Ovo su žene s velikim srcem dobrota je njihovo drugo ime

horoscope guru
pixabay.com

Žene u ovim znakovima Zodijaka su posebno dobre, drage, ljubazne.

Bik
Žene Bikice su vrlo strpljive, suosjećajne, spremne vas uvijek saslušati. Uvijek će biti dobra podrška i znat će vam dati dobar savjet. Vrlo rijetko ulaze u sukobe, većinom se povlače iz takvih situacija, a kasnije pokušaju razgovorom riješiti problem. Vole poklanjati i to ih usrećuje. Kada se povežete jednom s ovom ženom, ostajete prijatelji cijeli život.

Vodenjak
Žene ovoga znaka trude se sa svima održati dobar odnos. Ljubazne su, drage i vole uvijek pomoći drugima. Posjeduju sjajan smisao za humor, vrlo su otvorene i slobodne, a to je tajna njihove privlačnosti.

Vaga
Žene ovoga znaka su uljudne, pristojne, imaju meko srce. Simpatične su, a komunikacija s njima uvijek vam daje neke nove spoznaje. Osvojit će vas ljubaznošću, spontanošću, tako da su uvijek vrlo rado viđene u društvu.

Rak
Ove pripadnice ljepšega spola su vrlo ugodne i strpljive, pogotovo prema članovima obitelji. Jako dobro razumiju tuđe emocije i one dobre i one loše i uvijek imaju razumijevanja. Žene ovoga znaka vrlo su emotivne i uvijek traže kompromis.

Ribe
Žene u ovom znaku su posebno emotivne osobe, pune ljubavi i razumijevanja za druge. Zbog svoje sentimentalnosti i empatije često pomažu drugima. Ljubazne su čak i prema onima koji to ne zaslužuju, posjeduju jednu mirnu energiju.

Izvor: Loversensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)