  ponekad bi vam bilo prilično dosadno kad takvih uzbuđenja u vašem ljubavnom životu ne bi bilo. A da će ih biti, bit će ih, pogotovo do kraja aprila, na nekom kraćem putu ili čak možda, zbog osobe koju ćete sresti u vašem susjedstvu. ‘Stranac u noći’, vjerojatno jedan karizmatični Škorpion, pojavljuje se u maju, možda i usred bijela dana, ali će vas fascinirati i pojavom i stavom. U junu se čuvajte slatkoriječivih, mlađih ili mladolikih suradnika koji će pokušati da iskoriste vašu naklonost.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)