Moćna energija punog Mjeseca u Strijelcu – Kako će ova snažna energija utjecati na vaš znak?

horoscope guru

Moćna energija punog Mjeseca u Strijelcu – Kako će ova snažna energija utjecati na vaš znak?
Pun Mjesec u Strijelcu 3. lipnja 2023. aspektira Mars orijentiran na akciju i autoritativnog Saturna.
Kada se svi ti planeti povežu, osjećamo se kao da su naši napori da krenemo naprijed ograničeni. Lekcija koju ovdje treba naučiti jest da jednostavno moramo učiniti ono što treba učiniti i poduzeti potrebne korake kako bi nas svemir nagradio za naš trud. U životu nema prečaca.

Pun Mjesec u Strijelcu može nam donijeti sreću – ali samo ako živimo svoje najautentičnije živote . Ako ste uložili vrijeme i energiju u projekte i odnose, ovo je vrijeme za slavlje.

Ovan
Savjet za vas je – radite što želite. Iznenadit ćete se koliko je oslobađajuće i osvježavajuće raditi što želite, a da nikome ne morate odgovarati. Istini za volju, ovako biste trebali nastaviti živjeti svoj život.

Bik
Vaša anksioznost doseže vrhunac u danima koji prethode punom Mjesecu, zbog čega je bitno odmaknuti se od posla i obaveza i uvesti brigu o sebi u svoju svakodnevnu rutinu. Odvojite vrijeme za sebe i povežite se sa svojim unutarnjim glasom i potrebama.

Blizanci
Zabrinuti ste za ono što drugi rade – posebno oni s kojima se ne slažete. Pokušajte ostati na svom putu i nemojte se previše miješati u njihove živote. Dođite do mjesta gdje možete živjeti u miru umjesto da se stalno natječete s konkurencijom.

Rak
Organizacija je ključna u ovom trenutku kako biste izbjegli osjećaj preopterećenosti. Koristite odgovarajuće resurse kako biste pronašli bolji način organiziranja svojih odgovornosti i posla. Obavezno postavite granice i za sebe kako biste bili sigurni da ne radite do kasno u noć dok svi ostali duboko spavaju.

Lav
Vaše su vještine umrežavanja u visokoj brzini, ali ne stižete tamo gdje se nadate. Isprobajte nove taktike jer stare ne funkcioniraju. Izađite u svijet i stvorite nove veze.

Djevica
Obiteljske stvari dolaze u prvi plan, zbog čega se osjećate pod stresom i vjerojatno zahtjevnijima u svojim intimnim odnosima. U redu je osloniti se na druge kad su vam potrebni. Ne moraš se boriti sam. Znajte da uvijek postoji rame za plakanje .

Vaga
Puno informacija dolazi – ali pola njih nije istinito, a dobar dio je preuveličan. Na vama je da tražite istinu i saznate u što trebate vjerovati. Istina će biti čudnija nego što ste mislili – stoga se pripremite!

Škorpion
U vidokrug dolaze financije koje vas pozivaju da počnete štedjeti. Vaša financijska situacija trenutno može biti dobra, ali želite se osigurati kako biste mogli pobjeći na neku daleku destinaciju i pobjeći od svega.

Strijelac

Po prvi put nakon nekog vremena postajete nježni i otvoreni za upoznavanje na dubljoj razini. Napokon ćete moći razumjeti svoje emocije tijekom ovog Punog Mjeseca, što će vam omogućiti da govorite iz srca i idete za onim što želite bez oklijevanja.

Jarac
Napravite korak unatrag i pogledajte stvari iz druge perspektive. Prostor za razumijevanje situacija i odnosa pomoći će vam da vidite stvari kristalno jasnima. Ponekad vam je potreban trenutak da se ohladite i razmislite prije nego što poduzmete odlučnu akciju. Dajte si vremena prije donošenja konkretnih odluka .

Vodenjak
Mjesečina vas tjera da se prisjetite tko ste (i tko želite biti). U protekloj godini vaši su se ciljevi i nadanja promijenili. Svemir sada provjerava koliko ste odrasli. Uvjerite se sami da vam se sviđa kamo ste krenuli. Ako jeste, nastavite!

Riba
Za vrijeme punog Mjeseca mogu se dogoditi velike promjene na poslu koje će vam otežati posao. Pazite da ne preuzmete sve na sebe. Ako ne možete pratiti zadatke koji se gomilaju, zatražite pomoć.

Izvor: Sensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)