Što Vam Voljena Osoba Želi Reći – Kako će Vam pisati poruke?

horoscope guru

poruka

 Kako ćete zavesti putem poruka osobu koja Vam se sviđa, što voli da pročita u poruci, a što ne. Tko je spreman za seksi dopisivanja…

OVAN

Ovnovi koji ionako vole flert i oči u oči, snaći će se i putem poruka. Oborit će vas s nogu jer će vam napisati riječi neke prikladne pjesme, baš u pravom trenutku.

BIK

Bikovi uživaju izmijenjivati poruke. Romantični su i vole pisati, uz to vole vas iznenaditi i svojom slikom, naravno u nekoj seksi pozi.

BLIZANCI

Blizanci imaju problem u pisanju poruka. Verbalno im je jača strana. Od njih očekujte poruku sa odgovorom da ili ne. Za njih je to gubljenje vremena.

RAK

Rakovima naročito ženskim pripadnicama ovoga znaka dopisivanje i poruke su hobi. Vole iznositi svoje emocije u porukama, ali njihove poruke su većinom seksualne.

LAV

Oni bi vas rađe nazvali i razgovarali nego pisali poruke. Za njih je to kao nužno zlo, pa ne očekujte da ćete dobiti dugačku poruku. Rađe im predložite susret.

DJEVICA

I Djevice su rađe za druženje nego dopisivanje. Dat će si u zadatak u poruci da vas pridobe na što skoriji susret. Neće im biti teško i slagati nešto, samo da se vidite.

VAGA

Ako vas Vaga zavodi preko poruka, sigurno im nećete odoljeti. Obožavaju izmišljati poruke koje će na vas ostaviti duboki dojam. Važno je da sve pršti od emocija, pa makar bile i lažne.

ŠKORPION

Njih dopisivanje jako privlači. Što više intriga to više su spremni na poruke. Vole da prime poruke dvosmislenih značenja, također ćete i od njih dobiti iste, to je njihov način zavođenja.

STRIJELAC

Vrlo su duhoviti, pa i u dopisivanju. Vole tajnovitost, tako da će i sami biti u porukama tajnoviti, ali vrlo romantični u izražavanju.

JARAC

Ovaj znak voli da prima poruke, nježne romantične, da netko na njih obrati pažnju. Kada su za nekoga zainteresirani pisat će mu duge poruke, osjećajne i s ljubavlju.

VODENJAK

Vodenjaci su umjetnici u pisanju poruka. Nećete dobiti romantičnu poruku već duhovitu koja će vas šokirati, a ujedno vam biti poziv za nešto što Vodenjak želi.

RIBE

Ribe su sklone dugim dopisivanjima i to je način na koji žele zavoditi. Vrlo dobro su savladali tehniku dopisivanja, tako da će vas zavesti  da nećete ni znati što se desilo.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)