Obračun sa suparnicom

horoscope guru

 

Astrološkom analizom saznajte kako bi se obračunali sa suparnicom!

OVAN – Pošto ste impulzivni i ljubomorni, vi se izravno na licu mjesta obračunavate sa suparnicom, ma o kome da se radi. Dajete joj odmah do znanja i tko ste i što ste, a još više tko je vaš emotivni partner ili suprug kojeg ona pokušava preoteti. Zato ćete se, do posljednjeg daha, ako je potrebno doslovno i fizički boriti za svog muškarca, i to svim sredstvima i na sve načine, pošto se držite izreke da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno.

BIK – Vaša sujeta ne može dopustiti da se suparnici ne osvetite, ali tek pošto ste dobro ispitali teren i utvrdili sa kim imate posla. Ukoliko kod vašeg muškarca primijetite bilo kakve znakove sumnjivog ponašanja, krećete u akciju praćenja i utvrđivanja činjenica svojim očima. Kad ste se uvjerili da ‘gdje ima dima, ima i vatre’, teško onoj koja se drznula da posegne za nečim što je vaš, odnosno za nekim tko je samo vaš i božiji.

BLIZANCI – Iako ste praktični i spremni na kompromise, ne sviđa vam se da vas netko pravi budalom, jer to prije svega vrijeđa vaš zdrav razum. Spremni ste čak i da se sprijateljite sa tom bezobraznicom koja se previše približila vašem čovjeku, kako biste pohvatali sve konce zašto, kako i kada je sve počelo. Teško njemu, ali i njoj, kad uđete u listing poziva na njegovom mobitelu ili provalite lozinku njenog e maila, jer ćete im tada napraviti kaos od života.

RAK – Iako ste uglavnom dovoljni sami sebi, znate biti vrlo proračunati, kada netko dirne u vaš posjed u koji spada i vaš muškarac. Tada, postajete energični i opasni, pa ćete vašoj suparnici smjestiti takvu intrigu u vezi sa njenim emotivnim partnerom, da neće znati odakle vjetar duva. A vi ćete se smješkati negdje iz zasjede, koju ste joj postavili i stavili je u tako neugodnu situaciju da joj više neće napamet pasti da očijuka s bilo čijim, a pogotovo ne sa vašim muškarcem.

LAV – Koja je ta što se usudila pomisliti da je bolja od vas i da polaže pravo na vašeg partnera? Neće se dobro provesti, jer ste mnogo osvetoljubiviji nego sujetni, kao što većina misli. Ali, pošto držite do sebe i nećete dozvoliti da budete ostavljeni, zanemareni ili gurnuti u stranu zbog suparnice, objavit joj rat ma šta to značilo, obračunaćete se sa njom, a onda i sa svojim čovjekom. Ako ima sreće da ga još volite, dobro je prošao.

DJEVICA – Iako ste spremni mnogo toga istrpite u ime ljubavi, vi ipak teško podnosite poraze, pa ćete se zato možda i potruditi da shvatite zašto se u vašu vezu umiješala neka druga. Dok budete prebirali po glavi kako se vaš ljubavni život oteo kontroli, saznat ćete sve o vašoj suparnici, gdje is kim živi, šta radi, kuda izlazi, i pokrenućete mašineriju kojom ćete je mudro izbaciti iz kolosijeka, a njega zaposliti obiteljskim obvezama.

VAGA – Pošto ste prilagodljivi, obračunaćete se sa suparnicom hladnokrvno, sa trunkom prezira i većom dozom gađenja, jer će vam ‘kuhati u stomaku’. Vi uglavnom dominirate u emotivnoj vezi i vučete konce iz pozadine, pratite sve što ima veze s vašim partnerom, uključujući i svoju suparnicu. Ali, nikada se ne zna kako ćete reagirati, tako da ona brzo može postati dio prošlosti, jer ćete partneru postaviti uvjet – ona ili vi.

ŠKORPION – Nepovjerljivi ste, posesivni i ljubomorni, pa prevaru ne praštate lako, bolje reći – nikako. Zato nemate potrebe da se obračunavate sa suparnicom, jer, zna se ko je krivac-vaš partner, pa je on taj koji će snositi posljedice vašeg razočaranja ili bijesa. Nju ćete ignorirati ili potpuno razumijeti, ovisno od osjećanja koja gajite prema svome muškarcu, ali nikada mu više nećete vjerovati, čak i da vas na koljenima moli za oproštaj.

STRIJELAC – Nepredvidljivi ste, neovisni, ali i vrlo romantični, pa vam nije svejedno ako samo sumnjate da vaš muškarac ima drugu. Tada se pretvarate u detektiva koji će ispitati sve pojedinosti njihove eventualne veze, kad, gdje i kako su se upoznali i koliko sve to već traje. Pošto je vaš partner uglavnom slabiji od vas, znate da će on eliminirati vašu suparnicu, a vi ćete otići na kavu sa mlađim kolegom koji vam se već duže vrijeme udvara.

JARAC Sujetni ste i ranjivi istovremeno, pa kad vam u glavi zazvoni zvono za uzbunu, zbog neke druge koja se miješa u vaš ljubavni život, vjerojatno ćete tražiti greške u sebi. Onda ćete se pitati može li on biti toliko lud da vas ostavi zbog neke druge, kad ste oboje svjesni da nijedna nije vrijedna toga. Možda je strastvenija, možda lakše pokazuje osjećaje nego vi, možda ima nešto što vi nemate, ali vam neće biti ništa lakše što god da saznate.

VODENJAK – Mada niste proračunati, vi nekad partneru ne otkrivate karte do kraja, tako da on nikada nije siguran kako ćete se ponašati ako on počne tražiti ‘preko leba pogače’. Iako niste zlopamtilo, konkurenciju ne podnosite, pogotovu dok ste potpuno posvećeni muškarcu kojeg volite. Svjesno ili ne, priredit mu slično iznenađenje, po sistemu, ‘klin se klinom izbija’ i tako ćete eliminirati suparnicu, a njega ostaviti da razmišlja što mu je dalje činiti.

RIBE – Niste tako prilagodljivi kako djelujete i znate se zainatite, često i na svoju štetu, jer ste vrlo sujetni. Ukoliko primijetite da on ima ljubavnicu ili možda samo flertuje sa nekom drugom, to je za vas uvreda koju ćete dugo pamtiti, a suparnica će vam samo biti dokaz više koliko on nema sluha za vašu osijetljivu prirodu. Partnerovu preljubu teško praštate u jednom kad odlučite da ga napustite, ništa vas više neće natjerati da mu se vratite.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)