5 osobina svakog znaka zbog kojih ćete pobjeći od njih : Osobine horoskopskih znakova koje su pogubne po vezu

horoscope guru

 

Pet osobina svakog znaka zodijaka zbog kojih će žene poželjeti da pobjegnu glavom bez obzira! Skup svih pet osobina noćna su mora za svaku vezu pa se toplo nadamo da tvoj dragi nema baš svaku od navedenih mana. Koji znak će dobiti slom ostaviš li slučajno prljavu šalicu u sudoperu, a koji će se baciti u flert sa svim tvojim prijateljicama, saznaj u nastavku.

Ovan

Ovnovi imaju najimpulsivniju narav! Trebali bi poraditi na suzbijanju izljeva bijesa.Hodati s ovnovima znači biti u vezi s nezrelim i naivnim osobama pa ti se ponekad može učiniti da imaš posla s tinejdžerom umjesto odraslom i zrelom osobom.Vole se upuštati u nove stvari, no ne možeš očekivati da će ih dovršiti do kraja jer će im u međuvremenu pozornost omesti nešto drugo.Imaju velikih problema sa strpljenjem.Vrlo su sebični i “uskih” pogleda pa se stoga nemoj čuditi ako se neće potruditi da shvati tvoju perspektivu.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, stoga nemoj očekivati da ćeš ikada pobijediti u svađi. Oni jednostavno ne popuštaju.Sretno s podjelom kućanskih poslova, tvoj će bik često parkirati guzu na kauč i gledati te kako pospremaš stan.Njihove su potrebe uvijek važnije od tvojih.Užasno su nezanimljivi.Teško se otvaraju emotivno, pa od njih ne možeš očekivati da s tobom dijele svoje brige.

Blizanci

Blizanci su u potpunosti nepouzdane osobe.Svaki dan je izazov jer nikad ne znaš uz koju ćeš se osobnost probuditi.Slatkorječivi su i puno obećavaju, ali sve ostaje samo na riječima.Brzo se svega zasite, pa tako ni ti nećeš biti iznimaka.Živjeti s blizancima znači živjeti na groblju poludovršenih projekata i ideja.

Rak

Njihove su promjene raspoloženja iscrpljujuće.Rakovi su skloni vrijeđanju, ali nisu skloni preuzimanju odgovornosti za posljedice izrečenog.Nametljivi su i nesamostalni.Moglo bi se dogoditi da te zaprose već na drugome spoju.Život s rakovima može biti prilično dosadan. Naime, teško ćeš ih nagovoriti da zajedno odete u novi restoran ili odete na putovanje u nepoznato.

Lav

Sa svojim lavom nikad nećeš osjećati pretjeranu sigurnost u vezi budući da su skloni flertovanju s bilo kim i bilo kad.Nikad te neće voljeti više od svog odraza u ogledalu.Nijedan lav u povijesti nije priznao da je ikad bio na pogrešnoj strani.Njihova je bahatost neugodna.Moraju biti u središtu bilo čije pažnje pa ćeš uz njega uvijek pomalo biti u sjeni.

Djevica

Skloni su osuđivanju i pretjeranim kritikama.Suživot s djevicom znači da ćeš ti biti ta koja će uvijek raditi prvi korak.Prevrtljivi su!Čini se da im je nesigurnost urođena, što ni najmanje nije seksi.Ostaviš li slučajno prljavu šalicu u sudoperu, neće ti dopustiti da zaboraviš na taj krajnje nesmotren propust još mjesecima nakon “incidenta”.

Vaga

Nikad nećeš znati što uistinu misle, jer vage će ti reći samo ono što misle da želiš čuti.Donošenje odluka traje satima.U svakom ti trenutku mogu okrenuti leđa bez ikakvog upozorenja.Tašti su i opsjednuti fizičkom ljepotom.Nedostaje im snaga volje, a ponekad se pretvaraju u prave cvilidrete.

Škorpion

Ljubomora škorpije nadaleko je poznata.Nikad nećeš znati što on zapravo osjeća jer skloni su manipuliranju i svojim i tvojim emocijama.Spremni su te ostave i povrijede kao nitko drugi dosad.Vrlo su varljivi i tajnoviti.Manje će se svađe redovito pretvarati u ogromne drame.

Strijelac

Strijelci su nagori slušatelji cijeloga zodijaka; uvijek će ti se obraćati s visoka.Zabava je jedino što im je u mislima 24/7, au slučaju da toga ponestane neprestano ćeš slušati kukanja i jadikovke.Oni znaju apsolutno sve, stoga sretno s pokušajima učenja nečeg novog.Izrazito su dominantni i skloni kontroliranju.Često su neosjetljivi na tuđe osjećaje.

Jarac

Njihov je prioritet posao i to će ti jasno dati do znanja.Dvije riječi: kontrol frik!Sve što rade, rade isključivo zbog sebe i nije ih briga hoće li te putem povrijediti.Vole rutinu pa je veza s njim prilično dosadna.Zatvoreni su iza svojih zidova, želimo ti sreću s probijanjem kroz iste!

Vodenjak

Vodenjaci žive život unutar svojih glava pa se često čine odsutnima.Oni uvijek znaju najbolje pa se veza s njima može činiti kao učestalo odlaženje na instrukcije.Na spojeve ćeš rijetko odlaziti samo s njim jer više od svega voli svoje društvo.Vole unaprijed donositi zaključke i osuđivati.Uvijek ćeš znati što misle, ali rijetko ono što osjećaju.

 Ribe

Ribama treba puno prostora.Nagovoriti ih ne možeš na ništa, a čak i ako u tome uspiješ trebaće im čitava vječnost da dovrše ono što su započeli.Rijetko kad znaju što od života zapravo žele.Ribe će žrtvovati svoje potrebe i emocije kako bi veza bila što kvalitetnija, no kasnije će ti to zamjerati.Svaku svoju vezu idealiziraju, a od tebe očekuju da ispuniš njihove fantazije o savršenoj partnerici.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)