Poslovni i financijski horoskop za 2021. godinu

horoscope guru
pixabay.com

Početak godine financijski će biti nestabilan, prva tri mjeseca moguća su “divljanja” deviznih valuta, pa nije pravo vrijeme za veće poslovne projekte i ulaganja. Ljudi će sve više pažnju posvećivati stabilnosti lokalnog tržišta i manje uvažavati tuđe potrebe.

Usprkos svim tim iskušenjima 2021. će biti pozitivna. Tokom maja smirit će se financijska situacija te će se vratiti optimizam i nada. Sve to će se još dodatno pojačati s dolaskom jeseni. Zato je to povoljno vrijeme za ostvarivanje većih investicija i pokretanje  ambicioznih zajedničkih  projekata.

OVAN

Posao: Sljedeća godina donosi vam veliku želju za potvrđivanjem. U svojim nastojanjima da pokrenete nove projekte suočit ćete se s potrebom iniciranja promjena unutar posla kojim se bavite. Udružite se s onima koji razmišljaju na sličan način.

Financije: Početak 2021. godine će biti obilježen financijskim gubicima koji će vas natjerati da počnete razmišljati o mjerama štednje. Kako će vrijeme prolaziti, situacija će biti sve bolja. Jesen je vrijeme potpune stabilizacije.

Dobri i loši dani: 13.09. – pozitivne promjene na poslu donose olakšanje, 25.01. – financijski gubici zbog prevelikih ambicija

BIK

Posao: Pri nastojanjima da poboljšate svoju poslovnu situaciju stalno ćete nailaziti na neočekivane probleme. Bilo bi dobro da ništa ne forsirate i zadovoljite se održavanjem postojećih pozicija. Upišite neki oblik dodatne edukacije.

Financije: Prvih šest mjeseci 2021. godine bit će nepovoljni za ulaske u bilo kakve veće troškove. Pokušajte pametno raspolagati svojim resursima i za nove investicije pričekajte drugi dio godine. Ne podižite nikakve kredite.

Dobri i loši dani: 08.11. – podmirit ćete stare dugove i konačno izaći iz minusa, 21.03. – problemi u loših odnosa s nadređenim osobama

BLIZANCI

Posao: Iako će tokom sljedeće godine stalno biti zatrpani gomilom obaveza, Blizanci neće moći računati na bilo kakva upečatljiva napredovanja unutar posla kojim se bave. Tokom proljeća uspješno će realizirati jedan važan projekt.

Financije: Posao kojim se trenutno bavite neće vam omogućiti bilo kakvo poboljšavanje financijske situacije. Zbog toga ćete biti prisiljeni pokrenuti dodatne honorarne aktivnosti unutar kojih ćete iskazivati svoju inventivnost.

Dobri i loši dani: 06.04. – dokazat ćete se unutar poslova kojima se do sada niste bavili, 29.08. – doći će do odlaganja poslova na koje ste računali

RAK

Posao: Početak 2021. godine neće donijeti nikakve veće promjene. Situacija će se poboljšati tokom ljeta kada vas očekuje preuzimanje odgovornije pozicije. Jesen će biti obilježena lošim odnosima s kolegama na poslu.

Financije: Iz mjeseca u mjesec ćete poboljšavati svoju financijsku situaciju, tako da ćete tokom ljeta imati priliku upustiti se u veće izdatke. Zadnja tri mjeseca su krizno razdoblje ispunjeno nepredviđenim troškovima.

Dobri i loši dani: 17.07. – preuzimanje novih odgovornijih poslova, 19.10. – veći novčani gubici zbog tuđih krivih odluka

 LAV

Posao: Sljedeća godina će za vas biti vrlo povoljna. Bit ćete izuzetno komunikativni i s lakoćom uspostavljati nove poslovne veze. U toku prva tri mjeseca pokrenut ćete nove projekte i ostvariti financijske dobitke.

Financije: Prvi dio godine biti će obilježen intenzivnim i konstantnim povećavanjem mjesečnih prihoda. Tokom ljeta ćete se malo primiriti i razraditi planove za financijska ulaganja tokom jeseni.

Dobri i loši dani: 23.02. – ostvarivanje više pozicije donosi veća primanja, 16.10. – greške pri novčanim transakcijama donose gubitke

DJEVICA

Posao: Čitava godina biti će ispunjena brojnim poslovnim problemima. Potrebno je da što realnije sagledate situaciju i shodno tome prilagodite svoje ambicije. Za pokretanje novih poslova pričekajte sljedeću godinu.

Financije: Prva tri mjeseca 2021. godine donijet će ozbiljne financijske probleme. Doći će do smanjivanja mjesečnih prihoda i sveukupne recesije u vašem poslovnom životu. Situacija će se stabilizirati tek krajem godine.

Dobri i loši dani: 29.11. – moći ćete odahnuti zbog povećanja prihoda, 09.03. – imat ćete osjećaj kao da ste blokirani sa svih strana

 VAGA

Posao: Na poslovnom planu pred vama je jedna prosječna godina u kojoj ćete svoje ciljeve moći ostvariti uz ulaganje puno truda. Prvih šest mjeseci je povoljno za uključivanje u zajedničke projekte s prijateljima.

Financije: Preporučujemo vam da budete oprezni sa svojim novcem. Od samog početka godine stvorite zalihe u svrhu neutraliziranja nepredviđenih troškova krajem ljeta. U zadnja tri mjeseca ćete ponovno uploviti u mirne vode.

Dobri i loši dani: 07.02. – iskazivat ćete veliku kreativnost unutar grupnih aktivnosti, 14.08. – potpuno neočekivano morat ćete izdvojiti veću sumu novca

ŠKORPION

Posao: Pozitivni trendovi koji su počeli krajem prošle godine nastavit će se i početkom sljedeće. U januaru i februaru doživjet ćete satisfakciju za sav trud koji ste ulagali tokom zadnjih šest mjeseci. I ostatak godine je stabilan.

Financije: Vaše uspješno poslovanje tokom čitave godine omogućit će vam prikupljanje određenih količine novca koju ćete dodatno oploditi pametnim investiranjem krajem 2013. godine. Pravi potez u pravo vrijeme.

Dobri i loši dani: 15.11. – uz pomoć sa strane ostvarit ćete velike financijske dobitke, 05.06. – nepotrebno zaoštravanje odnosa sa suradnicima

STRIJELAC

Posao: Vaša pozitivnost i otvorenost prihvaćanju novih ideja omogućit će vam napredovanje u svim poslovima kojima se bavite. Prvih šest mjeseci će donijeti uspješno ostvarivanje ciljeva o kojima ste maštali u prošlosti.

Financije: Na samom početku godine ostvarit ćete osjetno povećanje prihoda i na taj način stvoriti novčane zalihe za ostatak godine. U maju i junu doći će do manjih problema koje ćete prevladati uz pomoć porodice.

Dobri i loši dani: 21.03. – s velikom lakoćom ćete postići natprosječne rezultate, 11.06. – preveliki troškovi ugrožavaju financijsku sigurnost

JARAC

Posao: Trenutno ste u razdoblju gdje postavljate temelje za nove poslovne projekte koje ćete pokrenuti u nekoj bliskoj budućnosti. Bit ćete vrlo vrijedni i koncentrirani na ono što radite. Sve će vam ići od ruke.

Financije: Iako će na poslu sve biti u najboljem redu, vaša novčana primanja neće pokazivati neke veće pozitivne pomake. Imat ćete osjećaj kao da stalno stojite na istom mjestu. Budite strpljivi jer novac na kraju ipak dolazi.

Dobri i loši dani: 22.05. – sklopit ćete dogovore za nove zanimljive poslove, 10.02. – neko iz vaše porodice ući će u financijske probleme

VODENJAK

Posao: Sljedeća godina omogućit će vam da u potpunosti iskažete svu svoju talentiranost i originalnost. Iz mjeseca u mjesec otvarat će vam se nove mogućnosti za postizanje veće samostalnosti u onome što radite.

Financije: Zima i proljeće bit će obilježeni nizom neočekivanih zarada koje će doći kao posljedica dodatnih poslova. Ljeto i početak jeseni donose iskušenja i potrebu za drastičnim smanjivanjem svakodnevnih troškova.

Dobri i loši dani: 12.03. – s lakoćom ćete doći do većeg novčanog iznosa, 11.09. – neharmonični odnosi s nadređenim osobama

RIBE

Posao: Godina koja slijedi za vas će biti prilično mirna i neće donijeti neka veća iskušenja. Strpljivo ćete obavljati svoje svakodnevne obaveze i maštati o nekoj ljepšoj budućnosti. Krajem ljeta pojavit će se mogućnost rada u inozemstvu.

Financije: U prva četiri mjeseca 2021. godine riješit ćete se financijskih obaveza koje ste prenijeli iz prošle godine. To će vam omogućiti egzistenciju bez dosadašnjih briga. Drugi dio godine donosi stabilne prihode.

Dobri i loši dani: 25.04. – u prilici ste da uspostavite vrlo važne poslovne odnose, 18.10. – posudit ćete novac nekome tko ga neće imati namjeru vratiti.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)