Da li je Vaša veza sigurna? – tko vara, a tko je vjeran

horoscope guru

 

prevara

Odgovor na pitanje: “Koji će me horoskopski znak najvjerojatnije prevariti?” Je “Svaki znak”. Ipak prije nego što počnete paničarite, shvatite da ne postoji horoskopski znak koji će Vas manje ili više varati.

Stvar je u tome što posjeduje određeni horoskopski znak što ga nagoni na prijevaru.Neki horoskopski znaci traže uzbuđenje ili žele uvide i dožive ono što nemaju u svojoj vezi. Neki od njih su jednostavno nesretni u svojoj vezi i osjećaju se usamljeno i zapostavljeno. Mnoge osobe koje će Vas potrencijalno prevariti imaju manjak samopouzdanja i traže osobu pored koje će se osjećati privlačno. I da ne zaboravimo ima i onih koji su kronično uzbuđeni i uvijek spremni na “dobar provod”.

OVAN se uklapa u kategoriju onih koji su uvijek uzbuđeni. Ovnovi se suosjećaju sa svojim egom, potrebna im je pozornost i također potpadaju u sektor samopouzdanja. Mnogi ovnovi koji flertuju rade to da bi zadovoljili svoj ego ili da provjere koliko pažnje mogu pridobiti. Iako je vatreni znak, mnogi ovnovi zapravo bježe od “zabranjenog voća”. Moguće je da će se upustiti u nevjerstvo ukoliko uvide da im partner nije vjeran.

BIK je poznat po svojoj vjernosti, ali isto kao i ovan moguće je da će se upustiti u prevaru ako mu je partner nevjeran ili sumnja da jeste. Negativna situacija za bika je kada dobiva malo ljubavii, dodira i pažnje. Varanjem, ovaj osjetljivi i brižan znak, dopunjuje svoj osjećaj usamljenosti i zanemarivanja.

Za BLIZANCE, požuda nije motivator. Intelektualno varanje ili intimni razgovori važniji su im od samog seksa. Za ovaj vječito nemiran znak uzbuđenje je također veliki izazov. Kada se blizanac osjeća zanemareno i usamljeno, vjerojatno će posegnuti za srodnom dušom i njihovim zajedničkim interesima kako bi kvalitetno proveo svoje vrijeme.

RAK je drugi najlojalniji znak zodijaka koji je sklon osobnom osjećaju krivnje, tako da motivacija za varanjem nije na visokoj razini. Ukoliko ipak imaju potrebu za varanjem, najprije će potražiti “rame za plakanje”. Osobe rođene u raku, čija je vladajuća planeta Mjesec, imaju problema sa samopoštovanjem i imaju dodatno potrebu da se “popune” ukoliko se osjećaju neispunjeno.

Vatreni LAV žudi za uzbuđenjem. Lavovi također spadaju u kategoriju samopoštovanja zbog svoje potrebe da budu u centru pažnje. Neki od njih su prirodno uzbuđeni i misle da su najveći svjetski ljubavnici, a također su odlučni u namjeri da to i dokažu. Lav je posebno osjetljiv kada uđe u krizu srednjih godina, tada je moguće da budu privučen šarmantnom osobom koja može biti i 20 godina mlađa zato što uživa u mladalačkom osjećaju.

DJEVICA je još jedan od znakova sklona za emotivnu prevaru. Za njih prijevara nije fizička već mentalna stvar. Bitno je napomenuti da je djevica veoma sklona teškom osobnom osjećaju krivnje. Motivaciju za varanje mogla bi pronaći u neuspjehu da odnos učini boljim i funkcionalnijim tako da se uslijed frustracije prepušta prevari.

VAGA voli ugoditi i sebi i drugima. Prirodni predstavnici ovog znaka imaju snažne principe i instinkte, a posvećenost ozbiljno shvaćaju tako da nisu na vrhu liste potencijalnih osoba koje će Vas prevariti. Međutim, vagi je vrlo teško reći “ne” i veoma često se prepušta flertu. Ovom znaku očajnički su potrebni ljubav i pažnja. Često maštaju o pronalaženju neizmjerne ljubavi tako da se većina njih ne upušta olako u prijevaru.

Strastvena i misteriozna ŠKORPION ima negativnu reputaciju kada je u pitanju vjernost. Velika seksualna privlačnost postavit ih na optuženičku klupu bilo da varaju ili ne. Škorpije potpadaju u kategoriju “potreba za uzbuđenjem” povezanu s intrigama i tajnim aktivnostima. Posjeduju snažne fizičke apetite i mnogi ih ne mogu držati pod kontrolom. Ovo je još jedan od znakova koji je spreman na osvetu ukoliko samo pomisli da ih partner vara.

STRIJELAC je još jedan od znakova kojem treba uzbuđenje. Uvijek im se po glavi mota da li postoji neka druga osoba ili velika i strastvena avantura koja samo na njih čeka. Ultimativan i naivno romantičan dospijeće u nevolju kada se naivno flertovanje pretvara u nešto više. Skloni su da paničare kada strast dosegne vrhunac, što je jedan od razloga zašto pokušavaju napraviti sve ispravno u ozbiljnoj vezi.

JARAC je sklon da bude osvetnik kada mu je ugroženo samopoštovanje prilikom nedostatka poštovanja i ljubavi. Moguće je da će seks smatrati “nevaljalim”, a samim tim i uzbudljivim. Ipak većinu osoba rođenih u znaku jarca zabrinutost će odvesti daleko od avanture. Ovo je još jedan znak koga će osjećaj krivnje podsjetiti kako kontrolirati svoje “zabranjene strasti”.

Prirodnoj VODOLIJI potrebno je mnogo pažnje kao i da se osjeća željeno. Često, vodolije su prijatelji koje su varali partneri, zato što im je bila potrebna romansa. Kao i blizanci oni će se uključiti u intelektualno varanje ili emotivne afere prije nego u prijevare temeljene na seksualnoj i fizičkoj potrebi.

Za RIBE je samopouzdanje motivacija. Kao i lav, ribe mogu biti slabe u situaciji kada se nalaze u krizi srednjih godina. Kada shvate da je život kratak, da ne žele odrasti i možda se pitaju “A gdje je tu magija”. Sa škorpijom im je slično da ih privlače tajne i misteriozne stvari. Beskrajno romantične, sklone su naivan flert vidjeti kao sudbinski spoj.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)