AKO Još Ne Znate Pročitajte Ovo – Kako da spriječite prijevaru partnera

horoscope guru

Prevara

Prevara- Koji su to nagovještaji da bi Vaš partner ipak došao u iskušenje da Vas prevari?

OVAN

Kad se ovan odluči na prevaru to je zato što mu u vezi postaje dosadno. Oni su vrlo aktivni, druželjubivi i ako nemaju sa vama dovoljno uzbužđenja, naći će ga sa nekim drugim. Imaju i ego koji traži četo dokazivanje i fizičke i emotivne strane ljubavi.

BIK

Prevara – Kad Bik osjeti da mu niste posvećeni u potpunosti on će varati.Vole da im je osoba sa kojom jesu, vjerna, pokazuje ljubav. Vrlo su senzibilni, tako da im možete pokazati ljubav i preko kuhinje.

BLIZANCI

Blizanci koji su vrlo dimanični kad osjete rutinu i dosadu okrenut će se prevari. Vole zavođanje i ako je nema u vezu potražit će je sa nekim drugim.

RAK

Iako su nježni i osjećajni, nemaju samopouzdanja, pa zato varaju. Ako nije sve kako su oni zamislili, ako misle da im ne posvećujete vremena koliko treba, prevarti će vas bez razmišljanja.

LAV

Vole sa su u centru pažnje, vole drame i ako se ne osjećaju da su centar vašega svijeta, pogled će im skrenuti na nekog drugog tko će im posvetiti pažnju. Dovoljno je da im netko uputi samo čaroban osmijeh.

DJEVICA

Djevice su vrlo stabilne i tolerantne, ali najveći problem je kritika koju ne podnose. Ako ih kritizirate zbog bilo čega njihova sujeta će biti povrijeđena i prvo na što će pomisliti, je prevara.

VAGA

Vrlo su komunikativni i skloni biti centar pažnje i flertovanje im nije strano. Na taj način sami sebe dovode u neugodne situacije. Nisi inače skloni varanju, ali ako nemaju dovoljno seksa, što im se ponudi novo drugo, uzet će bez razmišljanja.

ŠKORPION

Vjerni su Škorpioni, da svakako. Ali njima nikad nije dovoljno seksa i pažnje. Naročito seksa jer imaju veliku crtu strasti. Ako ga nema dovoljno, skrenut ć u tuđi krevet bez razmišljanja.

STRIJELAC

Strijelci su željni avanture i dobre zabave. To očekuju i od partnera. Njima svakim danom morate davati nešto novo. Ako osjete rutinu u vezi, potražit će ako ne fizičku onda neku virtualnu pažnju samo da su dio nečega.

JARAC

Za njih se može reći da su izuzetak u prevari. Vjerni su u potpunosti. Čak i kad osjete da ne primaju dovoljno pažnje od partnera, tražit će razlog da ga opravdaju. Ako se oni odluče na prevaru, to je samo onda ako su saznali da ste ih vi prevarili.

VODENJAK

Vodenjaci su nepredvidljivi. Vole  lutati, romantični su, vole veliku pažnju partnera. Za njih nije načelo da će varati već prije da će ih netko zavesti pa će zato prevariti.

RIBE

Iako su Ribe romantične i emotivne, svaka sitnica ljubomore koju osjete njih će dovesti do toga da vas prevare. Lako ćete znati da se na to spremaju, jer postaju šutljive ili se u svemu slažu sa vama.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)