Oni su najgori vozači – zašto su ovih 5 znakova horoskopa najgori vozači

horoscope guru
vozaci
wired.co.uk

Čini se da ono najgore što se nalazi u čovjeku izađe na površinu vrlo često tokom vožnje. Puno faktora utječe na dobu ili lošu vožnju i vozača, ali i samo snalaženje u prometu može ovisiti o horoskopskom znaku.

 Oni su najgori vozači – zašto su ovih 5 znakova horoskopa najgori vozači

OVAN

Zbog vladajućeg planeta Marsa, Ovnovi su vrlo impulzivni, tvrdoglavi i bjesni vozači. Trude se zadržati kontrolu, ali i najmanja sitnica izbaci ih iz takta. Više pročitajte ovdje.

STRIJELAC

Strijelci uživaju u vožnji i prate i cestu i druge automobile i vozače. Uvijek im oko zapne za neki neobičan automobil koji moraju ispratiti pogledom.  Zbog toga vrlo često ne primjećuju prometni znak ili zaborave skrenuti  desno ili lijevo, pa naprave još jedan krug.

BIK

Zbog svoje tvrdoglavosti oni su natjecatelji na cesti. Ne podnose da ih netko pretječe, te im to jako teško pada.  Oprezni su i ne riskiraju, ali također u stanju su cijeli dan pričati o tome kako ih je netko nepropisno  pretjecao.

RIBE

Ribe su vrlo emotivne, pa tako i njihova vožnja, ponosna puna ljubavi za svog ljubimca na četiri kotača. Oni uvijek primjećuju svađe drugih vozača,  zaboravljajući da gledaju ispred sebe.

VODENJAK

Vodenjaci su vrlo snalažljivi, uživaju u vožnji, poštuju i znakove, sve dok ti znakovi nije prepreka njihovom cilju.  Osvrćući se oko sebe tokom vožnje, njihovo budno oko prati situaciju, te im nije problem proći kroz crveno svjetlo.

Izvor: ViralStrom

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)