PREKID VEZE I ZNAKOVI HOROSKOPA

horoscope guru

 

Parovi

Blizanci najlakše podnose prekid, Škorpije vrlo teško podnose prekid…

Ovan
 Parovi Pati puno više i dulje nego što će to ikada pokazati. Na prvi pogled pripadnici ovog znaka izgledat će kao da im nije stalo i da uopće ne osjećaju ljubavnu bol, ali stvarna istina je da pate jako i dugo. Povući će se u osamu i rijetkima pokazati svoju bol, a nakon kratkog vremena hrabro će krenuti u nove pobjede, jer – zašto bi zbog jedne propale veze pustili da život prolazi kraj njih?!

Bik
Prije svega cijeni mir i udobnost duge veze. Pravi Bikovi dobro će razmisliti prije nego se odluče na prekid, a postoji li u vezi i najmanja sitnica koja je može održati na životu, sigurno se neće odlučiti na prekid. Dođe li do najgoreg, vrlo brzo će ‘uletiti’ u novu vezu u kojoj će na silu stvoriti sklad i harmoniju.

Blizanci
 Parovi   Oni od svih znakova najlakše podnose prekid. Koliko god pričaju da im je teško, oni posjeduju sposobnost da brzo zaborave ružne stvari koje su im se događale. Vrlo brzo nakon prekida pravog Blizanca pronaći ćete kako osvaja neku novu simpatiju!

Rak
Oplakuje i žali zbog prekida iskreno i dugo. Kada se raspadne veza, Rak ima osjećaj da se raspao cijeli njegov svijet kojeg više nikada neće moći sastaviti. Jedino što mu može olakšati patnju je simpatija u pričuvi. Bez obzira koliko prekid bio bolan, nikada neće oprostiti nevjeru.

Lav
Teško pokazuje osjećaje, tako da vam sigurno neće pokazati koliko ste ga povrijedili, jer bi to za jednog Lava značilo manjak samopoštovanja. Taština je ono što najteže liječe, pa osjete li da se veza bliži kraju, požurit će se ostaviti partnera samo zato da im se ne bi dogodilo da oni budu ostavljeni. Nisu zlopamtila tako da im loša iskustva neće uništiti vjeru u ljubav.

Djevice
Nisu jako emotivne, ali se čvrsto vežu za ljude i to je razlog zašto teško podnose prekide. Raspad veze doživljavaju kao da im se srušila kula koju su dugo gradili. Promjenu životnog prostora i kruga Djevice doživljavaju kao osobni neuspjeh.

Vaga
Vole harmoničan odnos bez svađa tako da će, kad osjete da su stvari izmakle kontroli, sami prekinuti vezu. Ovaj znak voli uživati, pa ljubavni odnos ima smisla jedino dok je pun užitaka. Karakteristično za Vage, posebno muške, je strast za koketiranjem, pa se često nađu u ljubavnim iskušenjima.

Škorpion
Vrlo teško i bolno preživljava prekide. Vrijeme provode u analiziranju svoje veze ne bi li na vrijeme otkrili poreškoće koje bi mogle dovesti do prekida. No, nijedan pravi Škorpion neće sebe optužiti za probleme, uvijek je kriva ona druga strana.

Strijelci
Lako preživljavaju prekide iako se na prvi pogled čini da padaju u depresiju iz koje nema povratka. Oni ipak prije svega misle na svoju sreću i ugodu pa će malo kome dopustiti da ih povrijedi. Dogodi li se to ipak, mogu postati pravi gnjavatori koji će htjeti obnoviti vezu pod svaku cijenu.

Jarci
 Parovi   Stidljivi su i vrlo teško pronalaze partnera. Kada im se to jednom dogodi, teško da će raskinuti postojeću vezu. U takvim situacijama teško da će s bilo kime podijeliti svoju tugu, radije će to riješiti sami u tišini svoje sobe.

Vodenjaci
Nakon prekida uživaju u dugim analizama propalih veza, ali sagledat će je iz svih uglova i prihvatiti svoj dio krivnje. Vodenjaci veoma teško zaboravljaju, te nisu baš skloni opraštanju iako to nikada neće priznati.

Ribe
Prekidom sve pada u vodu. Nakon prekida slijedi dugo razdoblje prihvaćanja da su napuštene. Zatim slijedi dugo razdoblje plakanja u društvu srodne duše koja će im pružiti rame za plakanje. A prijatelji će provesti sate i sate u razgovorima o propaloj ljubavi.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)