Otkrivena tajna zašto Vas partner vara – zašto će se odlučiti na prevaru?

horoscope guru

 

Škorpioni su  odani, ali imaju strastvenu narav i veliku želju za uzbuđenjem, ako će se snažni Ovan odlučiti da vara, to će sigurno biti zbog manjka strasti u vezi…

Ovan 
Ako će se snažni Ovan odlučiti da vara, to će sigurno biti zbog manjka strasti u vezi. Ovnovi su sportski tipovi koji su uvijek spremni za akciju i ako ne možete podnijeti i pratiti njihov tempo moglo bi vam se desiti da nastave sa svojim ludilom, ali bez vas.

Bik 
Bikovi su izuzetno odani, pa će varati samo ako misle da im druga strana  nije maksimalno predana. Bikovi su isto tako jako naivni, pa ih je moguće usmjeriti i na kriv put i obećanjem sreće.

Blizanac 
Nemirni Blizanci trebaju intelektualni poticaj kako bi ostali odani s partnerom. Najbolji način je zapričati ih.  Ukoliko vas Blizanac prevari, sigurno je da se radi o zaluđenosti, a ne o strasti.

Rak 
Senzibilni i blagi rakovi obično ne varaju  osim kad su izuzetno senzibilni. Jedan od glavnih razloga za prevaru je manjak samopouzdanja.Njih trebate samo puno voljeti i paziti.

Lav 
Lavovi su vatreni znakovi koji vole dramatiku i uzbuđenje. Lavovi obično uživaju biti i u centru pažnje i najbolji u svim segmentima života, pa nije ni čudo da ih se jednostavno može usrećiti s par maštovitih fora u krevetu.

Djevica

Djevice su ozbiljne i obično su jako prekritične  prema sebi, ali  su jako odani i stoje na zemlji stabilno. Djevica će biti nesretna ako je kritizirate ili ako im ne date dovoljno. Morate im dati do znanja da ih volite takve kakve su ako nećete da vas prevare.
Vaga 
Ovaj romantičan znak  je jako uravnotežen i svoje obaveze izvršavaju ozbiljno, pa vas neće sigurno varati. Ali vole drustvo i flert pa je moguće da vas iznenade u nekoj prilici. Super zabava uz obilje nježnosti ključ je Vaginog zadovoljstva i vjernosti.

Škorpion
Škorpioni su  tajanstveni i strastveni znakovi koje se često uspoređuju s varanjem. Ali to nije tako. .

Strijelac
Vatreni Strijelci su željni strasti i avanture. Stalno su u pokretu i traže nova iskustva.Strijelce je gotovo nemoguće natjerati da se totalno posvete nečemu, ali jednom kad ih nešto privuče, jako su ozbiljni u vezi toga.

Jarac 
Smireni i hladni Jarčevi obično su jako odani.  Disciplina im otežava nevjeru. Jarčevi žele respekt i obožavanje svojih partnera i manjak te dvije stvari mogu dovesti do Jarčeve prevare.

Vodenjak
Vodenjaci nisu najromantičniji znakovi, ali još uvijek imaju potrebu biti bitni svojim partnerima. Oni će jako često biti izgubljeni u svojim željama i otkrićima da neće ni primijetiti da su ostavili po strani svog partnera. Oni su češće žrtve prevare, nego oni koji varaju.

Ribe

Zanesene i sanjive Ribe imaju krasnu maštu, pa obično imaju romantične ideje o ljubavi do smrti koju im donosi sudbina. Ali baš zbog te takve mašte i lude želje za divnom ljubavi Ribe će obično postati nezadovoljne jednom kad im veza uđe u mirnu luku.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)