Astrološki odabir poklona

horoscope guru

poklon

 

Ne postoji osoba koja se nije barem jedanput našla u nedoumici zbog odlaska u cvećaru i odabira poklona nekoj dragoj osobi. Povodi mogu biti različiti, ali to ne igra značajnu ulogu koliko osoba kojoj cvijećem želimo iskažemo osjećaje. Rješenje za takve dileme je prosto: dovoljno je znati u kom horoskopskom znaku je rođena osoba kojoj je cvijeće namjenjeno, i rizik da pogriješite je tada sveden na minimum. Kao što postoji određeno drago i poludrago kamenje, minerali i boje koje odgovaraju određenom znaku ili kombinaciji u smislu astrosaveznika, tako i svijet flore ima svoje astrološko tumačenje i djelovanje.

CRVENO CVEĆE I LJUTE PAPRIČICE

Prema ovakvoj astro-logici i uvjetima koji vladaju kod nas, ako idete u posjetu ili poklanjate cvijeće nekome ko je pripadnik znaka OVNA, pogled neka vam ostane na svemu što je vatrene boje. To znači da sa najsnažnije crvenim nijansama nećete pogriješiti, posebno ako je kombinirana s bijelom ili svetložuto. Miris također mora biti jak. Ruža i karanfil pripadaju Veneri, ali nećete pogriješiti ako i ova dva cvijeta kupite Ovnu. Obradovaće se i kaktusu, ali ako mu poklonite i ljute papričice u saksiji, biće sretan. Bosiljak i geranij su također biljke koje pripadaju ovom znaku, kao i ljiljan i ružmarin. Ako ste još malo u nedoumici, birajte žbunaste biljke, ili sve ono što ima trnje.

ŽUTO-ZELENO ZA POMIRENJE

Znakom BIKA upravlja Venera, pa se izbor ruže i karanfila i ovdje podrazumijevaju, ali morate znati da Bik voli glamur, a to u botaničkom smislu znači – velike bukete, što ljepše aranžirane. Ne smijete žaliti novac na njih. Ljiljan je također cvijet kojem će se obradovati, ali će im oči zasuziti i pred buketićem ljubičica, posebno ako je luksuzno aranžiran. Kombinacija sa puno žutog i zelenog je idealna cvjetna varijanta koja će dobro doći ako je pomirenje u pitanju.

JORGOVAN U SIVOM I PLAVOM

Ako poklanjate cvijeće BLIZANCI, uzmite u obzir njihov temperament. Živahni su, vječno mladi i komunikativni, au to se najbolje uklapaju limunžuta – boja mladosti – i narančasta, koja snažno potiče seksualnost. Što se tiče aranžiranja i pakiranja buketa, vašu pažnju treba zadržati siva i plava boja papira i ukrasa, a dodajte i paprat. Zanimljivo je da ovaj znak voli i divlje cvijeće, pa ako ste u prilici, uberite samo jorgovan i “umotajte” ga u lijep papir.

RAK – IDEALNA BELA RUŽA

Poklanjati cvijeće emotivnim rakovima, podrazumijeva pastelne boje. Boja ovog znaka je bijela, ali i sve nježne varijante zelene i roze. Boja smaragda je idealna, a ako pravite aranžman i hoćete kontrast, upotrijebite tamnoplavu. Prilikom aranžiranja ili pakiranja, koristite srebrnu boju i kombinirajte cvijeće i svijeće. Bijela ruža je neprikosnovena i idealna kao poklon, također i bijeli ili plavičasti jorgovan, mada nećete pogriješiti ni sa sa izborom cvijeta dan i noć, kao i sa vodenim biljkama.

VELIKE BILJKE ILI RASTINJA IZ DŽUNGLE

LAVA prvo morate impresionirati luksuzom i sjajem. Boje moraju biti jarke, a da dominiraju žuta, narančasta i zlatna koje će pojačati osjećaj sreće, ali prolaze i ljubičasta i tamnocrvena. Cvijeće samo po sebi mora biti skupo i neobično i da se ističe aranžmanom. Lavovi su ljubitelji velikog i luksuznog, pa im neće smetati da imaju žardinjere u kući, i to sa limunom, narančom, eukaliptusom, drvom lovora, ružmarina ili lipe, ili da im poklonite palmu koju će zasaditi u dvorištu. Vole božur, neven, gardeniju, ciklame i naročito egzotične biljke koje potječu iz džungle.

PATULJASTE VRSTE

Kad je cvijeće namjenjeno DJEVICI, tamnozelena, tamnosmeđa i oker neka dominiraju u aranžmanu. Nećete pogriješiti ni ako budete izabrali orhideju – Venerin cvijet, kao i gardeniju. Nijanse žute srušiće ograde kod Djevice i one će začas izaći iz svog analitičnog svijeta. Đurđevak i jasmin su također dobrodošli, kao i jorgovan, i to bijeli, ili aranžmani od suhog cvijeća i granja. Djevice vole miris lavande, pa je ne zaboraviti u aranžmanu, kao i dosta paprati. Osim ovoga, poklonite im i patuljaste varijante biljaka i cvijeća. Ukoliko ste u mogućnosti platiti, bonsai će ih oboriti s nogu.

UZ CVIJET – I PORUKA

VAGA spada u znakove koji bi poklone i sitne pažnje mogli primati svaki dan, pa je možda bolje razmišljati i na taj način. Njima možete cvijet poslati i SMS-om! Ali, ako ste u cvjećari, morate znati da je svijetlo, roze, tirkizno i safirnoplava nešto što se vezuje za ovaj znak. Vage, jednostavno, vole cvijeće, i to mirisno, ali buket bijelih ili roze ruža, kao i iris, narcis ili ljiljan će im mnogo više značiti od ostalog. Obradovaće ih i ruža u pupoljku koja će cvjetati pred njima. Kad su egzotičnije stvari u pitanju, a uvjeti dozvoljavaju, poklonite im čempres ili korale. Ne zaboravite na poruke uz buket koje naglašavaju romantiku.

MISTERIOZNO, ČAK I OTROVNO

Za znak ŠKORPIJE se vezuje tamnocrvena boja koja pojačava erotizam, ili kombinacija boje trule višnje sa bledozelene, kao i jako roza sa tamnosmaragdnom. Morate znati da pripadnici ovog znaka imaju poprilično neobičan okus i što je cvijet neobičniji ili egzotičniji, više ćete ga obradovati, pa se nemojte ustezati od izbora kojekakvih prašumskih ili močvarnih biljaka i raslinja, žbunja i sličnog, čak i onih otrovnih tipa lijander. Najviše ih privlače biljke od kojih se prave eliksiri za jačanje energije. Što misterioznije, to bolje, mada takav dojam zna ostaviti i tamnocrvena ruža sa mnogo egzotičnog zelenila. Vrlo su senzualni i vole biljke jakog mirisa, a očekuju i brojne detalje.

SAMO U VELIKIM KOLIČINAMA

Kad su STRIJELCI u pitanju, kombinacije boja aranžmana i dekoracije su plava i ljubičasta, te boja vina. Neće se ljutiti ni ako dominira žuta. Sve što im poklanjate, neka bude u što većoj količini. Čak i ako im budete poklonili više vrsta cvijeća, neka ga ima doslovno na gomile! Vole raskoš. U privatnim aranžmanima, imaju gotovo male rasadnike po stanovima, terasama i kućama. Vole i najstandardniji crvene ruže, karanfil i jasmin, a vole imati sve biljke koje su u svojstvu “čuvara kuće”. Ako treba da aranžiraju dvorište, najbolji posao obaviće uz pomoć breza ili hrastova.

ZUMBUL JE PRAVI IZBOR

Saturnovski JARAC ne može pohvaliti ljubavlju prema prijatnim bojama, jer se za ovaj znak vežu crna i tamnosmeđa, ali se sve to može kombinirati s plavom, bijelom ili bež da bi se stvorio dojam topline. Kod njih nećete pogriješiti ni sa jednim cvijetom, ili biljkom u loncu, s naglaskom na zumbul. Bršljan je na neki način uvijek prisutan u njihovom okruženju. Sa neobičnim oblicima obrađenih stabala i aranžiranim suhim raslinjem, kao i osušenim varijantama cvijeća, također nećete pogriješiti, ali isto tako ni sa narcisom ili kalom. Magnolija je također uvijek dobrodošao poklon.

KOMBINACIJE SA ETNO-MOTIVIMA

VODOLIJINE boje su nijanse plave, jer smeđa ostavlja dojam beskraja i proširuje prostor. Svjetlijim tonovima postići ćete učinak privrženosti i prijateljstva sa Vodenjakom, pa tako aranžirajte i buket i gledajte da bude pomalo otkačen i ekscentričan, ali ne pretjerujte i ne izbjegavajte etno-motive ili kombinaciju suvremenog i etno-detalje. Kad je izbor cvijeća u pitanju, pronađite na svaki način najekscentričnije ukrštene biljke i neobične kombinacije, mada ni vjerno napravljeno umjetno cvijeće neće biti pogrešan odabir. Ljubitelji su i narcisa, ali i poljskog cvijeća, đurđevka, kao i zimskih ruža.

UZ BUKET I MIRISNI ŠTAPIĆI

Osjećajna RIBA, sa svojim ljubičastim tonovima koji se presijavaju kao odsjaj Mjeseca u moru, prosto priziva romantiku i nježnost. Neptun s Jupiterom vlada ovim znakom, a to znači da cvijeće lijepih boja mora opojno i da miriše. Buket aranžirajte sa mnogo zelenila, pa i sa mirisnim štapićima i neka bude što veći. Jasmin ima opojan miris, ali Neptunu pripadaju i orhideje, kao i sve vodene i podvodne biljke, koje možete iskombinirati u – akvarijumu. Ribe vole osjećati natprirodno, kao da su u rajskoj bašti, pa dajte sebi cvjetni labav i ne brinite.Cvijeće najviše vezujemo za ljubav, pa je energija koju unosite kad poklonite cvijeće od presudnog značaja. Vjerovali ili ne, cvijeće osjeća i prepoznaje vibracije ljubavii i osjećaja, pa ako je i cvijeće srećno, pozitivna energija se udvostručuje. Moć cvijeća je jača nego što pretpostavljate, ai sama ljubav je kao proljetna biljka koja sve ispunjava svojim mirisom nade … čak i ruševine koje obrasta.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)