Ovo je 5 temperamentnih znakova s kojima bolje ne ulaziti u svađe

horoscope guru
pixaby.com

Svaki znak horoskopa izražava ljutnju i bijes na svoj način. Neki više od ostalih, a ovih 5 posebno!

BIK
Bikovi su tvrdoglavi, nikad se ne ljute bez pravog razloga. Ali kad su ljuti teško ih je bilo čime smiriti, potrebno im je vrijeme za sebe da se smire. Kad su ljuti vrlo su glasni i iritira ih sve jer nemaju strpljenja.

ŠKORPION
Vrlo su sigurni u sebe I vole biti u pravu. Škorpioni će lako zamjeriti i neće samo tako pustiti ono što ih uznemirava. Bez obzira na to što su staloženi, mirni, ako dirate u njih mogu biti vrlo energični, zli ako ih iritirate.

LAV
Lavovi vole dramiti i uvijek biti u pravu. Kada su ljuti misle da su u pravu i neće odustati tako lako od svađe. U svađi će vas vrijeđati i ponižavati. Kad shvate da nisu bili u pravo i da su se svađali bez razloga, oni se neće prvi ispričati.

JARAC
Jarci su većinom pribrani I nisu skloni emotivnim ispadima, ali kad se to dogodi, to izvuče ono najbolje iz njih. Kad ih ljutina preplavi ne plaše se usmjeriti svoje kritike prema vama. Svojim tvrdim stavom imaju argumente od kojih ćete zašutjeti.

STRIJELAC
Strijelci nisu od velikih svađa, ali kad su ljuti oni zašute. Svoju ljutnju će istresti na druge I neće štedjeti na riječima, ali tek kad se malo ohlade. Isto tako kad ih ljutnja prođe, Strijelac se zna ispričati.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)