Nakit i vaš astrološki znak

horoscope guru

Nakit

Jeste li ikada primjetili kako neke žene (i muškarci,naravno) uvijek nose nakit jednog tipa, dok drugi nose nešto sasvim drugo? Primjećivala sam takve stvari ali im nisam pridavala pozornost jer sam mislila da je to, jednostavno, stvar ukusa i odabira. Ali sam, gledajući malo pozornije, vidjela da neki nakit na nekim ljudima izgleda savršeno, a na drugima je smiješan. Neke žene se vole kititi jače, neke manje. Neke volje blještavilo štrasa, a neke diskreciju srebra. Nije slučajno, vjerujte. Ako niste sigurni koji nakit najbolje opisuje vas, kao osobu, pogledajte malo ovo što ću dolje napisati. I nećet pogriješiti, vjerujte.

OVAN –  Ovna, po svim horoskopskim  pravilima, štite cirkon, dijamant, zlato, rubin. Kada idete na poslovne sastanke, vaše šanse za uspjeh i sreću mogli bi  uvećati i tirkiz, oniks, akvamarin i topaz. Za ljubavne susrete isključivo birajte lapis lazuli, biser ili srebrni nakit. Trebalo bi  nositi uglavnom  srebrne narukvice .

BIK – Vi volite nakit, iako Bikovi deluju ‘raskošno’ i bez nakita. Smaragd i žad vam najviše odgovaraju. Druge ćete u ovom periodu ubjediti u ono što hoćete ako nosite zagasite tonove crvenog nakita, mada i poneki granat, rozenkvarc može da ‘odigra’ svoje. Vrijeme je za upadljive naušnice,  a za večer , ukosnice sa štrasom.

BLIZANCI – Vaša mladalačka priroda voli nježne tonove nakita, topaz vam sasvim odgovara, ali ne bi bilo loše koristiti čarobnu moć zelenkastog tirkiza za tajne ljubavne sastanke i onog sa više primjesa plavih tonova za poslovne susrete. Lakše ćete naplatiti  dug ili da nekoga zavesti  ako nosite ogrlicu od koralja.

RAK –  Odgovara vam srebrni nakit, u plavim tonovima i srebrni. Ipak, ako krećete na poslovni sastanak, zlatna narukvica prije će donijeti više uspjeha, posebno kombinirana  sa slonovom kosti, ili kombinacija bijelog i žutog zlata. Ako namjeravate zavesti osobu koja ima veze sa inozemstvom,  stavite bilo koji komad nakita od malahita ili granata.

LAV –  Zlatan nakit, dijamanti, rubini, to je vaš izbor. Ali planete u ovom periodu ‘određuju’ vam da pojačate svoju intuiciju nakitom od bakra, srebra ili platine. Detalji od zelenog turmalina i tirkiza ili prsten sa plavim safirom, može učiniti  čudo, posebno u tajnim ljubavnim avanturama, posebno ako ste, neprimjereno vašem znaku u vezi sa Rakom ili Bikom.

DJEVICAMalahit, jantar, topaz, su vaš odabir. Međutim, sada kada je Saturn u vašem znaku, prsten sa kamenom od crnog oniksa, ili sa granatom, privući će poglede suprotnog pola. Žuti safir ili prsten sa smaragdom, mogu privući osobu koja vam se sviđa, a koja često putuje, posebno na jug ili jugoistok od mjesta u kojem živite.

VAGA –  Roza turmalin, aleksandrit vam daju energiju i potreban šarm, energetski vas pune. U ovom perodu, svaki nakit sa zelenkastim i ružičastim tonovima, pojačava vašu karizmu .  Ako idete na poslovne satanke, slobodno stavite na sebe od crvenog spinala ili bakrenu  narukvicu, a za večernje izlaske privjesak sa tirkizom ili žadom. Može i imitacija.

ŠKORPONCrni biser, čak i uz crnu čipkanu haljinu sjajno vam stoji. Djelujete neodoljivo s nakitom od platine, hematita ili prstenom od rubina. Sadašnje pozicije planeta vam ‘nagovještaju’ da treba da budete nešto nježniji u odabiru nakita, te bi dobro došla ogrlica – lanac od srebra sa prstenom od akvamarina. Mušarci bi se prije usudili da vam priđu.

STRIJELACSmaragd i safir, vaše omiljeno drago kamenje, može u ovom periodu biti slobodno zamijenjeno nakitom od slonove kosti. I te kako bi vam odgovarala i imitacija ovog nakita, kao i prsten od citrina, posebno za poslovne razgovore i donijela bi vam sreću po pitanju novca. Za ljubavne susrete, ako ih imate – obavezno ponesite brilijantni prsten.

JARAC –  Volite tirkiz, granat, oniks, ali za zavođenje koristite malahit ili žad, bilo koji detalj ili imitaciju ovog kamenja, u svakom slučaju, u zelenoj boji. Ona vam pomaže i kod kontakata sa strancima. Za ljubavne susrete slobodno koristite crveni turmalin ili umjetni  biser, djelovat ćete ‘pitomije’. Za duge poslovne sastanke, bilo koju vrstu poludragog kamenja ljubičaste boje.

VODENJAK – Vaš omiljeni nakit su velike  narukvice, mogu i od alpaka, ili od tigrovog oka, poludragog kamenja i birate obično tirkiz. Slobodno ga nosite, čak i imitaciju i to u vidu velikih privjesaka, moguće u obliku  skarabeja. Orijentalne ogrlice u vidu srebrnih privjesaka podići će vam moral i dobro raspoloženje. A za večer, slobodno koralji, iako još nije ljeto.

RIBA–  Vaša nježna priroda obično voli akvamarin, biser i ametist, i možete slobodno  nositi taj nakit uz dosta srebrnih lanaca i narukvica. Uglavnom bi se  trebali opredijeliti na ogrlice s naglaskom na zelenim tonovima, kao što je zeleni ili ljubičasti turmalin. Posebno obratite pažnju na cipele sa štrasom ili ukras u podignutoj kosi u sa ukosnicom u  tamno ljubičastoj boji .

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)