Poslovni i financijski horoskop za 2022. godinu

horoscope guru

Poslovni i financijski horoskop za 2022. godinu

Kakve su za Vas poslovne mogućnosti u 2022. godini, da li ćete napredovati? Što Vas očekuje uz novac, da li ćete imate dobre prihode, koga očekuje novčani dobitak? Sve to pročitajte u poslovnom i  novčanom horoskopu za 2022. !

OVAN

Ovnovi, inače poznati kao radišan horoskopski znak, morat će u 2022. godini biti vrlo mudri i oprezni na poslovnom planu. Oni na niže pozicioniranim poslovima ne bi u 2022. trebali očekivati ni tražiti promjenu radnog mjesta. Oni na višim pozicijama trebali bi tijekom cijele godine biti vrlo oprezni sa ulaganjima i pokušati izbjeći sva veća ulaganja. Krajem godine Ovnove bi mogla iznenaditi naslijeđena imovina za koju nisu znali.

BIK

Iako se partner ne slaže sa svim poslovnim potezima koje ćete povući u 2022. bit će neprestano uz vas. Novi poslovi i ugovori koji će se pojaviti u 2022. mogli bi vam donijeti popularnost, ali i novčanu sigurnost. Ako želite ostati u stabilnoj financijskoj situaciji ne ulažite u dionice niti bilo kakve poslove temeljene na procjenama.

BLIZANCI

Postoji mogućnost da ćete u 2022. godini promijeniti posao i bit ćete zadovoljno novonastalom promjenom. Financijsko stanje će biti zadovoljavajuće, samo pokušajte kontrolirati svoje potrošačke sklonosti. Ako budete trošili manje, morat ćete i raditi manje, pa će više vremena biti na raspolaganju za druženje s obitelji.

RAK

U siječnju, svibnju, lipnju i kolovozu na poslu ćete se susretati sa nedostatkom vremena, nećete uspjeti sve stizati, a nadređeni će stvarati dodatni pritisak. Obratite pažnju na „šuškanja“ oko vas jer je moguće da vam netko pokušava nešto podmetnuti na poslu. Kako će se dobit tvrtke smanjivati i vaša dobra volja će nestajati. Suradnicima ne vjerujte ništa na riječ dok sami sve ne provjerite. Pokušajte smanjiti troškove.

LAV

U siječnju, svibnju i kolovozu budite oprezni. Postoji velika mogućnost za napredovanje, no potrebno je održati dobre odnose sa kolegama u uredu. Pritom se prvenstveno misli na ženske članove. Posla će biti mnogo i bit će vam potrebna jako dobra organizacija vremena kako bi sve stizali na vrijeme. Gužva će se primiriti tek u drugoj polovici godine. Budite vrlo oprezni jer postoji opasnost od urota protiv vas. Ne ulažite u rizične poslove, već igrajte na sigurno.

DJEVICA

Na poslovnom planu možete očekivati napredak u prvoj polovici 2022. godine. Nakon toga bi se mogli javiti manji problemi koji će uspješno biti uklonjeni. Ne očekujte da će vas naklonost starijih kolega na poslu spasiti od odrađivanja vašeg dijela posla. Odredite svoje poslovne ciljeve i pokušajte učiniti sve kako bi ih ostvarili, sa što manje gubljenja vremena na usputne, potpuno beskorisne, sitnice.

VAGA

Na poslovnom planu Vage mogu biti zadovoljne razvojem događaja u 2022. godini. Bit ćete zadovoljni financijama. No, Vage vole mnogo trošiti i živjeti vrlo raskošno što nije najmudrija odluka u ovim kriznim vremenima. Prilikom uplate većeg iznosa novca budite vrlo oprezni.

ŠKORPION

U poslu ćete možda i previše odgađati neke stvari. Iako će financijska situacija biti dobra, ne bi se trebali previše opustiti i prepustiti sve slučaju. Izbjegavajte sve riskantne poslove koji donose visoku zaradu jer bi mogli izgubiti veću količinu novca. U drugoj polovici godine moglo bi biti povremenih problema na poslovnom planu, no vrlo brzo će nestati.

STRIJELAC

Na poslovnom planu budite vrlo oprezni. 2022. je vrlo nepovoljna poslovna godina za Strijelce. Na poslu ćete biti okruženi urotama, lažima i klevetama. Gubitak posla je moguć u 2022. Ne budite impulzivni, o svakom poslovnom koraku dobro promislite. Financije vas neće maziti u 2022. Čak i uplata novca na koju ste računali mogla bi biti odgođena.

JARAC

Kao i u ostalim aspektima i život iz profesionalne i poslovne perspektive će izgledati vrlo dobro. Moguća su nova poslovna dostignuća, napredovanje i povišica. Od starijih suradnika s kojima surađujete dobit ćete priznanje za uspješnost. Financijska situacija će biti vrlo dobra, no nemojte se previše opustiti, razmišljajte razumno i ne vjerujte previše nepoznatim ljudima i sporazumima.

VODENJAK

Na poslovnom planu u 2022. će sve biti u najboljem redu. Odnosi sa kolegama na poslu će se bitno poboljšati. No, bez obzir što ćete nizati poslovne uspjehe to neće pozitivno utjecati na vaše financije. Ukoliko ste nekome posudili novac pokušajte doći do njega već početkom godine. Kako će vrijeme teći, sve su veće šanse da taj novac više nećete vidjeti. Pokušajte ne miješati posao i prijateljstvo jer to obično ne završi dobro.

RIBE

Iako ćete očekivati pohvale i priznanja na poslu, oni će izostati. To će vas frustrirati te će mnogo Riba u 2022. upravo iz tog razloga promijeniti posao. Većina očekivanih prihoda u 2022. bit će manja od planiranih, stoga se u ovoj godini pokušajte usredotočiti na štednju. Očekuje vas mnogo troškova, stoga dobro razmislite prije svakog nesigurnog ulaganja ili kupovine.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)