Kakav je vaš odnos prema vezi i ljubavnom partneru

horoscope guru

Partner

Partner – Ovo je jedan od najzanimljivijih segmenata života svake osobe, kako se ponaša u vezama i kako se odnosi prema ljubavnom partneru

OVAN

Ovoj ženi nije lako prići jer ona nije ta koja je izabrana, već jasno će vam dati do znanja da je ona ta koja bira. Voli biti centar paženje, ima svoje stavove i dozu tvrdoglavosti da nekad ni sama ne zna šta želi. Bez obzira na to, ona budi veliki interes kod muškaraca jer kao magnet ih privlači.

BIK

Bikice su jako ženstvene. One vole da su mažene i pažene, pokažite im da su voljene i zadobit ćete njihovo srce. Ove žene vole stabilnost i sigurnost u vezama, nevjera im ne pada na pamet ako su našli osobu koja ih voli. Važno im je da muškarac kojega su odabrale bude elegantna, da ima stila i šarma.

BLIZANCI

Blizanke su vrlo hirovite i temperamentne žene. Njima je važno da muškarac koji je uz njih zna i stigne pratiti njihov tempo. Ako se zaljube, tada će se partneru prepustiti u svemu. Vole flertovati sa drugim muškarcima, ali ako je onaj pravi uz nju, drugoga neće nikad pogledati. One su svestrane žene, a jedna od vrlina im je i smisao za humor.

RAK

Račice su pune intuicije i osjećajne, zato ih privlače muškarci koji su emotivni, pa čak i slabi, znaju iskoristiti trenutak da na mušku slabost padne im u zagrljaj. One vole stabilnost, ali imaju problem uz svoju strast, koja ih vodi dalje i ne znaju biti vjerne. Za žene Rakove može se reći da u životu većina ima više brakova, jer ne znaju biti vjerne. Imaju i dobru stranu, vole i vezane su za obitelj, zapravo djecu.

LAV

Partner – Žene ovoga znaka kamo god da pošle, plijene pažnju muškaraca. Njihova energija naprosto zrači i nemoguće je muškarcima da ih ne primijete. One vole biti zaljubljene i vole kad ih muškarac poklanja što skupljim poklonima. I u ljubavi i u poslu vole stabilnost, zbog ljubavi su spremne na sve. Ali ako osjete neke promjene kod partnera, vrlo brzo odlepršaju u novi zagrljaj.

DJEVICA

Pripadnice ovog znaka veliki su perfekcionisti i vrlo im je bitno da suprotni spol tako ih i prihvati. Vrlo su osjećajne žene i kada se zaljube to što osjećaju znat će pokazati svom muškarcu. Uvijek stoje iza svoga mišljenja i vrlo su inteligentne. Nemaju neki tip muškarca, ali bitno je da je odabir razumom, a ne srcem.

VAGA

Ovu ženu svaki će muškarac odmah zapaziti. Ono što kod njih je značajno, njihov je besprijekoran izgled, osjećaj za lijepo. One su dosta arogantne žene i izbirljive jer njihov vrlo bista um, očekuje to i od muškarca. Vole duge razgovore,kada vam dopuste da ste dio njihovog života, znači da imate sve njihovo povjerenje. Idealistice koje će u potrazi za svojim muškarcem sigurno polomiti i koje muško srce.

ŠKORPION

Žena u ovom znaku ima svoj svijet u koji će vas teško pustiti. To morate zaslužiti. Mada su ovisne o ljubavi, plaše se razočarenja i prevara. One prvo grade prijateljstvo, pa iz toga vezu. Kada su sigurne da vam mogu vjerovati, bit će nježne i mazne. Ali ako ovu ženu prevarite, ona se pretvara u pravog ratnika.

STRIJELAC

Žene ovoga znaka poznate su po svojim avanturama. Njihov apetit i ljubavni i životni je velik, a to isto očekuju i od partnera. Vrlo su jake i inteligentne, što god da radile u to unose svu svoju strast, zbog toga ih privlače muškarci koji su prizemni i realni. Žena Strijelac voli da muškarac  joj bude i fizički lijep. Iskrene jesu, ako ste zadobili njihovo povjerenje, svakako imate sigurnu vezu.

JARAC

Pripadnice ovoga znaka prema životu imaju veliku realnost. Postojane su i cijene one ljude za koje misle da imaju ista razmišljanja i poglede na život kao one. Njih nije lako osvojiti. On i rijetko dožive pravu ljubav, rađe ostaju sami nego u nekoj površnoj vezi. Ali ako ste našli put do njenog srca, razbili ledenu stijenu oko njega, ova žena voljet će vas čitavog života. Kad se odluči za nekoga vezati to je za cijeli život.

VODENJAK

Žene ovoga znaka dosta su nesigurne i i nemaju samopouzdanje. One vole i traže muškarca koji ih mentalno može ispuniti jer to joj nedostaje. Vole prijateljstva, zabavne su i kreativne. One jesu spremne voljeti, ali žene Vodenjaci teško će priznati da vole, a to može dovoditi do svađa.

RIBE

Ove žene romantične su i osjećajne, vole biti zaljubljene. On vole i priželjkuju muškarca koji će ih oboriti s nogu. Maštovite su i svaki trenutak im je važan da je ispunjen nečim drugačijim. Te njihove vrline čine ih poželjnjim partnericama. One će na svoj specifičan način odvesti vas u svoj svijet mašte. Imaju jednu lošu stranu, privlače ih i muškarci sa izrazito mračnom stranom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)