Mladi Mjesec u Vagi donosi radosti i sreću za 3 znaka Zodijaka!

horoscope guru

Mladi Mjesec događa se 14. listopada/oktobra i s njim se otvara divno i transformativno poglavlje za tri sretna znaka Zodijaka.

Strijelac
Putanja vaše karijere je u usponu i čini se da sve u vašem poslovnom svijetu teče glatko. Ipak, budite spremni na nepredviđene događaje koji bi vas mogli trenutno uznemiriti. Bitno je ostati smiren i pribran u suočavanju s neizvjesnošću.

Kako biste prevladali ove stvari preporučljivo je izraditi strateške planove i imati na umu svoj krajnji cilj. Izbjegavajte žuriti s ishitrenim rješenjima jer vam to otežati da ponovno stanete na noge.

Štoviše, vaša financijska situacija prolazi kroz osjetljivu fazu. Čini se da možda djelujete impulzivno, trošite bez razumnog opravdanja. Odvojite trenutak da razmislite o svojoj potrošnji i budite oprezni kako biste izbjegli nepotrebno financijsko opterećenje.

Eksplozivna energija mladog Mjeseca imat će najizraženiji utjecaj na vaš javni život, iako će njegovi učinci vjerojatno odjeknuti i u vašoj osobnoj sferi.

Očekujte brze promjene unutar dinamike vašeg radnog mjesta, koje zahtijevaju spontane odluke u vezi s projektima ili profesionalnim mogućnostima.

Koji god put da odaberete, zapamtite da vaša karijera treba biti ispunjena i u skladu s vašim stvarnim sposobnostima. Izbjegavajte upuštanje u pothvate koji se čine neautentičnima zbog straha ili nesigurnosti.

Ako je posao u posljednje vrijeme bio frustrirajući ili naporan, pripremite se za vrhunac koji će s vremenom nestati, otvarajući važnu priliku da preispitate ravnotežu između posla i privatnog života.

Mlad Mjesec pali vaše misli i potiče želju za više rizika i avanture u vašem životu. Postoje li na horizontu uzbudljivi projekti koje možete početi planirati? Preuzmite inicijativu!

Počnite poduzimajući male korake i razmišljajući o svojim dnevnim rutinama. Postoje li aspekti vaše rutine koje biste mogli osvježiti? Možda možete započeti dan vježbama istezanja umjesto da odmah posegnete za telefonom.

Zapamtite, značajne promjene često proizlaze iz malih prilagodbi. Ostanite predani svojoj novoj rutini i postupno ćete primijetiti kako stvari s vremenom postaju lakše.

Lav
Vaš fokus je sada na međuljudskim odnosima. Pred vama su uzbudljivi događaji koji imaju potencijal da duboko utječu na vaš život na pozitivan način.

Sada je idealna prilika da potražite podršku od onih pouzdanih pojedinaca koji su više nego voljni pružiti ruku pomoći.

Štoviše, ovo je plodonosan trenutak za otplatu starih dugova i rješavanje problema, donoseći golemo olakšanje. Dok prolazite ovom fazom svog putovanja, očekujte da ćete naići na intenzivne i transformativne promjene.

Iako vam je sigurnost od najveće važnosti, događaji oko ovog mladog Mjeseca mogu vas izbaciti iz vaše zone udobnosti. Prihvatite pojam pronalaska utjehe na neočekivanim mjestima.

Zapamtite, sasvim je u redu razviti se u noviju, raznolikiju verziju sebe. Vjerujte da će promjene koje se odvijaju u vašem životu u konačnici dovesti do vaše najveće koristi.

Ako ste izbjegavali ključni razgovor unutar vaše veze, utjecaj mladog Mjeseca pružit će ohrabrujući poticaj koji vam je potreban da se s njim uhvatite u koštac.

To se može očitovati kao značajan korak naprijed u vašem partnerstvu ili kao značajna predanost vašim poslovnim nastojanjima.

Mladi Mjesec potiče vašu znatiželju da istražite nove puteve i započnete nove pothvate. Osnažite se da istražite teška pitanja i uložite pravi napor da produbite svoje razumijevanje svog partnera.

Takvo ulaganje ima potencijal donijeti neočekivane spoznaje i dovesti vaš odnos do veće dubine.

Vodenjak
Mladi Mjesec najavljuje kraj jedne izazovne faze za vas. Pripremljeni i odlučni, sada ste spremni prihvatiti promjene koje vas čekaju na vašem profesionalnom području, približavajući vas ispunjenju vaših ciljeva.

Dok krećete na ovo transformativno putovanje, bitno je nastaviti s razmišljanjem i razmišljanjem. Odvojite vrijeme za pažljivo razmatranje svake odluke i pažljivo se krećite naprijed.

Osim toga, vaša financijska situacija zahtijeva bolje planiranje i pažljivo upravljanje. Izbjegavajte nepotrebne troškove koji vam mogu uništiti proračun. Bilo bi mudro formulirati opsežan plan kako biste bili u tijeku sa svojim financijama.

Mladi Mjesec obećava otkrića i dinamične promjene u vašim odnosima. Pripremite se za pojavu važnih informacija i neočekivanih razgovora koji produbljuju vaše emocije.

Iako odricanje kontrole može biti izazov, upravo tijekom ove faze mladog Mjeseca takva predaja može biti ključna za izglađivanje stvari.

Sada trenutak skreće vašu pozornost na područja kreativnosti, zadovoljstva, radosti i romantike. Ako ste se našli zaglavljeni u monotonoj rutini bez igre, ovaj mladi Mjesec pruža vam ruku, stvarajući mjesta za više zabave i vedrine u vašem životu.
Zapamtite, kada strastveno tragate za izvorima radosti u svom životu, svemir odgovara pozitivnošću. Nadalje, ova mjesečeva faza označava pojavu kreativnih projekata ili iskru inspiracije za buduće kreativne pothvate.

Tijekom ove faze važno je razmotriti nekoliko aspekata. Kultiviranje malih navika može otključati vaš pravi potencijal dok ponovno povezivanje sa svojim unutarnjim djetetom ima golemu vrijednost. Što vam donosi radost? Koje ste zabavne aktivnosti možda previdjeli?

Izvor: atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)