Oni su rođeni šefovi: Ova 2 znaka horoskopa su u tome najbolji

horoscope guru
pixaby.com

Rođeni su vođe, posjeduju veliki autoritet, vrlo su sposobni, njihove mane nisu im prepreka do njihovog uspjeha.

Oni su rođeni šefovi: Ova 2 znaka horoskopa su u tome najbolji

OVAN

Ovan posjeduje baš sve što je potrebno da bi bio vođa. Njegov naglašeni autoritet, odlučnost, entuzijazam, sposobnost, lukavost, sve to su kvalitete da jedan Ovan slobodno može šefovati.
Hrabro se bori sa svim životnim poteškoćama, uživa u izazovima. Ratoboran kad to treba biti, ali i svađalački nastrojen. Dinamičan je i impulzivan i ne odgovara mu sporost. Ako mu ugađate privući ćete njegovu pažnju. Vrlo su zahtjevni i potiču svoje zaposlenike da daju najbolje od sebe, ipak svojim nepromišljenim izjavama mogu ih poniziti i povrijediti. Za one koji su senzibilniji, šef Ovan znaka je prava noćna mora.

JARAC

Zato što je dominantan Jarac je rođen za poziciju šefa. Jarac je pun kvaliteta, odgovoran, discipliniran, ima jaku samokontrolu, ambiciozan, štedljiv, i vrlo važno i točan.
Jarac voli rad, red i disciplinu nema strah od gubitka pozicije jer smatra da je nezamjenjiv, što i može biti tako. Za Jarca stres ne postoji, odlično se nosi s pritiskom, ako je potrebno istovremeno koordinira i na više strana. Sposobni su izvući ono najbolje i iz drugih, ali znaju se izboriti i za bolje plaće za sve. Jarac ima i mana tvrdoglavost, preosjetljivost, te uvjerenje da su najbolji u svemu.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)