Koji znak horoskopa je majstor za poljupce- Tko Se Dobro Ljubi?

 

Djevice ljube emocijama, osjećajno i pažljivo, za poljupce Lava mnogi čekaju u redu…

OVAN

Osobe ovoga znaka su vrlo energične i jako dobro znaju  uzbudite partnera. Ljube se snažno i energično. Kao općenito u životu tako pristupaju i ljubljenju oduševljeno i strasno.

BIK

Od ovih osoba očekujte senzibilan, nježan i lagan poljubac. Imaju  jako razvijen osjet dodira tako da će vas prije poljupca dugo maziti i šaputati vam na uho.

BLIZANCI

U ljubljenju sa Blizancima nećete se razočarati. Znaju se oni ljubiti, raznoliki su, ali i brzo promijenjivi. Samo prije poljupca dugo ćete slušati njihove priče.

RAK

Rakovi se ne ustručavaju da poljube osobu koja im se sviđa. To će tako dobro uraditi da će vas oboriti sa nogu. Samo zapamtite njihov poljubac je i otrovan, jer ljube vas i razmišljaju kakvu korist od vas da izvuku.

LAV

Za poljupce Lava mnogi čekaju u redu. Njihov poljubac je poseban, oduševit ćete se. Dovoljno je samo da se opustite i prepustite iskusnom Lavu.

DJEVICA

Djevice ljube emocijama, osjećajno i pažljivo. Ali za dobar poljubac potrebna im je i dobra atmosfera. Ništa ne rade na pola, pa tako i poljubac će biti dug.

VAGA

Poljubac koji ćete izmijeniti sa njima je jedinstven. Pun nježnosti i strasti. Samo oni vole da udovolje sebi,ali da i partner njima udovoljava. Sa njima poljubac sada i za 30 godina ima istu čaroliju.

ŠKORPION

Ljubiti se sa njima znači strast. Sve što rade rade uz strast pa tako se i ljube. Dok se sa njima ljubite ne mislite na ništa drugo. Prepustite se toj strasti poljupca.

STRIJELAC

Strijelci se vole dugo ljubiti i uvijek žele još. Ljubljenja im nikad dosta. Ugodite im i uzvratite više  puta to će probuditi posebnu ugodu kod njih.

JARAC

Jarčevi se ljube profinjeno i elegantno. Teško ih je dobiti da vas poljube, ali kad se odluče na to, njihov poljubac ćete pamtiti.

VODENJAK

Vodenjaci će vas iznenaditi i poljubiti kad to najmanje očekujete. U tome je njihova čarolija ljubljenja. Ako želite poljubiti jednog Vodenjaka, pravite se da vas ne zanima.

RIBE

Ribe se ljube osjećajno,nježno, ali da bi vas poljubili trebate dobro mirisati, Oni vole ugodne mirise, a tek tada se prepuste poljupcu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)