Ova 4 znaka Zodijaka su naopasniji

horoscope guru
https://www.cityweekly.net/utah/bonnie-and-clyde-sons-of-anarchy/Content?oid=2305765

Pročitajte koji su znakovi horoskopa najskloniji kriminalu ili najopasniji, koga se od njih najviše trebate plašiti.

DJEVICA

Djevica kao zemljani znak, najmanje je sklona kriminalu. Ako ih i potakne neki poriv, najčešće se upuštaju u financijske prijevare.  U tom slučaju vrlo dugo  će planirati svoju prijevaru do najsitnijih detalja. Zapravo su Djevice vrlo opasne kao kriminalci.  Nikad se ne upuštaju u neke sitne prijevare, već u nešto krupno, ako i izgube slobodu, pamtit će ih po tome, a to godi njihovom egu.Sve o djevicama možete pročitati ovdje.

BIK

Bikovi su vrlo često umiješani  u neke sitne  mutne poslove. Pošto ne vole raditi, ovakvi  mutni poduhvati donose im dobre prihode, većinom se bave pranjem novca. Taktični su i uvijek rade sami.  Međutim, budu li  uhvaćeni upotrijebit će sve, pokajati se ne bi li izazvali milost.

OVAN

Ovnovi kao vatreni znakovi skloni su kriminalu i uvijek  rade za nekoga. Plaćeni od drugih oni su plaćeni ubojice, utjerivači dugova, ucjenjivači. Nikad ne odustaju u namjerama i nemaju ni malo empatije. Više o sklonostima Ovnova pročitajte ovdje.

BLIZANCI

Ako se Blizanci bave kriminalom, onda je svakako riječ o prijevarama. Oni oružje ne uzimaju u ruke, ali zato moć uvjeravanja koju imaju vodo ih do velikih  prijevara. Lažna obećanja si njihovo najjače oružje.  Ako budu uhvaćeni oni svim silama se pokušavaju izvući. Ne preziru od toga da odaju pomagače, međutim i tada su skloni lažima da zaštite sebe.

LAV

Lavovi su ti koji najčešće nose oružje. Čak im nisu strane ni provale. Vrlo su impulzivni u svojim namjerama, nestrpljivi i to im je najveća mana.  Lako potežu oružje, bez razmišljanja.  Ako budu uhvaćeni od velikog šoka vrlo brzo sve priznaju.

Izvor: 24 sata

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)