Na koga će Saturn u Ribama imati najveći utjecaj od sredine veljače?- Ova 4 znaka u iduće 4 godine imaju moć postići nešto veliko

horoscope guru

 


Saturn će prijeći u Ovna 13. veljače 2026. kada napušta znak Riba, a evo koji će horoskopski znakovi biti najviše pogođeni u sljedeće 3 godine:

BLIZANCI

Jeste li spremni svoju karijeru shvatiti ozbiljnije nego ikada prije? Saturn utječe na vašu 10. kuću karijere kada uđe u Ribe, djelujući kao mentor koji koristi čvrstu ljubav i disciplinu da potakne vašu izvrsnost. Saturn će vas motivirati da ozbiljnije shvatite svoje ciljeve i odustanete od svojih snova ako ne krećete u karijeru koja vam nešto znači. Saturn će vam skrenuti pozornost gdje ste i kako pogriješili i kako to izbjeći ponovno. Iako vaša karijera i reputacija mogu doživjeti mnoge uspone i padove tijekom ovog vremena, ovaj tranzit će u konačnici ojačati vašu karijeru kao nikada prije. Bit ćete nagrađeni ako nastavite pokušavati.

DJEVICA

Saturn će postavljati granice i zahtijevati ozbiljnost vaših veza sljedeće tri godine. Ribe vladaju vašom sedmom kućom partnerstava, saveznika, neprijatelja i supružnika. Saturn će istaknuti slabe karike u vašim odnosima s ljudima u vašem životu. Saturn je planet koji nagrađuje dugovječnost i predanost, što može značiti da ste spremni vjenčati se ili napredovati s prijateljem ili romantičnim partnerom . Međutim, budući da je Saturn planet koji ne tolerira nezrelost, on će vam pokazati je li vaša dinamika odnosa zdrava ili ne. Ne gubite vrijeme na nepotrebne stvari, već se posvetite isključivo onome što je bitno.

STRIJELAC

Saturn će vas potaknuti da se povežete sa svojom prošlošću. Kreće se kroz vašu četvrtu kuću doma, obitelji, korijena i rodbine. Duboke i intenzivne istine o vašoj obitelji i kućnoj dinamici mogu isplivati ​​na površinu, prisiljavajući vas da popravite te rascjepe i uspostavite granice koje će vam omogućiti da imate zdraviji odnos sa svojom obitelji. Ako ste se osjećali nelagodno kod kuće, ovaj tranzit će vas potaknuti da napustite svoju lošu životnu situaciju i radite na stvaranju nečeg još jačeg. Čak i ako se ne osjećate kao da je vaš dom tamo gdje želite , Saturn će vas podsjetiti da je za izgradnju doma potrebno vrijeme.. A ako su vaš dom i obitelj već u dobrom stanju, ovaj tranzit će vas podsjetiti da uložite još više u svoj osobni život. Iako su novac i profesionalni uspjeh važni, besmisleni su bez doma, obitelji i, naravno, sloge.

RIBE

Ni na koga Saturn u Ribama neće utjecati kao na vas. Dok Saturn provodi sljedeće tri godine donoseći plodove u vašoj prvoj kući identiteta, mogli biste osjetiti veliki pritisak na svojim ramenima. Doista, ovo se samo po sebi može činiti kao mali Saturnov povratak! Iako se mnoge stvari u vašem životu približavaju kraju, još bolje stvari tek počinju. Kada Saturn prolazi kroz vaš Ascendent, možete se osjećati oštro prema sebi i pretjerano kritični prema sebi, ali to je samo zato što odjednom očekujete puno više od sebe . Saturn vas tjera da vidite sve za što ste sposobni, stoga se prestanite opravdavati ili spuštati svoje standarde. A ako stvari ne počnete shvaćati ozbiljnije, mogli biste dobiti manje nego što zaslužujete. Također poradite na ljubavi prema sebi i samoprihvaćanju druge napore, možete postići rezultate.

Izvor: Sensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)