Ova 3 znaka u 2021. godini očekuju velike prepreke

horoscope guru
pixabay.com

Imat će brojna ograničenja u ostvarenju svojih želja i ambicija, položaj planeta  žestoko će utjecati na njihovo polje komunikacije, a nekima i na polje ljubavi.

OVAN

Imat ćete velike želje, ciljeve, ali mnogo toga će se blokirati. Jupiter u Jarcu donosi za vas teške izazove. Vaš ego će biti vrlo jak, mislit ćete da možete sve, ali nećete se planovima posvetiti na adekvatan način.

Da bi što manje bilo štete i problema, igrajte na sigurno, dobro promislite prije važnih poteza.  Ostanite smireni i razmislite dobro. Ako ćete biti previše samokritični negativni će vas utjecaji sputavati na putu uspjeha.

RAK

Trebat će vam puno snage u 2021. godini, ali sjetite se da je vi i posjedujete.  Pravit ćete velike pogreške, a neki će to jedva dočekati da vas izguraju. Za vrijeme retrogradnog Merkura budite posebno oprezni, pazite što potpisujete i kome vjerujete.

Velika vjerojatnost je i kroz novčane probleme naglašena, ali ipak iz svega ovoga na kraju ćete izaći jači.

VAGA

Vage očekuju u 2021. godini veliki ljubavni izazovi. Očekuje vas jedna vrlo teška emotivna situacija u kojoj ćete testirate granice vaše ljubavi. Osjećaji će biti pomiješani, razočarenja, zbunjenosti, te će vam otežavati donošenje odluka.

Ovaj izazovan period dogodit će se u drugom dijelu godine, a tada se potrudite biti svih potencijalnih rizika. Neke će se stvari otkriti, ali važno je da ostanete vjerni sebi i svojim vrijednostima.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)