Šokantno, ali istinito – kako će Vam reći “volim te” ili neće…

horoscope guru

 Par

 Par – Volim te, najljepša melodija za srce, volim te uz jutranju kavu, volim te dok se budiš, volim te i na drugi način, dok ti kupujem šampon, volim te i dok nisi uz mene, volim te i kada si ljuta, zapravo ne volim te ja….voli te moje srce

OVAN

Par  – Ako čekate i čekate da ovaj Ovan Vam izgovori one riječi „volim te“ tu ćete se načekati. Vagat će svaki trenutak koji mu je povoljan da takvo što izgovori. Ali kad te čarobne riječi  čujete kao najljepšu melodiju za Vaše uši, znat ćete da su iskrene.

BIK

Optimisti poput Bikova lako izgovaraju riječi, a onda zaborave. Kada van jedan Bik kaže „volim te“, to uzmite sa rezervom, ne nadajte se da zaista tako misli. Istina, oni vole iskrenost, ali sa druge strane, zaljubljive su prirode svakih nekoliko dana oni se zaljube.

BLIZANCI

Par – Za Blizance svi kažu da su osobe od nepovjerenja, hirovite, ali nije tako. Blizanac kada se zaljubi i voli, on će to i izgovoriti. Njemu će trebati vremena, ali „volim te“ iz njegovih usta doći će baš u onom pravom trenutku za Vas, kad ste se već počeli pitati, da li…

RAK

Kad Rak kaže da voli, onda to i misli. Bit ćete najsretniji kad to čujete. Ali tu postoji i pozadina tih riječi. Rak je dobro prije svega upoznao Vaše imovinsko i financijsko stanje, a tek tada izgovorio čarobne riječi.

LAV

Lavovi nikad svoje riječi uzalud ne troše. Oni kad ljube, ljube, riječi „volim te“ od njih idu iz dubine im srca i to na poseban način. Ne čudite se ako Vas iznenadi sviranjem violina na uho dok Vam izjavljuje svoju ljubav, ali to je Lav, spreman da voli.

DJEVICA

Ovaj siguran znak i u ovom slučaju će iči na sigurno. Kada on u svojoj glavi posloži kockice i shvati da je to ljubav, tada ćete i Vi na jedan poseban način čuti tu melodiju „volim te“. Važno je znati da za njih ove riječi zaista imaju veliko značenje i nisu izrečene onako,  tek toliko da kaže zato što je red.

VAGA

Vage koje su premazane svim mastima, koje znaju manipulirati srcima, kad izgovore Vam „volim te“, zapamtite, zaista misle tako. Ali, kod njih uvijek postoji ali. Ako želite čuti te riječi često, trebate se truditi da Vaga ima za Vas interes, jer Vage su zaljubljive prirode i ne mogu bez flerta, pa isto tako jako brzo i odlaze, ako im je dosadno.

ŠKORPION

Sigurno ćete ostati u šoku kada od Škorpiona čujete čarobne riječi. Pomislit ćete sa sanjate ili gledate neku sapunicu. Zapitat ćete se da nema potres mozga ili da slučajno nije popio puno koju više. Kada oni to kažu, znajte da ste ih oborili s nogu. Da ste posebna osoba u srcu tog Škorpiona.

STRIJELAC

Strijelac jedan od nevjernih znakova ipak nije tako lak na okidču svoga jezika kad su ove za njega teške riječi u pitanju. Dobro će proučiti s kim se družite, pratiti Vaš stil odijevanja, koliko jedete, a tek tada dati Vam lozinku do svog srca uz tihi šapat  na Vaše uho, „volim te“.

JARAC

Kažu za njih  hladni su, masku imaju, sante leda, čak ni jutarnja vrela kava  teško ih može odlediti. Ma griješe svi, ovi senzibilni Jarčevi samo  žele osjetiti leptiriće u stomaku. A kad ih osjete, i kad Vam na svoj specifičan način, ozbiljnim tonom daju do znanja da Vas vole, znači da ste otopili led i očekujte rijeku suza radosnica koja će poteći uz ove riječi.

VODENJAK

Da bi od Vodenjaka čuli neki kompliment ili melodiju srca „volim te“, nabavite si sve moguće alate da to izvučete iz njih. Da ih i pitate, „da li Vas voli“… dobit ćete odgovor..“pa zar ne znaš“. Oni te riječi ne izgovaraju, ali zato njihovi postupci govore više od riječi. Dakle kod njih djela su ono čime će Vam reći „volim te“. Ne uzmite im to za zlo jer njihova djela su svakodnevna.

RIBE

Ribe jako vole izgovarati „volim te“, pa čak bez ikakvog povoda. Žele to i da oni čuju, da ima zvoncate na uho kad god stignete. Zaniumljivo, u početku  će Vam to biti baš drago srcu da čuje, li s vremenom shvatit ćete da su to samo prazne riječi, jer Ribe su nepredvidive. Lako i jako brzo, možete da čujete da Vas više ne voli.

 

Ljubav može opisivati snažan osjećaj kao zadovoljavanje osnovnih emocionalnih potreba, pruža najintenzivniji osjećaj bliskosti. U govoru obično označava međuljudsku ljubav, no ona može označavati ljubav prema državi, cilju, športu itd. Međuljudska ljubav je odnos između dvije osobe veći od same naklonosti jedne prema drugoj, te je usko vezana s međuljudskim odnosima (ljubav između članova obitelji, prijatelja…). Neuzvraćena ljubav se odnosi na one osjećaje ljubavi koji nisu uzvraćeni. Isto tako postoje mnogi psihološki poremećaji kao što je erotomanija.

Izvor: Wikipedija

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)