One najviše flertuju i varaju – 5 znakova horoskopa sklonih avanturama i prevari

horoscope guru


One su prevrtljive i sklone čestom mijenjaju partnera. Njihova seksualnost je toliko naglašena i poželjna da su van kontrole.

BLIZANCI
Blizanke su zavodljive žene koje svojom spontanošću a da toga nisu ni svjesne privlače pažnju muškaraca. Onaj kome se posreći mora imati dobar smisao za šalu, iznenaditi je više puta nekom neobičnom gestom ili prijedlogom. Kada taj muškarac samom pojavom na lice im stavi osmjeh, svakako će otići s njim i do kreveta.

RAK
Račice su žene koje ludo vole svog partnera. Ali kad u njima proradi njihova seksualnost koju teško kontroliraju, spremne su na avanturu s bilo kime. Najčešće s kolegom s posla. Ako taj kolega ima i dobar račun u banci, pa im i ponudi financijsku pomoć, krevet će dijeliti s njim sve dok ga se ne zasite.

DJEVICA
Djevice su jako čvrste i neće se samo tako upustiti u neku avanturu. Ali kad u vezi im bude dosadno, ako im partner ne daje pažnju koju očekuju, prvi onaj tko će joj to pružiti, moći će joj se približiti.

VAGA
Vaga koja je sama sebi dovoljna u ljubavi, kojom vlada planet Venera, zaljubljena je u samu sebe. Ako naiđe na muškarca velikog estetu, muškarca koji ima smisao za lijepo, zgodan i lijepo se oblači, lako bi mogla baciti oko na njega. O zavodljivim Vagama saznajte više ovdje.

VODENJAK
One su odane i žele svoj život provesti uz svog partnera. Vjerne, ali u dubini sebe željne slobode. Ako imaju ljubomornog partnera to je okidač za prevaru. Čim više će partner pokazivati ljubomoru, one će biti sve bliže avanturi i prevari.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)