KAKVE TAJNE Krije – Partner i tajne

horoscope guru

tajne

 

Ljubavna veza je stresna sama po sebi, ali ako još pritom morate odgoneta koliko je partner iskren, da li vam maže oči o svojim pravim sklonostima i ponašanju da bi vas osvojio, cijela se priča pretvara u noćnu moru.

Naravno da nam je svima stalo da prvi dojam bude dobar, ali isto tako svi volimo da znamo s kim imamo posla. Sigurno je od neke pomoći ovaj mali astro vodič koliko su vam partneri iskreni.

OVAN
Razlog zašto se Ovan na sve naljuti je to što su oni, zapravo, vrlo uplašene živuljke. Sušta istina! Ovaj vatreni znak, koji je uvijek spreman za akciju zapravo je nevjerojatni strašljivac, što i objašnjava njihov temperament koji im služi i kao oružje i kao zaštita. Nikada neće priznati, ali svaki Ovan je svjestan da bi mnogo dobio ukoliko bi otišao na terapiju kontrole gnjeva. Ukoliko namjeravate upustiti u romansu s ovim usijanim glavama, budite sigurni da znate kako zastupate vlastite interese. Uz to, morat ćete se potrudite da ih navečer učiniti zainteresiranim jer se od dosade liječe svađom.

BIK
Nikada vam to neće reći, ali svaki Bik želi da se netko o njemu brine. Potajno žude za sigurnošću, a zbog te svoje sklonosti znaju biti pohlepni. U najgorim trenutcima, postaju prave sponzoruše. Nesigurnost ih čini i zgrtačima. Srećim, veoma su osjetljivi, pa mogu spoznati i da sigurnost dolazi iz njihovog vjerovanja u sebe a ne materijalnih dobara. Biti sigurni, pogledajte da li ispod madraca čuva štek!

BLIZANCI
Oni su skriveni šizofreničari. Imaju dvostruku osobnost tako da nikada nećete biti sigurni s kojim od njih provodite vrijeme. Da li će to biti rezervirani činovnik čija vas je smetenost i stidljivost privukla ili divljak koji istresa energiju kao pomahnitao. Povrh svega, obavezno se igraju đavoljeg odvjetnika sa samim sobom jer nikada ne znaju kako i što odabrati. Svaka raskrsnica na njihovom putu je jednostavno previše zbunjujuća.

RAK
Donesite violine i maramice! Rakovi su veliki plačljivci. Ovaj vodeni znak bavi isključivo ispunjavanjem vlastitih emocionalnih potreba. Zato mogu biti veoma veoma nesigurni. Pored plakanja, znaju da se zalijepe kao pijavice, pa guše i zahtijevaju neprestano uvjeravanje o svojoj vrijednosti kao bića. Zato se ne čudite ako telefon počne zvoniti svaki čas. Da bi izbjegli ovu njihovu potrebu, pustite ih da se ONI brinu o VAMA. Oni vole da njeguju druge. Ili im kupite psa.

LAV
Ako itko može da uljepša loše vijesti, onda je to Lav. Njihove laži su bezazlene, ali priče koje pričaju trebate prihvatiti s nekom dozom rezerve – Lav voli da preuveličava i mijenja redoslijed događaja da bi se stvari činile glamuroznijim i uzbudljivijim. Uz to, imaju običaj da se hvališu, a to je nešto u čemu nemaju kontrolu nad sobom. Zato iz pomazite njihovu grivu (točnije ego) i prepustite se.

DJEVICA
Problem sa Djevicama je štop nikada nisu zadovoljne. Ova stvorenja vjeruju da ništa nikada nije dovoljno dobro. Perfekcionizam kome streme oni ne mogu utišaju niti ukinu – zato i jesu tako pedantni. Uz perfekcionizam njihova mana je što naginju ka tome da pretjerano analiziraju svaku sitnicu. Zato ne uzimajte njihove kritike zdravo za gotovo, već pustite da riječi uđu na jedno uho a izađu na drugo. Ne samo što ćete očvrsnuti u emocionalnom smislu, nego ćete se i naviknuti da vam netko uglavnom govori istinu, ma kako bolna bila.

VAGA
Vaga uvijek izgleda kao neko ko je toliko napaljen da vam postane ljubavnik da je to prosto nevjerojatno … privlačno. Razlog je što vvage vole da su u vezi, ali isto tako imaju problem s vezivanjem jer je žtrava uvijek zelenija negdje drugdje. Što je još gore, nikada nećete biti sigurni da nešto nije u redu jer se ove rođene diplomate smjese umilno čak i kada kuhaju iznutra. Pasivni agresivci koji u isto vrijeme plijene šarmom i ljepotom. Ako volite vagu, stvorite ravnotežu i trudite se da se ne zalijepite za njih.

ŠKORPION
Tajna Škorpiona je da ona ima mnogo tajni koje vam nikada neće pokazati. One obozavaju svoju privatnost. Osim ako im pokažete svojim primjerom – što im se više otvoriti, one će se osjećati sigurnije i početi i same da se otkrivaju vama. zabadanje nosa u njihove stvari neće vam pomoći. Ili bacite karte na stol ili pronađite pogodniju osobu.

STRIJELAC
Strijelci ne kriju ništa o sebi. Oni su otvorena knjiga i iskreni do bola. Ovo može značiti da Strijelac kojeg gajite u svom životu nema takta. Uz to vole zabiju glavu u pijesak kada im se nešto ne dopada. Objašnjenje je jednostavno – ovaj znak i inače ima problema s disciplinom i pažnjom, tako da im problemi nikako ne prijaju. zato se često ponašaju kao sebična i neodgovorna bića.

JARAC
Jarca ponekad vide kao osobu ledenog srca, ali oni u potaji veoma brinu o tome što drugi misle. Naporno rade da ostvare svoje želje i rijetko kada žele da vi znate na koji način su uspjeli u nečemu što su sebi zacrtali. rijetko kada se otkače, ipak su oni ozbiljne živuljke kojima se sve iz čega ne mogu naučiti čini frivolno i glupo.

VODENJAK
Njihov problem je što vole čovječanstvo, ali ne vole ljude. Kriju da su pomalo snobovi jer ih zanima da rade stvari samo onako kako su sami zamislili da bi trebalo. Vrište “NE!” čisto iz navike, pa ne očekujte da budu sretni ukoliko pokušate ih zarobite. Njima upravlja Uran, koji ih čini rođenim buntovnicima. Znači, ukoliko se spetljate s Vodenjakom, znajte da oni ne funkcioniraju po bilo čijim standardima osim vlastitim.

RIBE
Može se desiti da Riba u vašem životu nije baš najbolje uskladila spiritualni sa stvarnim svijetom. Više nego bilo koji drugi znak, riba je sklona bježanju. To znači da mogu skrivati neki vid ovisnosti, nebitno da li je to hrana, knjige, televizija, droga, seks ili samoljublje. Uz to su nenormalno osjetljive ali to, što se tiče Riba, baš i nije neka tajna.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)