Ovih 5 znakova horoskopa bit će najsretniji u prosincu / decembru – čeka ih sreća i sudbinski susreti!

horoscope guru

5 horoskopskih znakova u prosincu 2022. prati sreća – saznajte tko će biti dobro raspoložen, napredovati i imati obilje ljubavi!

BIK

Bik je jedan od najsenzualnijih horoskopskih znakova, a tijekom blagdana i čarobnog prosinca njegove strasti i smisao za lijepo još više rastu. Prosinac je vrijeme kada se možete prepustiti stvarima koje vas opuštaju. Možda je to masaža, ples ili nešto slično. Prihvatite svoju senzualnost na potpuno novi način. Ako ste u vezi, pokušajte se povezati sa svojim partnerom na potpuno nove načine, nešto što nikada prije niste učinili. Znamo da ne volite promjene, ali kada se odvažite učiniti nešto sasvim novo, saznat ćete koliko je to zapravo zabavno.

RAK

Blagdansko vrijeme za vas je vrijeme ljubavi, zar ne? Tijekom prosinca i vi ćete se suočiti s prevladavanjem starih obrazaca koji vam onemogućuju da se istinski opustite u ovom čarobnom razdoblju. Otvorite svoje srce novim prilikama i novim avanturama. Tijekom ovog vremena još ćete dublje osjećati ljubav i odnose . No također ćete imati prekrasnu priliku ostaviti po strani neke stare zamjerke i otvoriti vrata novim ljudima. Tijekom prosinca možete razveseliti puno ljudi, ne zaboravite posvetiti malo pažnje sebi i prije svega odvojiti vrijeme za sebe .

ŠKORPION

Pomrčina Mjeseca u studenom aktivirala je mnoge stvari u vašem životu, ali sada je vrijeme da pustite turbulencije da se slegnu i odmorite se. Mars, planet strasti, agresije i seksualnosti također je u vašem znaku. Iskoristite snagu Marsa za ostvarenje svojih želja . U odnosima začinite stvari novim načinima povezivanja, a prije svega iskrenim izražavanjem osjećaja.

STRIJELAC

Strijelci, prosinac je vaše vrijeme – slavite rođendan, ali i veselite se novom početku. Prosinac će i za vas biti vrijeme kada ćete rado krenuti u nove avanture. Ne zaboravite da ponekad avanturu možete pripremiti kod kuće s partnerom, zapaliti svijeće i pripremiti romantičnu večeru. Posvetite se najbližima i poklonite im svoje srce na dlanu u prosincu.

JARAC

Jarci sada mogu doživjeti sretne trenutke. Ovo je dobro vrijeme za odnose, koji se sada mogu produbiti. Nemojte se iznenaditi ako upoznate neke nove ljude za koje ćete se osjećati kao da ih poznajete dugo. Možda ih sada susrećete, ali možda je vaš susret suđen .

Izvor: Sensa.si

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)