Otkrijte tko će vas oboriti poljupcem – tko se najbolje ljubi? 1 znak je ipak najbolji

horoscope guru

 

Znao sam da je posebna, kad nisam mogao lijepo da je poljubim jer se previše smijala

OVAN

Poljubac Ovna je energičan, snažan i upečatljiv. Ovan činu ljubljenja pristupa oduševljeno i on zna kako zapaliti partnericu.

BIK
Bik se ljubi polagano, senzualno, ali čvrsto. Bikovi se prije samog čina ljubljenja vole maziti ili barem partnericu primiti za ruku.

BLIZANCI

Blizanci su promjenjive prirode, a to se odnosi i na njihov poljubac. Ipak, sigurno se nećete razočarati jer su Blizanci u ljubljenu pravi majstori.

RAK
Rakovi se vole ljubiti i vrlo često su oni ti koji iniciraju poljubac. Biće vam lijepo, ali vas neće ostaviti bez daha.

LAV

Ovaj poljubac oborit će vas s nogu. Samo se opustite i prepustite strasti i toplini. On zna kako se to radi! Više pročitajte ovdje.

DJEVICA

Može se reći da je poljubac Djevice savršen, jer je osjećajan i pažljiv. No opet, s druge stran, nije toliko strastven.

VAGA
Vage vole udovoljavati partnerima, ali očekuju istu dozu pažnje i s druge strane. Svaki poljubac ovoga znaka je jedinstven, pa je užitak zagarantiran.

ŠKORPION

Škorpioni su strastveni, a samim time su takvi i njihovi poljupci. Oni su hodajuća vatra i njihovi će vas poljupci bez sumnje zapaliti.

STRIJELAC

Oni uvijek žele više od onoga što dobiju ili imaju. Ukoliko ih želite osvojiti, stalno ponavljajte poljupce, posvuda. Jer su oni nezasitni.

JARAC

Ljube se elegantno i profinjeno. Ipak, ukoliko želite dobiti poljubac od pripadnika ovog horoskopskog znaka trebat će vam mnogo strpljenja, jer oni poljupce ne dijele tek tako.

VODENJAK

Oni vole iznenadne i neobične poljupce. Ako želite potaknuti njihovu želju za poljupcem, morat ćete glumiti da uopće niste zainteresirani. Njih privlači igra mačke i miša

RIBE

Ribe će vas poljubiti samo ako lijepo mirišete. Ribe se ljube nježno, osjećajno i pažljivo, a na vama je samo da im uzvratite istom mjerom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)