Poslovni horoskop za 2014. godinu

horoscope guru

poslovni2

Vašu poslovnu i financijsku situaciju u 2014. godini analizirala je astrologinja  Angelina.

OVAN

Sljedeća godina donosi vam veliku želju za potvrđivanjem. U svojim nastojanjima da pokrenete nove projekte suočiti ćete se s potrebom iniciranja promjena unutar posla kojim se bavite. Udružite se s onima koji razmišljaju na sličan način.
Financije: Početak 2014. godine će biti obilježen financijskim gubicima koji će vas natjerati da počnete razmišljati o mjerama štednje. Kako će vrijeme prolaziti, situacija će biti sve bolja. Jesen je vrijeme potpune stabilizacije.
Dobri i loši dani: 13.09. – pozitivne promjene na poslu donose olakšanje, 25.01. – financijski gubici zbog prevelikih ambicija.

BIK

Pri nastojanjima da poboljšate svoju poslovnu situaciju stalno ćete nailaziti na neočekivane probleme. Bilo bi dobro da ništa ne forsirate i zadovoljite se održavanjem postojećih pozicija. Upišite neki oblik dodatne edukacije.
Financije: Prvih šest mjeseci 2014. godine biti će nepovoljni za ulaženje u bilo kakve veće troškove. Pokušajte pametno raspolagati svojim resursima i za nove investicije pričekajte drugi dio godine. Ne podižite nikakve kredite.
Dobri i loši dani: 08.11. – podmiriti ćete stare dugove i konačno izaći iz minusa, 21.03. – problemi u loših odnosa s nadređenim osobama.

BLIZANCI

Iako će tokom sljedeće godine stalno biti zatrpani gomilom obaveza, Blizanci neće moći računati na bilo kakva upečatljiva napredovanja unutar posla kojim se bave. Tokom proljeća uspješno će realizirati jedan važan projekt.
Financije: Posao kojim se trenutno bavite neće vam omogućiti bilo kakvo poboljšavanje financijske situacije. Zbog toga ćete biti prisiljeni pokrenuti dodatne honorarne aktivnosti unutar kojih ćete iskazivati svoju inventivnost.
Dobri i loši dani: 06.04. – dokazati ćete se unutar poslova kojima se do sada niste bavili, 29.08. – doći će do odlaganja poslova na koje ste računali

RAK

Početak 2014. godine neće donijeti nikakve veće promjene. Situacija će se poboljšati tokom ljeta kada vas očekuje preuzimanje odgovornije pozicije. Jesen će biti obilježena lošim odnosima s kolegama na poslu.
Financije: Iz mjeseca u mjesec ćete poboljšavati svoju financijsku situaciju, tako da ćete tokom ljeta imati priliku upustiti se u veće izdatke. Zadnja tri mjeseca su krizno razdoblje ispunjeno nepredviđenim troškovima.
Dobri i loši dani: 17.07. – preuzimanje novih odgovornijih poslova, 19.10. – veći novčani gubici zbog tuđih krivih odluka.

LAV

Sljedeća godina će za vas biti vrlo povoljna. Biti ćete izuzetno komunikativni i s lakoćom uspostavljati nove poslovne veze. U toku prva tri mjeseca pokrenuti ćete nove projekte i ostvariti financijske dobitke.
Financije: Prvi dio godine biti će obilježen intenzivnim radom i konstantnim povećavanjem mjesečnih prihoda. Tokom ljeta ćete se malo primiriti i razraditi planove za financijska ulaganja tokom jeseni.
Dobri i loši dani: 23.02. – ostvarivanje više pozicije donosi veća primanja, 16.10. – greške pri novčanim transakcijama donose gubitke.

DJEVICA

Čitava godina biti će ispunjena brojnim poslovnim problemima. Potrebno je da što realnije sagledate situaciju i shodno tome prilagodite svoje ambicije. Za pokretanje novih poslova pričekajte sljedeću godinu.
Financije: Prva tri mjeseca 2014. godine donijeti će ozbiljne financijske probleme. Doći će do smanjivanja mjesečnih prihoda i sveukupne recesije u vašem poslovnom životu. Situacija će se stabilizirati tek krajem godine.
Dobri i loši dani: 29.11. – moći ćete odahnuti zbog povećanja prihoda, 09.03. – imati ćete osjećaj kao da ste blokirani sa svih strana.

VAGA

Na poslovnom planu pred vama je jedna prosječna godina u kojoj ćete svoje ciljeve moći ostvariti uz ulaganje puno truda. Prvih šest mjeseci je povoljno za uključivanje u zajedničke projekte s prijateljima.
Financije: Preporučujemo vam da budete oprezni sa svojim novcem. Od samog početka godine stvorite zalihe u svrhu neutraliziranje nepredviđenih troškova krajem ljeta. U zadnja tri mjeseca ćete ponovno uploviti u mirne vode.
Dobri i loši dani: 07.02. – iskazivati ćete veliku kreativnost unutar grupnih aktivnosti, 14.08. – potpuno neočekivano morati ćete izdvojiti veću sumu novca.

ŠKORPION

Pozitivni trendovi koji su počeli krajem prošle godine nastaviti će se i početkom sljedeće. U siječnju i veljači doživjeti ćete satisfakciju za sav trud koji ste ulagali tokom zadnjih šest mjeseci. I ostatak godine je stabilan.
Financije: Vaše uspješno poslovanje tokom čitave godine omogućiti će vam prikupljanje određenih količine novca koju ćete dodatno oploditi pametnim investiranjem krajem 2014. godine. Pravi potez u pravo vrijeme.
Dobri i loši dani: 15.11. – uz pomoć sa strane ostvariti ćete velike financijske dobitke, 05.06. – nepotrebno zaoštravanje odnosa sa suradnicima.

STRIJELAC

Vaša pozitivnost i otvorenost prihvaćanju novih ideja omogućiti će vam napredovanje u svim poslovima kojima se bavite. Prvih šest mjeseci će donijeti uspješno ostvarivanje ciljeva o kojima ste maštali u prošlosti.
Financije: Na samom početku godine ostvariti ćete osjetno povećanje prihoda i na taj način stvoriti novčane zalihe za ostatak godine. U svibnju i lipnju doći će do manjih problema koje ćete prevladati uz pomoć porodice.
Dobri i loši dani: 21.03. – s velikom lakoćom ćete postići natprosječne rezultate, 11.06. – preveliki troškovi ugrožavaju financijsku sigurnost.

JARAC

Trenutno ste u razdoblju gdje postavljate temelje za nove poslovne projekte koje ćete pokrenuti u nekoj bliskoj budućnosti. Biti ćete vrlo vrijedni i koncentrirani na ono što radite. Sve će vam ići od ruke.
Financije: Iako će na poslu sve biti u najboljem redu, vaša novčana primanja neće pokazivati neke veće pozitivne pomake. Imati ćete osjećaj kao da stalno stojite na istom mjestu. Budite strpljivi jer novac na kraju ipak dolazi.
Dobri i loši dani: 22.05. – sklopiti ćete dogovore za nove zanimljive poslove, 10.02. – netko iz vaše porodice ući će u financijske probleme.

VODENJAK

Sljedeća godina omogućiti će vam da u potpunosti iskažete svu svoju talentiranost i originalnost. Iz mjeseca u mjesec otvarati će vam se nove mogućnosti za postizanje veće samostalnosti u onome što radite.
Financije: Zima i proljeće biti će obilježeni nizom neočekivanih zarada koje će doći kao posljedica dodatnih poslova. Ljeto i početak jeseni donose iskušenja i potrebu za drastičnim smanjivanjem svakodnevnih troškova.
Dobri i loši dani: 12.03. – s lakoćom ćete doći do većeg novčanog iznosa, 11.09. – neharmonični odnosi s nadređenim vam osobama.

RIBE

Godina koja slijedi za vas će biti prilično mirna i neće donijeti neka veća iskušenja. Strpljivo ćete obavljati svoje svakodnevne obaveze i maštati o nekoj ljepšoj budućnosti. Krajem ljeta pojaviti će se mogućnost rada u inozemstvu.
Financije: U prva četiri mjeseca 2014. godine riješiti ćete se financijskih obaveza koje ste prenijeli iz prošle godine. To će vam omogućiti egzistenciju bez dosadašnjih briga. Drugi dio godine donosi stabilne prihode.
Dobri i loši dani: 25.04. – u prilici ste da uspostavite vrlo važne poslovne odnose, 18.10. – posuditi ćete novac nekome tko ga neće imati namjeru vratiti.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)