Oni su bez dlake na jeziku – Ovi znakovi horoskopa uvijek kažu što misle

horoscope guru

Oni su direktni i otvoreni, bez obzira na situaciju. Stoga su neki znakovi zodijaka najcjenjeniji i trebali biste težiti tome da budete kao oni.

Ovan: Ne može da se ne uključi u žestoku raspravu
Hajde Ovnovi, recite što mislite! Ako postoji nešto u čemu ste zaista dobri, to je „plamteća vatra“. Nestrpljiva isporuka onog što vam padne na pamet je nešto što radite često, ali istina je da ne možete biti kontrolirani.

Vaš crveni i žestoki planetarni vladar, Mars, nije samo najagresivniji među ostalim nebeskim tijelima, već je i nevjerojatno impulzivan i voljan je da se suoči s tim. Podcjenjujete druge i uvijek se trudite da budete u pravu, čak i kada niste.

Savjet: Ne podcjenjujte ljude oko sebe tako što ih ispitujete, jer vam mogu vratiti istom mjerom. Umjesto toga, preusmjerite energiju i koristite je da ohrabrite druge.

Blizanci: Imate puno toga za reći o svemu
Blizanci, imate toliko misli, ali tako malo vremena. Baš kao i vaš planetarni pilot, Merkur, vi ste brzi glasnik i sjajan sugovornik. Možete razgovarati o apsolutno bilo čemu, bilo gdje i bilo kada.

Vi ste neobičan genije i vaš mozak neprestano obrađuje mnoštvo informacija u isto vrijeme, što je jedan od mnogih razloga zbog kojih vas ljudi mentalno stimuliraju. Vi ste „pokretna enciklopedija“, a vaš nemirni Blizanac gleda što se događa u okolini i čeka da sazna sljedeće tračeve.

Strijelac: Vi ste Indiana Jones i želite da svijet to zna
Čak i svemir zna da su Strijelci strastveni – od vaše osobne filozofije do najnovijeg video zapisa na You Tube koji ste dodali na svoju listu praćenja, jer ste dobro svjesni nevjerojatnih mogućnosti koje su vam dostupne.

Plašite se samo da netko drugi planira vašu sljedeću avanturu. Zahvaljujući vašoj nevjerojatnoj sposobnosti za navigaciju, možete se izvući iz svake situacije, ali trebali biste pokušati biti realniji sljedeći put.

Izvor:atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)