Ova 4 znaka imaju najjače karizmatične aspekte

horoscope guru

Osoba koja ima karizmatične aspekte (znači najčešće su to aspekti između Plutona i Sunca ili Urana i Sunca ili Saturna i Sunca, najbolje trigoni, konjukcije ili sekstili) svoj utjecaj na druge obično pojačava u vrijeme tranzita istih planeta preko osjetljivih mjesta u natalnoj karti (preko 1. kuće ili još bolje preko 10., pa i preko natalnog Sunca).

Ova 4 znaka imaju najjače karizmatične aspekte

RAK
Rakovi inače vole narodne mase zbog njihova vladara Mjeseca, ali ta vrsta popularnosti ne mora nužno biti povezana s karizmom. Karizma uvijek u sebi sadrži nešto daleko i nedokučivo, pa ako Rak još posjeduje i aspekte za karizmu (o kojim smo prije govorili), njegov utjecaj na druge u tom slučaju bit će ipak humanističkog karaktera. Idealan za plakanje na ramenu ili za patriotskog vođu.
ŠKORPION
Škorpioni su klasičan primjer karizme kad se radi o osobi koja privlači na tajanstven način i ne pada joj na pamet da otkrije što joj je na umu. Drastičan primjer su osobe koje mogu hipnotizirati druge. Pitanje je samo da li su Škorpioni koji su i karizmatični konstruktivno ili destruktivno usmjereni.
JARAC
Jarac koji ima karizmatične aspekte također je primjer prave karizme pred kojom ostajete bez daha i pokorno je slijedite. Saturn u ovom slučaju ne ostavlja drugu mogućnost, a čvrstinom koju posjeduje vodi vas k cilju bez odustajanja. Nema šansi da bi se itko u ovakvoj kombinaciji pokolebao. Sigurnost Jarčeva utjecaja je najveća.
RIBE
Ribe koje su karizmatične djeluju uglavnom na principu zavođenja, ljepote, zaslijepljenosti nekim tajanstvenim, ali neodoljivo privlačnim svijetom kojim zrače. Ovo je karizma opijanja i obmanjivanja kojom vlada Neptun. Idealno za sekte i razne ideologije.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)