Pomrčina Mjeseca u Blizancima – velike promjene za ova 4 znaka

horoscope guru
pixabay.com

Pomrčine Mjeseca imaju vrlo važno značenje, nose turbulentne periode i velike preokrete. Pomrčina mjeseca u Blizancima 30.11.2020. svakako će preokrenuti sudbinu za ova 4 znaka.

BLIZANCI
Ova pomrčina Mjeseca je prva u vašem znaku nakon skoro 20 godina! To je razlog što ćete osjetiti vrlo intenzivno njegov utjecaj. Važno je da poslušate svoje srce tijekom ove velike transformacije. Budite važni sami sebi, zablistajte, imajte svoj ja, poslije tame dolazi svjetlo.
DJEVICA
Djevice će uz ovu pomrčinu Mjeseca imati značajne promjene na poslu, gdje ih čekaju burne promjene. Pokazat ćete svoje talente koje ste do sada zadržavali za sebe. Kolege će to primijetiti, zato nemojte se sramiti kad vas i pohvale, primite komplimente sa zahvalom.
STRIJELAC
Ova pomrčina Mjeseca Strijelce će dovesti do raskršća. Pred njima je velika odluka i to ona ljubavna. U vezama je potrebno povjerenje, ako se riješite straha, možete i uspjeti. Važno je da otvorite svoje srce i um za nove veze.
RIBE
Pomrčina Mjeseca kod riba će utjecati najviše na obiteljske odnose, vraćati neke stare uspomene. Trebate se posvetiti sebi, naučiti se strpljenju što je najteži dio posla. Posvetite se sebi, napravite nešto za sebe, pokrenite bilo što da vas usreći, kako bi lakše prebrodili ovu emotivnu krizu.

Izvor:  lovesensa.rs

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)