Ova 4 znaka horoskopa uvijek se osvete ako su ostavljeni

horoscope guru

https://pixabay.com/

 

Prekid ljubavne veze svakako je velika stvar, netko će lako prijeći preko toga, a netko će smišljati osvetu.

Ova 4 znaka horoskopa uvijek se osvete ako su ostavljeni.

DJEVICA

One su vrlo lojalne i pokušat će izbjeći kraj svojih dugih veza ili braka kad god je to moguće. Također, Djevice ne podnose odustajanje niti žele da priznaju da su se predale. Neke će se predati poslu ako su nezadovoljne vezom prije nego što će racionalno sagledati svoj emotivni gubitak. Imaju tendenciju da ostanu zaglavljene u rutini, osim ako ih okolnosti ne prisile na promjenu. Kada konačno usmjere svoje snage na promjenu, vrlo dobro se adaptiraju. Ipak, rijetko lažu sebe u propaloj vezi ili braku. Ako senzibilna komunikacija ne donosi rješenje problema, ili je pak ugrožen Djevičin osjećaj za fer-plej – prekid je jasna i konačna odluka. Djevice ne možete izmanipulirati da biste tako započeli vezu nakon prekida, one se ne upuštaju u iste priče dva puta.

RAK

Konfuzija između emotivnih potreba i ljubavi može dovesti do problema u vezama Rakova. Potrebno je da upoznaju sve svoje emotivne potrebe prije nego što se ozbiljno vežu za jednog partnera. Često osjećaju da nisu dovoljno voljeni i vezuju se sve čvršće, poriču da partner pokazuje nezainteresiranost. Nažalost, kako veza postaje problematična, Rak se sve više i dublje veže, što razdvajanje čini vrlo teškim. Ako je partner nevjeran, mogu reagirati ljubomorno, povremeno čak i agresivno, jer je njihov bol nezamislivo jak. Rak koji osjeća da nije voljen može krenuti u potragu za ljubavnom pažnjom. Ne vole razdvajanja, pa tako, čak i ako su nezadovoljni u odnosu, mogu završiti u braku s tim partnerom. više pročitajte ovdje.

JARAC

Tipičan Jarac ne upušta se u veze za jednu noć ili u površne odnose. Čini sve što može da bi veza funkcionirala na najbolji mogući način. Kad odnos postane problematičan, Jarac instinktivno daje sve od sebe i utrošit će više vremena od bilo kog drugog znaka Zodijaka prije nego što odustane. On je odan partneru i djeci i odbija ga i sama pomisao na razvod. Ipak, kad odluči da završi s vezom, kraj je konačan i iznenadan. Ako ga partner vara, Jarac će se potruditi da ga ponovo sjedini s obitelji i djecom. Oni koji i pored toga nastave sa svojim avanturama – mogu očekivati da će njihov Jarac postati vrlo gadan!

RIBE

Ribe mogu da uđu u drugu vezu, a da čak i ne primijete što im se dešava. Mnoge Ribe konstantno idu od jednog partnera do drugog, nadajući se da će tako razbiti svoje sumnje (pa i tada za vrlo kratko vrijeme) u to da li su zaista voljene. Riba može nestati iz jedne veze bez nekog očiglednog razloga, iako još uvijek voli svog partnera kao prijatelja, ali više nije zaljubljena u njega. Čak ni ona sama ne mora znati pravi razlog za raskid – jednostavno su se udaljili, što god da je razlog. Ali najveća tragedija za Ribe je to da budu napuštene od strane ljubavnika kome više nije stalo do njih. Okončati vezu s Ribom – to zahtijeva jake razloge i čelične živce. Ona će biti vezana za partnera, nesposobna da shvati da je veza gotova i ubljeđivati će sebe da će već nekako sve ponovo biti u redu. Bivši partner Riba možda će morati poduzeti ekstremne mjere da bi se spasio bolnog emocionalnog kaosa koji Ribe mogu da kreiraju u takvim situacijama.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)